Powered By Blogger

onsdag 12 januari 2011

Hemmakirurg för att slippa ett helvete

Min dator håller fortfarande på att agera som ett skitförbannat flygplan på väg att lätta från jordens yta. Så därför ska jag försöka leka lite kirurg nu, i hopp om att den kanske bara behöver en dammsugning på djupet.
Eller något annat mindre finurligt som jag, den teknikefterblivna, kan fixa själv…


Haha… good luck liksom… men vad gör man inte i panikartad desperation… Inlämning betyder ju i regel veckor av separation och det känns som en komplett omöjlighet. Som ett fullständigt helvete rakt av. För det är ju helt krasst, och förmodligen patetiskt, så att jag inte kan tänka mig att leva utan min lilla svarta box, har ju för sjuttsingen er här och en hel massa annat ytterst livsnödvändigt… Ni får gärna hålla tummarna… men om ni inte hör något från mig på ett tag så vet ni att min hemmakirurgi gick åt skogen… Kram!

8 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska skaffa ett liv istället som du sagt till mig. Och vad är det för vidriga fester ni har där alla klänger på varandra hela tiden jag skulle aldrig vilja festa med er!

    SvaraRadera
  2. Anonym: du behöver inte oroa dig, du är inte bjuden. Kram!

    SvaraRadera
  3. Det är datorfläktarna som väsnas, har haft samma problem själv och det var ett helvete. Var försiktig när du dammsuger inuti datorn. Köp en burk tryckluft för inre rengöring av datorn. Finns på nätet, på www.kjell.com t.ex. Tjing tjong o lycka till!

    SvaraRadera
  4. Anna Panna: tusen tack snälla! Jag har int ehunnit börja pillra med den än efetrsom den håller sig lite lugn nu och då gäller det ju att passa på att använda den istället. :o) Men jag ska absolut gå till Kjell&Co. (ligger runt hörnet) och shoppa tryckluft innan jag tar på mig kirurgkläderna. Tack igen! Kram!

    SvaraRadera
  5. Shit vad jag slarvskrev där, men du fattar kanske ändå... :o)

    SvaraRadera
  6. Anonym: Vad gör du på Josannes sida när du inte gillar henne?! Är du störd? Gå inte in här. Låt henne vara ifred. Du mobbar. Sluta!

    SvaraRadera
  7. L8: fast nu har ju den stackars lilla människan lärt sig att stava i alla fall. Jag tipsade om stavningsprogrammet i word i ett mail och den poletten har uppenbarligen trillat ner, så någon nytta gör jag trots att jag är så skrytig och klängig och allt vad det är... :o) Kram vännen!

    SvaraRadera
  8. Haa-haa! Du är för rolig. Kram!

    SvaraRadera