Powered By Blogger

söndag 9 januari 2011

Dagens – testa inte den kombon…

Den här dagen har rantat iväg i 190 kilometer i timmen. Och jag har inte ens hängt med till hälften. Så listan över dagens planerade aktiviteter, som dock mest kretsar kring sådana ospännande saker som städning och tvätt, får hänga med in i nästa vecka istället.
Dagensbilder har jag i alla fall hunnit ta. Det gäller ju att prioritera rätt... :o)



















Och med dem kommer en upplysning som inte riktigt framgår på den uppknäppta bilden; Saraklänning under 327:a = inte snyggt. Inte snyggt alls! Skitfult faktiskt. Så vet ni det och slipper testa den kombon själva :o).
Men det fick duga för mig idag när jag var ute och snurrade runt i bygden.

Eftersom L8 är en donna jag gillar skarpt så är bilderna till viss del tagna utifrån att försöka leva upp till hennes två önskemål att jag ska visa min hemstad och ta er med på turer längs minnenas kvarter.
Så på det första fotografiet har ni gatan där jag har min adress nu, medan den andra visar huset och trappuppgången där jag bodde för ganska exakt 20 år sedan, fast då var huset ljusgult istället för kräkorange.

Och det får vara allt för idag. För nu kastar jag mig tillbaka till filmen jag håller på att se... simultankapacitet var tydligen inte min grej. Vi ses imorgon. Kram!

10 kommentarer:

  1. Du vet väl att "allt klär en skönhet"!!! Du är snygg i vad du än sätter på dig vännen! Har också varit liite duktig o bestämt vad som skall få flytta ur Mollyroben..
    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Haha, jag tar också med min lista in i nästa vecka.... Avfrostning av frys har dock hunnits med...
    Tycker 327:an är lite svår eftersom det man kombinerar med ofta blir lite för långt, så proportionerna blir tokiga. Kanske det som hände här???
    Kul att få följa med dig på tur i stan!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack, Josanne! Fina bilder. Låter som du haft en skön dag. Du lyckades uppfylla båda mina önskemål i ett inlägg. Bra där! Haaa-haa! Fina hus båda två. Jag längtar tillbaka till lägenhet... det är så många tråkiga måsten i hus. Bor ni mitt i stan?

    Själv har min son haft kalas och tagit sina kompisar (samt mig och min man) till 3D-film på CosmoNova på NaturHistoriska Museet . Har du varit där? http://www.nrm.se/cosmonova
    Vi såg om Dinosaurier. Vår dotter ville inte följa med killarna så hon fick leka med kompis :)

    Imorgon börjar vardagen. Njut nu av din vardag. Fortare än du anar sitter du och jobbar på något kontor igen. Kommer du börja frilansa eller letar du fast jobb? Eller du kanske nästan inte hinner börja innan ni ska flytta? Kanske kan söka ett vikariat. Brukar vara lättare att få.

    Nej, nu ska jag gå och läsa!

    Sov gott och tack för inlägget!
    Keep Shining!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vet du att dinosaurierna dog aldrig ut... fåglarna är en efterlevnad av dom!

    PS Ser att du fått till etiketter nu :) Grattis!

    SvaraRadera
  5. Svårt att avgöra om det verkligen är skitfult med jackan över;) Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag har haft den kombon i brist på annat och så jäkla fult tyckte jag nog inte att det var. Var iofs inte helt med på hur det blev upptill i själva halsen men nertill helt ok. Men smaken är som bekant som baken. Och det var just den jag ville dölja i mina jeansleggings ;-) Numera blir det Lacie top till.

    kram

    SvaraRadera
  7. Nu har du fel Mrs Josanne...du är alltid snygg i vad du tar på dig=)

    Kram gumman!
    Adela

    SvaraRadera
  8. Annelie: ”och inget missklär en fuling”… för det brukar min mamma alltid mala om. :o) Jag ska vara lika duktig och ta tag i garderobsrens idag. Fy fan vad vi är bra… haha… ;o) Kram!

    Nena: haha… ja de där evighetslånga listorna, varför fylls de på hela tiden… ;o) Jag tycker också att 327:an är lite svår att hitta kombos till. Jag brukar köra med chrysalis minigown men det blir lätt lite tjatigt efter ett tag och då vill man variera. Det var fulast upptill med Saraklänningen, vilket jag dumt nog inte fick fram på bilden… Kram!

    L8: haha… är det här ett polisförhör eller? ;o) Nä skojade bara, klart du ska få svar på dina frågor, men jag väljer att svara dig i ett mail under dagen istället. För mycket dårar här som inte behöver veta mer om mej liksom… ;o) Kram!

    Linda: ja det var ju inte så jäkla smart att bara ta bilder med jacka på… puckat rent av. :o) Kram!

    Septemberflikka: det var mest upptill det var fult, nertill funkade det ganska hyfsat. Korkat av mig att inte ta bilder där det syns bättre. :o( Jag vill gärna också ha något längre under som döljer, för mig är det fet mage som jag hoppas kunna trolla bort på det sättet… haha…;o) Kram!

    Adela: haha… nu blir jag nästan sugen på att prova en massa saker som jag inte ser klok ut i. Får bli nästa gång jag besöker någon Mollybutik med stort utbud… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Ja, jag jobbar som polis!
    Haa-haa!
    ... nej, jag bara skoja.
    Kram!

    SvaraRadera
  10. L8: makens farsa är ûbersnut så det var därför jag kände igen tonen... ;o) Skoja bara. Sitter och håller på med mina jävla etiketter, delar in gamla inlägg i sådana, fy fan vilket segt skitjobb... men mailar dig sen. Kramkram!

    SvaraRadera