Powered By Blogger

lördag 1 januari 2011

Mitt Mollyår 2010

Januari 2010
För exakt ett år sedan satt jag och och trevade lite försynt med min en vecka gamla blogg. Jag försökte klura ut hur jag skulle få till saker som blogglista och bildspel till exempel. Det fixade sig efter en del meckande och därefter kunde jag gå över till att att plita önskelistor när vårkollektionens produktbilder landade på Odd Mollys hemsida den 12 januari. Mitt första köp för året blev dock en äldre Molly, en Check me andress:


Och därmed hade klänningarna gjort entré i mitt liv. Jag fick hem en Everywear dress i chalk också men den sålde jag snabbt vidare efter konstaterandet att stickade klänningar inte är för mig. Det var däremot Voile short dress i rosa och min första Fields of Lace som även de fick flytta in under årets första månad.

Februari 2010
Månaden inleddes med vårsläpp och överst på min vårönskelista fanns Kettle coat i lila, en dröm som tyvärr aldrig gick i produktion. Så istället blev det Livingloving dress i powder som blev vårkollektionens första anländare till min Mollyrob.












Och på tal om först så var jag på min allra första Mollyträff, datumet stod på den 13:e, platsen var Malmö och min extrema nervositet kapitulerade direkt när jag kom i närkontakt med dessa underbara ladies:


Charlotte, Jeanette, Mia, Christina och DrMolly. Mollysystrar som blivit de bästa av vänner man kan ha. Love you! Det blev även premiär för mig i wrap-landet denna dag eftersom jag förutom ovärdeliga minnen även kom hem med denna:

Och innan månaden var slut hade bland annat även min första Chrysalis minigown, men långt ifrån sista… och den länge jagade TokFoLen intagit mitt hjärta och min garderob.



















Mars 2010

Denna kyltråkiga månad passerade ganska omärkt förbi. Ett par Mollysar flyttade in, några fick respass men den största Molly-höjdpunkten under mars var nog när sommarkollektionen gjorde entré i form av produktbilder.

April 2010
Jag fick min första bloggaward, Mollyroben fortsatte helt ogenerat att växa men händelse numero ett denna månad inföll den 24-25 april. Då jag äntligen fick träffa den fabulous Linda. Vi intog tatueringsmässan i Norrköping…


… för att dagen efter bege oss till Stockholm där vi strålade samman med snyggot Carina och hennes kompis A-C som fick guida oss shoppingstinna lantisar i Mollydjungeln. En förbenat rolig dag som jag minns med ett brett leende. Och tänker på när jag bär dessa som blev inhandlade i hufudstaden:













Maj 2010


Mollyketen fortsatte att trilla in. Min första 9th sweater, en tokrosa bomullsjacka och den fina rostunikan som gjorde att jag kom i kontakt med nuvarande vännen och genomsöta Annelie. Jag blev äntligen vän med min rosa Voile som ledde till att födelsedagen kunde firas i en nyköpt Wigwam:
 


















Som även var med i packningen när månaden avslutades med en weekendtripp till ett regnigt London:




















Juni 2010
Mina mockastövlar från Ellos anlände en av månadens första dagar och därmed fick ni sedan se mig bo i dem resten av sommaren.



















Det var även då som jag tog med er på vovvenader allt mer frekvent. Och dessutom månaden då jag i samband med festivalen Metaltown i Göteborg tog min outletoskuld på Freeport i Kungsbacka, med denna kasse som resultat:


6 kommentarer:

  1. Jag såg dig på Freeport fast jag vågade inte gå fram för det kändes pinsamt. Jag har ångrat det sedan för du verkar så skön. Kram! Sara i Göteborg

    SvaraRadera
  2. Sara; ja vad dumt, det hade ju varit kul om du kom fram. Men fattar dig för jag hade nog inte heller vågat gå fram till någon om jag bara "känt" dem genom en blogg... Fast lova att komma fram om vi skulle befinna oss på samma ställen igen någon gång. :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. WOW..vilken resa du bjuder oss på av det gångna året, tack!! Så roligt få "följa med" dina bilder o vad du skriver!! Sanslöst att så många intressanta o trevliga kvinnor/tjejer kan mötas på detta sätt, via ett klädmärke!! Är det inte helt fantastiskt ändå..?!
    Nu har jag kommit på vad du köpte tidigt (i början av din Mollyiär..) av mig på T!! Har du kommit på det än..blev påmind tack vare pre-spring kan jag avslöja..
    KRAMKRAM!

    SvaraRadera
  4. Annelie: ja det var superkul att gå igenom hela året. Och se all skit på det personliga planet – som jag inte tagit med här alls, uppvägs av så mycket kul och bra på Mollyplanet. :o) Fantastiskt är ordet, precis som du skriver. Overklig nästan… Ja jag tror att jag vet vilken den är, tyvärr inte så använd men vet inte om jag klarar av att sälja den, har tänkt det ett par gånger men velat… Ska rota fram den och ta en bild på den nu i dagarna. Ha en bra dag vännen! Kram!

    SvaraRadera
  5. Vilken trevlig sammanställning! Den gillar jag skarpt! Har svårt att följa i dina spår dock eftersom jag är hopplöst usel på att ta kort på mig själv och annat... ska verkligen försöka ändra på det.....

    SvaraRadera
  6. Forbid Me Not: jag var också usel på att ta kort innan, och tyckte det var pinsamt att vara med själv men jag vande mig, konstigt nog :o) Och nu sedan jag mest plåtar med mobilen så är det så mycket lättare och smidigare. Så det kanske kan vara ett tips – att ta bilderna med telefonen… Kram!

    SvaraRadera