Powered By Blogger

måndag 10 januari 2011

Dagens – med ett helt hav över huvudet

Snacka om att ta sig ett helt jävla hav över huvudet! Ett ett riktigt segt och svårforcerat sådant dessutom. Jag pratar mitt projekt för dagen; att dela in alla mina blogginlägg i de etiketter som jag har bestämt mig för att lägga mig till med så att det ska bli lite lättare att hitta tillbaka till grejer här. Alla! Hur jag nu kunde få för mig det…
300 inlägg har jag lyckats forcera mig igenom,   ”bara” 433 kvar… Och vi pratar timmar av jobb… både framför mig och bakom mig. Skyll dig själv pucko tänker säkert ni nu och jag håller absolut med… Så om inte datorn ska ryka rakt ut genom fönstret snart så tar jag en paus. För att bland annat kasta min dagens…



Ja, jag blev även skittrött på de vanliga bilderna som jag alltid bjuder er på, så jag bestämde mig för att leka uppfinnare och presentera ett innovativt grepp istället. Kan kanske tolkas som att jag bara vill flasha mina tuttar, låt gå för det i så fall om det nu skulle vara så speciellt mycket att flasha… ;o) Vad säger ni – funkar/funkar inte som dagensbilder?

Och nu över till att hänga tvätt och köra igång en ny maskin. See you. Kram!

11 kommentarer:

  1. Funkar bra ;-)
    Jo, tack jag vet!! Håll på igår i fleeeera timmar igår, fick träsmak där bak. Hade "bara" 240 inlägg att redigera. Jag hade varit så duktig att skriva produktnamn på plaggen, typ i alla inlägg, så delete knappen blev helt överhettad!!!
    Kraaam

    SvaraRadera
  2. Flasha på du. =)
    Kanske också borde ta tag i mina inlägg innan de blir så många...

    SvaraRadera
  3. Sofie: tack, då kanske det dyker upp liknande dagensbilder lite då och då istället för de ”uttjatade” tagna i mitt fula kök (de också)… :o) Kram!

    Christina: tack! Men varför var du tvungen att ändra om, du hade väl styrt upp det bra redan?... Överhettat är det här också, har varit tvungen att stänga av för att låta datorn vila tre gånger idag… Kram!

    Helen: haha… då flashar jag kanske vidare… ;o) Och ja om du funderar på att dela in dem för att hitta saker lättare så är mitt heta tips; gör det NU! Kram!

    SvaraRadera
  4. Du skulle ha sett mina etiketter, listan var 1 km lång, fast jag hade "moln" såg inte klokt ut. Man skulle gjort det lite tidigare bara. Då vet vi vad du håller på med om det blir tyst här ;-)
    Kramis

    SvaraRadera
  5. Vilken supersnygg kombi! Är den till salu? Slurp!
    Du ser lite kort och tjock ut... nästan som en dvärg. Lite hop-tryckt... vill du ha tips? Ta en hel bild och dela den på mitten i PhotoShop så blir det lite mer propetionerligt : ) Kan du inte PhotoShop så fotar du nästa bild där bilden innan sluta :)
    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
  6. Funkar grymt bra ! Å haha, flasha ! Ja, bara flasha på ! Du är ubersnygg !

    SvaraRadera
  7. Christina: haha… ja jag lär bli fast i den skiten och nog lite tyst hos er andra resten av dan… :o( Vill ju få skiten klar. :o) Jag tyckte ju inte det såg så molnigt ut hos dig men får gå in sen och kolla hur det blev. Kram!

    L8: haha… ja det var liksom tanken… för eftersom jag är så lång och skinny i vanliga fall så ville jag testa på kort och tjock åt dvärghållet… ;o) Skämtade! Jo jag kom ju på det sen att jag kunde kuttat i Photoshop istället, det får bli nästa gång. :o) Kram!

    Johanssonskan: haha… flasha är kul… ;o) Och när fan ska vi ses nästa gång då, saknar ju min sötedåregumma Johanssonskan… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  8. Trägen vinner - lycka till med fortsatt ettikettande :-). Kul idé med fotona som omväxling. Önskar jag hade en helfigurspegel av vettig kvalité och inte bara en sån där supersmal utrymmessparande - går ine att ta vettiga bilder i ju
    Kram

    SvaraRadera
  9. Frösötös: fast det är ju en sådan spegel jag har, supertunn utrymmessparande som dessutom sitter på insidan av ett köksskåp. Hej å hå här lyxar vi... INTE... :o) Min är dessutom Ikeas billigaste skitspegel, i 4 delar så jag lovar; din är bättre. De här bilderna tog jag supernära och det funkade. Kram!

    SvaraRadera
  10. Ser fram emot nästa försök (imorgon) med spänning.
    Då kommer det bli jäkligt snyggt!
    Rolig idé.
    Dreglar fortfarande. Tycker toppen och linnet är så snyggt ihop att jag nästan svimmar.
    Kram!

    SvaraRadera