Powered By Blogger

tisdag 18 januari 2011

Roffat gånger två & för fet för nummer tre...

Självklart var jag tvungen att blixtsnabbt roffa åt mig, inte bara Molly, utan Mollysar när jag fick den stora äran att agera säljassistent åt den übersköna donnan L8 i förra veckan. (Hon har lite kvar så kolla här.) Och av de två paketen jag grävde upp från min brevlåda idag innehöll det ena just dem. Som är:



















Jag har luskat så pass mycket att jag med hyfsad bestämdhet kan säga att den första är 100 gr frill l/s top, almost black. Men den andra, linnet... där måste jag säga hilfe hilfe... är det någon som har namnet på det så blir jag glad, är det någon som dessutom har en produktbild att maila över till mig på min adress oddjosanne@gmail.com så är lyckan total. :o)

Det andra paketet som brevbäraren hade våldforcerat ner i brevinkastat innehåll mitt Traderaklick. Och tanken var även där att ta en on-the-body-bild.
Men ödet ville lite annorlunda. För tanten var en smula för fet för denna skönhet:



















Och därmed blev tanten ännu en gång påmind som sina illa placerade överkilon. Så i hopp om att de ska studsa iväg av sig självt. Eller. Att jag, som är det troligaste manuskriptet, ska ge dem en välbehövlig skjuts på vägen, så får X-stitch a la rose vila i min Mollyrob.
För sälja finns inte på kartan. Jag har andra plagg som är lite för trånga både här och där och de ligger i farozonen för att hamna i ett till salu-inlägg. Men den vackraste X-stitchen av dem alla får bli min morot till lägre siffror på vågen.

Tre Mollysar = två paketet. Återstår min DHL-transporterade guldklimp i silverformat.
Men eftersom jag behöver mr Make bakom kameran för att göra det klicket full rättvisa så håller jag inne med den tills imorgon. See you då om ni vill. Kramar!

13 kommentarer:

  1. Ja älskar 100 gr frill l/s top!! Har 4 st och för mig funkar denna toppen helt perfect i vardagen!! Var det denna du ville ha produktbild på kan du bara gå in och sno den hos mig om du vill....

    Alltid bra med en morot men det brukar aldrig funka för mig.... Jag blir bara deprimerad av mörötter ;-) Kanske du skulle äta fler morötter för att komma i din morot ;-) (låg humor, sorry)

    Kram.

    SvaraRadera
  2. Jättebra köp! Vet inte vad linnet heter tyvärr. Synd med x-stitchen, men nu har du ju en morot att ta dom där kilona du vill ha bort! Kram gumman!

    SvaraRadera
  3. Spännande att få se i morgon vad du sparat på .-)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. MollyB: tack men tyvärr var det linnet som jag efterlyser produktbild på, har redan hittat en på 100 gr... Nä morötter har aldrig funkat ett skit för mig heller... men någon gång ska ju vara den första, sa den överoptimistiska tjockisen... ;o) Kram!

    Linda: ag fick för mig att du hade linnet men efter en tjuvkik i ditt bildspel så såg jag att jag hade fel... Morötter brukar sällan funka för mig men vad fan, man kan ju inte bara ge upp hoppet hur enkelt som helst... :o) Kram!

    Lingonberrie: ledtråd: Rock by Sweden... Mailade dig häromdan men det verkar ha fastnat i min utkorg :o( Kan vi skjuta på det en vecka? Höras imorgo på telefon kanske? Kram!

    SvaraRadera
  5. Du har fått mail, med produktbild! Jag tror linnet heter #002 Frill tank, almost black, men är inte riktigt säkert.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Näe..var tunikan felmärkt tro, hmm. Tråkigt men du har ju "dina planer". Dom bägge svarta ser ut o passa desto bättre!!
    Nu väntar vi på Mr Makens insats..
    Nattinatti o kram!

    SvaraRadera
  7. Tjena på dig, linnet heter 'Frill Tank' som någon skriver ovar - har både ett linne och produktibild :)

    SvaraRadera
  8. Åh, vad snygga ni är tillsammans. Dom kommer ha det bra hos dig. Kul! Varit iväg på middag och bio med kompis. "Ses" imorgon. Kram!

    SvaraRadera
  9. Hej
    Spännande att få se DHL-guldklimpen.!!!
    Nu till en helt annan fråga. Jag har en kompis-kollega som bor i Helsingborg och undrar vad det finns för bra ställen där de har mycket Oddmollyplagg. Jag har för mig att jag sett att du hade en
    jag själv känner inte till H-borg alls men det gör hon så om du bara jättekort kan säga ungefär var det ligger så blir jag och spec hon jätteglada. Hon har inga OM-plagg (än)och vill mest kolla vad hon har för storlek och sånt. Och det vet man ju vart det kan leda!!!
    Kram och maila mig gärna om du inte vill skriva här. (eller hänvisa till den där listan jag pratade om)
    annista@comhem.se
    kram igen och hoppas att febern lagt sig

    SvaraRadera
  10. Nä nu har jag skrivit jättekonstigt i mitt förra inlägg. Det ska stå: jag har för mig att jag sett att du hade en lista över OM-butiker i Skåne.
    sorry

    SvaraRadera
  11. Christina: tusen tack snälla! Du har kommit till undsättning igen, du är bäst! :o) Kram!

    Annelie: haha... ja visst är det skumt att jag mest verkar få tag på felmärkta plagg nu för tiden... vågen håller inte riktigt med bara men vem lyssnar på den... ;o) Kram!

    CLE: thank you darling! Har redan fått prtoduktbild av Christina men tacktack ändå. Kram!

    L8: ja de påstår att de trivs ganska bra i alla fall. Har på mig linnet nu, like it, mycket så tacktack vännen! Kram!

    Annika: ja det var länge sedan jag hade den listan, ett år sedan, så jag vet inte hur bra det stämmer i dagsläget, den finns här: http://oddjosanne.blogspot.com/2010/01/odd-molly-skane-under-lupp.html#comments
    I Helsingborg är det fortfarande Zebra och Tam-Tam som gäller, inget jätteutbud hos någon av dem men Zebra brukar ha lite mer. Tyvärr ligger butikerna helt i varsin ända av stan. Hör av dig igen om du vill ha bättre vägbeskrivning eller kanske en personlig guide... :o) Kram!

    SvaraRadera
  12. Jättetack för infon.
    Och när det gället mormorsrutorna så håller jag med om att det är svårt att veta hur många färger man ska ha.
    Men kolla på google, mormorsrutor /bilder så kan man få lite idéer kanske.
    här: http://www.google.se/images?hl=sv&xhr=t&q=mormorsrutor&cp=8&wrapid=tljp1295438879722014&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=JdQ2TZWGLYLFswa2l_mjAQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&sqi=2&ved=0CCYQsAQwAA&biw=1040&bih=555

    oj det blev en lång adress.
    kram

    SvaraRadera
  13. Annika: tusen tack för tips! Då får jag in och kolla länken. För jag har fortfarande lite bryderier med färgerna. Vill ju inte köpa något som sen inte blir använt för att jag ändrar mig. Japp, jag är supervelig... ;o) Kram!

    SvaraRadera