Powered By Blogger

söndag 16 januari 2011

Okordinerad polka blev vinnande bud, Oooops liksom…

I min färska vuxna shoppingstrategi ingår en relativt nytillsatt punkt som heter strunta i att gå in på Tradera. Men eftersom det där mogenhetsbeteendet inte riktigt har hunnit i kapp mig än så händer det ändå att jag hux flux kommer på mig själv med att ha snubblat in där någon gång i veckan i alla fall.

Då jag placerar åtrådda Mollysar i min minneslista. Auktioner som jag sedan förbannar mig själv grovt för att jag har missat när jag ser att de har passerat tidslinjen för budgivning och gått för löjligt låga summor.

Så idag bestämde jag mig för att det får vara slut på den irritationskällan och lullade därför in på Tradera för att renskrapa min minneslista från varenda frestelse som jag ändå bara bommar. Och vad ser jag väl då där om inte…

Bilden är stulen från säljarens auktion

… THE X-stitch! Den vackraste av dem alla! Den ljusrosa med vita broderier. Den jag mest förbittrat mig över att jag inte har klickat hem fär länge sedan. Med ynka 2 minuter kvar av auktionen hoppar fingrarna en förbannat okordinerad polka över tangentbordet. 1 minut kvar. De får styrsel på din dans och strax därefter svävar de galant hem det vinnande budet. Och det innan min hjärna hann koppla vad som egentligen var på gång att ske. Oooops liksom…

Ja det man inte har i förnuftet sitter tydligen i fingrarna… Men priset var sjukt bra, vilket får agera som min bortförklaring. För visst funkar väl den, åtminstone så hjälpligt bra så att jag nästan kommer undan med den?...

Om minneslistan blev totalsanerad efter det? Japp, så nu ska jag bara radera vad Tradera är ur mitt minne…
Vilket jag kan jobba på samtidigt som jag roar mig med att tvångssanera min Mollyrob och köra ett till saluinlägg i veckan som kommer… See you. Kram!

9 kommentarer:

  1. Haha..det vet du väl! "Alla ursäkter är bra, utan de dåliga"!! Den måste ju varit tänkt till dig, kommer du vara superfin i, grattis!
    Dessutom är du ju lite "feberyr".. Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ha ha - lika uppiggande som alltid att läsa din blogg! Vet precis hur tangentbordspolkan på Tradera fungerar...
    God afton!

    SvaraRadera
  3. Annelie: haha… så sant. Och eftersom vi bara har bra ursäkter så kommer vi undan varje gång eller hur… ;o) Har fortfarande inte svarat på ditt mail, skäms… :o( men nästa vecka är en ny vecka och då kanske den här tanten lyckas skärpa upp sig… Kram!

    Oslotigern: haha... ja visst är den skum den där tangentbordspolkan, lever sitt eget liv liksom… Skumt… :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej! Nu är jag hemma igen! Din traderatok. Jag tycker att vi bestämmer att vi inte går in där på en hel vecka! Är du på? Ehrm......(jag skulle tycka att det var skitsvårt att låta bli)
    Kramar till dig snygging!
    X-stitchen är underbar.

    SvaraRadera
  5. Lingonberrie: haha... darling, en vecka är peanut... så jag höjer insatsen till en månad... vågar du anta den eller? ;o)
    Så skönt att ha dig hemma igen, kolla hur det ser ut för dig i veckan så infinner jag mig efter ur det kan och har det... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Reptilhjärnan tar över helt enkelt;) Om priset var bra är du ursäktad:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  7. Ett grymt bra beslut av dina dansande fingrar.
    Jag hade en sådan som jag sålde för att den var stor men ändå liten över bysten, du vet på ett sådant märkligt sätt som bara Odd Mollyplaggen kan sitta.

    SvaraRadera
  8. Grymt snygg! Jag tycker att du gjorde helt rätt att slå till när priset var bra. Jag brukar ibland bara råka vinna Tradera-auktioner... Vet inte riktigt vad som händer... Vore kanske bra för mej med att skippa Tradera en period ;-)
    Kramar

    SvaraRadera
  9. Linda: haha… ja reptilhjärnan spann allt loss av sig själv där. Men för 560 riksdaler borde det väl gå att förlåta? ;o) Kram!

    CLE: haha… ja det där storlekarna lever definitivt sitt eget liv och jag fattar precis hur du menar, hade också en som var precis så. Kram!

    Affi: haha… ja visst är det skumt att man hux flux bara liksom har råkat vinna auktioner utan att man fattar hur… ;o) Ja jag ska verkligen göra ett försök att hålla mig därifrån… får se hur det går med det… :o) Kram!

    SvaraRadera