Powered By Blogger

lördag 29 januari 2011

Gårdagens utflykt med sötaste Mollyvännerna

Det var dessa lovely damer som förgyllde min tillvaro i Malmö igår, Lingonberrie och Fengxumamma. Ett besök på AjaBaja var såklart ofrånkomligt. :o) Och givetvis kunde inte jag heller hålla fingrarna helt borta från vårplaggen.             



















New Jersey dress, white
Ka-ching pocket dress, vintage berry

Jag kommer allra troligast aldrig att investera i någon velouris, de är inte riktigt jag bara, men jag kan ändå inte låta bli att kränga dem på mig lite titt som tätt när jag springer på dem i butikerna.
Anledningen är rakt av färgerna, som är helt fucking fantastico. Något som däremot mycket väl kan tänkas landa i min Mollyrob framöver är den här...



















New Jersey tank, white

... som vi alla tre blev både småkära i och som fick oss att drömma sommar. Och så kan man ju inte låta bli att visa en kär favorit i repris, klockren på F...



















... the pinuppa a la höstens bikette. Provningar och flams i butiker stjäl dock kalorier å det grövsta så en påfyllning av sådana fick snabbt bli nästa aktivitet.



















Men nix, sunda och fräscha damer som vi ju är ;o) så vände vi de lockande bakverken ryggen och gav oss istället i kast med mat i den lite kalorifattigare ligan. Tillsammans med mycket snack och skratt. Efter att Fengumamma lämnat oss och jag och Lingon hade tagit en liten runda på stan så avslutade vi dagen med lite fredagsvin på en grekisk restaurang med spacad utsikt.



















Ännu en dag att leva länge på. Vad det kommer att bli av den här vet jag inte riktigt ännu, vi får se. Hoppas ni får en kanonbra lördag. Kramkram för nu!

17 kommentarer:

  1. Men oh-nej vad avundsjuk jag blir!!! Ser ljuvligt ut och jag hade gärna följt med! Lova att ringa nästa gång så jag inte missar er igen! KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Åh, vilken bra dag ni ser ut att ha haft. Kul!
    NewYerseyDress satt superfint på dig! Jag beställde hem en grå men den var inte till min fördel... den var för lång... jag är 1.80 m så då blev längden inte bra. Måste ha lite kortare... så den åkte tillbaka och pengarna kvar på kontot. Alla glada!
    Hu ska jag gå och fika hos granntanten :) En OddMolly-stolla faktiskt :) Jag drog ner henne i fördärvet. Efter hennes mammaledighet var det ny garderob som gällde och många Mollysar blev det. Haaa-haa! Råkade smitta några fler mammor i det nybyggda området bredvid oss och det blev lite för mycket av det goda; en Molly-boom... men trogen som jag är sedan märket kom ut på marknaden så red jag ut stormen. Haa-haa!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Härligt med en dag på stan i gott sällskap.

    Den 4/3 får du lite sällskap av mig om du vill ;)
    Von Benzo bokat och sambon o jag tar en hotellnatt i din lilla skitstad. Jag får helt enkelt överleva både rock n roll liv o mollyhäng... ;)

    SvaraRadera
  4. Skulle bott i Malmö och gått och shoppat och fikat med er, istället för att jobba och träna i Oslo... Men nu blir det en shoppingrunda i alla fall! God helg!

    SvaraRadera
  5. Underbart sällskap du har haft med dessa 2 fina mollytjejer. Ha en fin lördag.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vad härligt ni ser ut att ha haft det :) Lite Mollyprovning och flams kan ju aldrig bli fel.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken härlig dag ni hade! Trodde inget annat.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Tack du fina!!!Vilken mysig avslutning för er:D
    jag är mer än nöjd med dagen och provar lite till här hemma. Men ingen kemtvätt dock handtvätt är tillåtet på vår modelll.

    Massor med kramar

    Det bidde en liten

    SvaraRadera
  9. Ser ut som ni haft det supertrevligt!! kram

    SvaraRadera
  10. Vill vara med ! Vill vara med ! Vill vara med ! *surar som en snorig barnunge* haha, såklart inte, men avundas er som har så jäkla kul när jag måste jobba :-( MEN.... jag tar igen det den 5:te mars ;-)
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  11. Härliga tjejer! sER ut som ni hade skitkul!! kram

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Så helt, ljuvligt underbart ni ser ut att ha haft det.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  13. Tack söta ni för era kommentarer! Ha en bra dag. Kramar!!!

    SvaraRadera
  14. Åhh så himla mysigt o kul ni verkar ha haft!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  15. Jag följer gärna med vid tillfälle! Är dock sällan i fraggerna men skulle jättegärna vilja träffa dig/er! :) Följer flera OM bloggar, läser mycket gärna om era fina köp och njuter verkligen av alla provningar ni gör. Då ser man bättre hur plaggen är än när det enbart är en produktbild... Tack för många trevliga lässtunder och hjälp med fina Mollysar...
    /Tina

    SvaraRadera
  16. Tina: jag tror att det är du som har skickat ett mail till mig också? Stämmer det så ber jag tusenfalt om ursäkt för att jag inte har svarat på det än. Struntar absolut inte i det men med risk att låta som en diva så får jag så mycket mail att jag inte hinner svara på alla så snabbt som jag hade velat. Men lovar att maila dig innan veckan är slut, hoppas det är okej?... Kram!

    SvaraRadera
  17. Hej Josanne!
    Ja, det är jag som har mejlat dig. Har full förståelse för att mejlboxen sväller över och det kan ta tid med svar. Känn ingen stress över det bara. Tror många blir stressade över allt som ska hinnas med och alla som man egentligen gärna vill svara men inte hinner hålla kontakten med. Om man känner så att det blir stressigt tror jag det är dags för en dator time-out typ... Det fick jag göra med Facebook. Nu vet alla att jag bara kikar in ibland. Det känns bättre så för mig. Men såklart superkul att kunna hålla lite koll på vad som händer med alla.

    Svara när du känner du hinner och kan... Jag skickar en varm kram och tjuvläser din underbara blogg så länge... Tack för att du delar med dig!
    /Tina

    SvaraRadera