Powered By Blogger

måndag 3 januari 2011

Vad tycker ni?

Jag vet att jag har frågat er förut, så trots risk att bli klassad som tjatigaste kärringen kastar jag ut samma undring igen… Vad tycker ni att jag ska ändra här i bloggen? Något ni saknar? Något ni vill att jag ska skippa i fortsättningen? Fler bilder, mindre text, eller kanske tvärtom? Återkommande inslag om Mollysar ur olika synvinklar? Mer annat och mindre Mollysar, eller det motsatta?


Ja det är förmodligen det nya året som har satt igång ett funderarrace i min skalle. Jag skriver det jag vill och känner för här och även om det inte är något som jag kommer att ändra på så är det ju samtidigt ganska lätt att bara köra fast i samma spår. När man istället kan utvecklas utan att förlora sig själv. Ja ni fattar… Och därför blir jag glad om ni har lust att lufta era åsikter kring den här bloggen, vilka de än må vara... Ha en bra dag därute i vinterkylan! Kramar!

22 kommentarer:

  1. Åh jag tycker inte att du ska ändra på något...jag älskar att du är så personlig, ärlig och rakt på! Dina dagens är super och ger verkligen inspiration.
    Det är nog det där med nytt år, det sätter igång tänket, man reflekterar över allt och lite till, samma här vill jag lova!
    Kram till dig från en av dina trogna läsare!
    /C.

    SvaraRadera
  2. Fortsätt PRECIS som du gör! En ROCKIG Molly-blogg med ett HÄRLIGT språk!! Bättre blir det inte!!

    Kram på dig!
    Monika

    SvaraRadera
  3. Woa! Ändra inget! Älskar din blogg, är en av de första jag läser varje dag! Tycker att det är bra mix.

    Kram.

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att du ska legga ner din skrytblogg! Ni har ju bara OddMollybloggar för att skryta om hur rika ni är!

    SvaraRadera
  5. Anonym, var inte här och läs då!!!
    Josanne: Bara du är Josannne! Fortsätt vara du, som du är så himla bra på att vara!! Kör på!!! Du rockar fett!!
    Bamsekram

    SvaraRadera
  6. Ååå hjärtat, du skall vara som du är!! Vet du, det är ju därför jag o så många andra tycker om dig förstår du!! Känner du för göra något annat så ok om det kommer från dig själv..annars inte. Fortsätt alltså som innan, tack!
    Läste vad du skrev om dina planer för i sommar. Hurra vad glad jag blir!! Ni kanske vill bo hos oss??! Jag mailar dig strax..
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Instämmer med Christina (ovan).
    -Vad har du här att göra, Anonym?! Kom inte hit! Låt oss vara.

    Josanne, jag tycker du ska fortsätta som du brukar i din blogg. Den är så underbar. Varje dag då jag går in känns det som att få "ett handskrivet brev på posten". Man vet att det kommer finnas ett roligt inlägg.

    Jag har dock två förslag på ämnen som kanske kan figurera någon gång i månaden :)

    1. Visa oss Helsingborg!

    2. Tur längs minnenas kvarter!

    Kram-kram!

    SvaraRadera
  8. Hej Josanne!
    Du är så superb som du är, jag gillar dina vovvenader, båtturer och skrivande. Jag gillar din stil överhuvudtaget och att du sedan är rasande trevlig gör ju det hela inte sämre.
    Men jag skriver som Annelie, att vill du ändra så gör det för din egen skull, ibland behövs det men något konkret tips har jag inte just nu. poppar det upp någon snilleblixt så återkommer jag.
    Sedan till dig som är anonym: Tyck gärna som du gör men ha den goda smaken att stå för din åsikt med för och efternamn, att bakom anonymitet ge sig på Josanne är fegt. Dessutom så tror jag inte att de flesta som samlar Odd Mollykläder har oändliga resurser utan är högst normalavlönade människor med ett intresse.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  9. Hej snygging! Du behöver inte ändra på något alls. Jag - och säkert alla andra - som tittar in hos dej varje dag gör ju det för att vi gillar upplägget :-)
    Vad beträffar den anonyma kommentaren så kan jag bara hålla med Eva Solid: stå för vem du är med namn eller ännu hellre - låt bli att bära dig illa åt.
    Kramar

    SvaraRadera
  10. Josanne - jag hoppas du fortsätter ditt bloggande oavsett om du kör på i samma stil eller förändrar något. Det som gör att din blogg står högt på min "gillalista" är din personliga stil, både vad gäller outfits och ditt sätt att skriva. Har sagt det förr och jag säger det igen - dina OM-kombosar är oslagbara!!
    Kram, Runa

