Powered By Blogger

tisdag 25 januari 2011

Dagens på promenad och råkade vara otrogen...



















Från yxmördargalen uppsyn i bild 1 till byfånestämpel på bild 2, inte illa jobbat i ytterligheternas land om jag får säga det själv... :o)
Men bortsett från det så hade ni min stass av idag där. Invigde Wigwam i velvet, vet faktiskt inte vad jag tycker om oss som kombo... hmmm... Men om ni tycker att det ser ut som att jag befinner mig i ett butiksprovrum så har ni helt rätt...

Det var nämligen så här; att jag fick fetpanik på mitt innesittarliv idag så jag gav mig ut på en promenad. Hade tänkt mig en riktig långtur i raskt tempo. Men eftersom det var stengrått, kallt och regnruggigt a la äckelvärst så gick jag istället lite hukande och därmed tillräckligt halvsakta för att hinna notera att det var 70% rea i en av de lokala butikerna som bland annat säljer Mollysar.

Och tanken LindaG håller på att leta sig tokig efter en Ninotchka dress i chalk dök upp i samma sekund. Så därför slank jag in snabbt som en vessla.
Ja, det var faktiskt så, även om ni garanterat tror att jag fabulerar för att skjuta skulden på en oskyldig stackare... Och lite gör jag nog det eftersom det även handlade om att jag frös som ett darrande asplöv.
Vilket ju faktiskt måste vara helt försvarbart när det är så här jäkla kul ute:



















































Nu fanns det tyvärr ingen Ninotchka till Linda :o( (vet ni var den finns på rea så please hojta!).
Och inget annat heller i Mollyreaväg som jag tyckte var intressant, inte till någon annan efter vad jag sett efter vad ni efterlyser, och inte till mig själv. MEN...


... jag råkade visst vara otrogen... För oppps i helsefyr vilka två andra ascoola och besläktade darlingar som fullkomligt bara kastade sig över mig... Och inte en chans i världen att jag vare sig kunde eller ville värja mig för dem... Vill ni veta vad det är? Då ska ni få det... men inte förrän senare ikväll... ;o) Kram!

8 kommentarer:

  1. Hej! Jag tycker att det absolut är helt normalt att slinka in i en butik om man fryser och letar till en kompis. :-) Jag är nyfiken på vad du köpte! Kram från Monika

    SvaraRadera
  2. Monika: tusen tack för att du backar upp mig här. ;o) Lovar att visa innan kvällen är över. Först matlagning. Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag är grymt nyfiken på vad du hittade!

    SvaraRadera
  4. Helt legitimt tycker jag med:) Och tack för att du kollade efter Ninotchka åt mig! Du är för go:) Kram!

    SvaraRadera
  5. Klart man ställer up för sina vänner..!! Helt rätt avbryta tristessen för en liten runda! Otrogen måste man få vara emellanåt, kan vara väääldigt svårt i framför allt reatiderna.. Själv "sprang" jag på en militärgrön kavaj från Hunkydory på 75% rea för ett tag sedan. Ursnygg o inte sådär strikt som kavajer ofta är, kommer bli fin till jeansen.
    Nu väntar vi på avslöjandet..
    Kram
    Ps. den vita Up-to-ism dressen är den mindre i storlek än andra färgerna..?? Kan ju variera vet vi ju nu förtiden.Ds

    SvaraRadera
  6. Åh, nu knastrar det i skallen som jag tänker haha, går igenom hela butiken..... hm...
    tror nog helt klart att du såg & föll för Brantings nya kollektion ! ( dom som hängde tillsammans med odds nya )


    ♥Åsa

    SvaraRadera
  7. Självklart var du tvungen att kolla efter en Ninotchka till Linda. Jag har spanat själv i dag just av den anledningen :-) Och att jag nog är lite shoppinggalen just nu..:-(
    Kramar och vi ses väl på vårt favvofik en dag då? Kuuuuul.
    Eller får du såklart en inbjudan till garderobsfika hemma hos mig :-)

    Ha det bäst!!!!!!!

    SvaraRadera
  8. Oppps, här hade jag visst glömt att svara på era kommentarer... sorry för det, eftersom jag redan visat vad det var så nöjer jag mig med att tacka för ni är så gulliga och skriver här. Kramkram!

    SvaraRadera