    SvaraRadera
  11. Fortsätt som du gjort hittills! Funkar kanon!
    Annars tycker jag att du som journalist kan göra ett djuplodande inlägg om det faktum att dom flesta anonyma, fega med åsikter ofta har såna enorma problem med att stava rätt;)
    (Det har mina anonyma fegskitar också haft genomgående)
    Vad kan detta bero på?! Har dom dyslexi hela högen, eller ointelligenta uttalanden kontra utbildning osv. Du har en hel del att skriva om här;)
    Kram gumman:)

    SvaraRadera
  12. God Fortsättning ! Ser fram emot kul bloggläsande 2011 !! Din blogg är jättebra och intressant, fortsätt i samma stil, jag gillar bilderna på dig (gärna fler). Du klär dig snyggt, matchar jättebra! Jag vill absolut inte läsa en blogg som klankar ner på folk med dyslexi eller annat handikapp. Jag har högskoleutbildning och kan säkert vara riktigt odräglig i verkliga livet , tror inte man är fri från fel bara för att man har ett välbetalt jobb (eller var det tvärt om som menades av skriverskan ovan ?). Om man är lågutbildad så skriver man inte elaka anonyma kommentarer ?? Skriv gärna om annat som sagt !! Jag ser sååååå mycket fram emot OM vår som kommer blir underbar !!!

    SvaraRadera
  13. Keep on som du gör.

    (garvar åt Lindas kommentar)

    Kram

    SvaraRadera
  14. Till anonym nummer 2 med högskoleutbildning:
    Min kommentar är en reaktion på anonym kommentar längre upp där Josanne uppmanas lägga ner sin blogg för det bara ska skrytas, alla OM-bloggare gör det bara för att visa hur rika dom är. Då jag bloggar själv och också fått min beskärda del av elaka, anonyma kommentarer så blir man rent ut sagt pisstrött på det hela. Sen har 100% av mina elaka kommentarer på bloggen varit illa skrivna och felstavade. Summan av det hela är att jag försökte vara lite ironisk, vilket du självklart inte förstod eftersom du inte känner mig. Många av dom som kommenterar här känner mig och förstod nog kontentan av det hela. Vill bara avsluta med att jag har inget emot varken dyslektiker eller högutbildade, bara elaka anonyma fega människor. Kram!

    SvaraRadera
  15. ÄLSKAR bloggen!! Mer vovvonader, gubbe och ännu mer raka rör! KRam

    SvaraRadera
  16. Ändra allt eller inget efter vad DU själv känner! Jag är helt säker på att det är roligare att läsa en blogg som bloggaren tycker är kul att göra än en blogg som bara bygger på krav och måsten! Följ hjärtat!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  17. Linda, jag förstod vad du menade.
    Inget ont i dig.
    Kram!

    SvaraRadera
  18. Oj här hade det visst hänt grejer. Skumt blev det och tyvärr känner jag att jag inte har tid att svara er alla, sorry som fan för det men jag uppskattar vartenda ord, med glädje, tack underbara för alla positiva kommentarer!!! :o)
    Till anonym 1 säger jag; ”haha… jag vet redan att du tycker så, känner igen orden och din felstavning från ett mail när jag var på semester… :o) Din önskan blir härmed avslagen, så det kanske är dags att du istället slutar hänga här och reta upp dig. För din egen skull, för jag skulle inte tyckt att det kändes så kul eller relevant att lägga tid och energi på att hetsa upp mig över skrytsamma rikingar, get a happy life istället liksom!”
    Och när det gäller det Linda skrev så fattar jag till 100% vad hon menar och håller med! Linda är en av de skönaste, snällaste och roligaste männiksor jag vet. Hon har dessutom en förbannat schysst ironi i sin humor som jag gillar fett. Det hon menade var bara att vi är jävligt trötta på anonyma påhoppare, stå för det ni tycker med namn. Jag garvade gott åt hennes ironiska kommentar, för jag fattade som sagt den! Och gillade den som fan!
    Och därmed får det vara slut om detta. Man kan inte gilla alla och man får säga vad man tycker men våga stå för det!!! Kram till er alla!

    SvaraRadera
  19. Hej. Jag vill bara säga att jag läser troget men har inte kommenterat förut. Jag tycker att du är en aldeles egen fågel i Mollybloggarna och jag uppskattar både alla fina kombinationer och din rockiga stil. För min del kan du bara fortsätta precis som du gör!!

    Pythia

    SvaraRadera
  20. Pythia: tack snälla! Vad glad jag blir åt din fina kommentar. Skitglad för att tala klarspråk! :o) Och kul att du kommenterade, men det är såklart inget krav. Ha det bra! Kram!

    SvaraRadera
  21. Hei,
    bloggen er jo kjempefin! Masse bilder, det liker jeg :)
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  22. Ingrid: tack snälla vad glad jag blir! Kram!

    SvaraRadera