Powered By Blogger

onsdag 12 januari 2011

Dagens, kom försent & det blev visst en extra…

Jag kom försent till min stressterapeut idag. Jag hatar att komma försent. Men det fanns en ytterst relevant anledning. Som att jag halkade på istrottoaren, bröt båda benen och var tvungen att uppsöka akuten först…

NÄÄÄÄÄ… Jag satt däremot fast. Med blicken vidöppet stirrande, registerande, medan hjärnan befann sig i fulländat helspinn. Jag satt fast på Odd Mollys hemsida… Produktbilderna, jag säger bara; dags för en bankkuppsturné, någon som vill haka på? Och då har jag inte ens kommit halvvägs igenom dem än… För jag var ju tyvärr tvungen att slita mig och rusa iväg. Och det iklädd…



















… som jag först knäppte av i halvklätt tillstånd innan avfärd och sedan med tossekoftan på toaletten på vårdcentralen. Efter det riktigt upplyftande mötet, I like my underbara stressterapeut väldigt mycket, så bar det av till andra ändan av staden för att plocka upp två Mollysar. Jag kom hem med tre stycken…


Två från postutlämningsstället och en extra från butiken mitt emot. (PimPim katt är inget nyköp, denna paketintresserade dam adopterades för länge sedan) Jag skulle ju bara in på Zebra och göra två små Mollystudier (som jag återkommer till i senare inlägg) och om det då råkar vara superrea samtidigt så är det ju bara mänskligt att man tvingas slå ett litet öga på utbudet.
Och råkar sedan ett plagg fastna i handen och tvärvägrar att släppa sitt grepp, så att man måste betala den, ja då är det ju liksom en olycka man får försöka stå ut med… eller hur? Eller så kan man ju skylla på sanningshalten i uttrycket; det bästa sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den…

Ska prova och plåta alla tre vad det lider. Men först bara måste jag… kan inte håller mig borta längre… Tillbaka till Odd mollys hemsida innan datorn spårar ur igen… Slutbabblat här för mig nu alltså. Vi ses senare igen. Kram till dess!

10 kommentarer:

  1. hahaha! Samma sak här: I`m in on the robbery!

    Jag är annars mest rädd för att de släpper grejerna när jag sitter på jobbet och inte har någon som helst möjlighet att klicka NÅGOT. Kommer drömma mardrömmar om det.

    Och jag som sagt att jag inte skulle ha så mycket. Fast min gilla-lista är ju iof sig inte min köpa-lista.

    SvaraRadera
  2. Haaa-haa! Så du fick stressa till din stressterapeut.

    Ååå, vad nyfiken jag blev på paketen : )

    Visa snart, snälla!

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag brukar läsa hos dig men har aldrig skrivit själv här innan. Fast nu måste jag få fråga för det ser ut som att din katt bara har ett öga, stämmer det? Hoppas du inte tar illa upp men jag har en katt med bara ett öga och blev nyfiken. Mvh Marita

    SvaraRadera
  4. Vad du skräms hjärtat!! Sedan övergick förskräckelsen till fniss..men skälet var ju nästan giltligt!! Vad bra det funkar o du gillar din doktor, en fördel.
    Ja vad säger man om kollektionerna som komma skall, sluurp! Fanns ju ett o annat som gillades, mycket..! Fast jag roar mig o fyndar fortfarande, nu senast idag. Från Ajabaja..onödigt tjaa men jag älskar den jag redan har, så bara en annan färg denna gången.
    Var rädd om dig o försök ta det lite lugnt nu, våren kommer ändå..
    Kramkram

    SvaraRadera
  5. Forbid Me Not: haha… japp då är vi 2 i Mollyligan so far… ;o) Jag kan fatta din panik, jag är ju arbetslös så om du vill ha hjälp så hojta. Jag skulle inte heller ha så mycket… hmm… håller med dig; tur att gilla och köpa inte är samma sak. Kram!

    L8: haha… haha… stressa till sin stressterapeut, hur galet låter inte det då… men ja jag gjorde ju det, sprang till och med halva vägen (tack och lov är det inte så långt…) men med min kondis lät jag som om jag var döende när jag kom dit, såg till och med i blicken på en doktor att han övervägde att hämta defibrillatorn för ett upplivningsförsök… :o) Kram vännen!

    Marita: jag tar absolut inte illa upp! Tvärtom, kul att du skrev! Jo PimPim är enögd. Hon hittades i en buske när hon bara var ett par veckor gammal (utslängd?) och då var hennes öga så ordentligt skadat att det höll på att trilla ut av sig självt. :o( Hon blev omhändertagen av en kattförening som tog henne till veterinären direkt men tyvärr gick inte hennes öga att rädda. Det var bortopererat när jag fick henne som runt 3 månader gammal kattunge. Vad har hänt med din katt? Kram!

    Annelie: oj skrämde jag dig, tyckte det var en lite kul början… förlåt! Jo min terapeut är skitbra! Doktorn helt okej hon också, henne ska jag träffa på fredag. Haha, ja jag har också reashoppat idag, och det ett plagg från förra våren till och med… :o) Men du, det är ju faktiskt inte onödigt om man vet att man kommer attgilla det. Onödigt är de ogenomtänkta som blir hängandes… och som jag har en del av… men snart rensing :o) Kram hjärtat!

    SvaraRadera
  6. Ja en del saker liksom klistrar sig fast på en. visst är det skumt?

    SvaraRadera
  7. Hej igen! Vad glad jag blir att du inte tog illa upp, för jag menade ju inget illa alls. Du verkar vara precis så snäll och gullig som jag trodde. Inte bara för att du också förbarmat dig över en enögd katt som behöver lite mer än andra katter. Men det är det inte alla som klarar eller vill. Min katt Smulan blev biten i ansiktet av en kompis hund när hon var liten så därför blev hon av med sitt ena öga. Samma öga som din katt. Men hon överlevde och det är jag glad för. Jag föder upp katter och jag hade egentligen tänkt sälja henne men eftersom det hände med ögat så blev hon kvar och det är jag väldigt glad för för hon är den underbaraste katt man kan tänka sig. Jag gillar Odd Molly också och det var så jag hittade dig. Tack fina Josanne för ditt svar och din fina blogg. Mvh Marita

    SvaraRadera
  8. Här är en till som behöver råna en bank! Gissar att många av mina favoritplagg kostar en hel del :(

    Kanske kan vi få ihop ett rånargäng här! Med scarf scarf framför ansiktet, wigwam i svart allihop och varsin Glenda Lopez bag att lägga sedlarna i :D

    Kram från V

    SvaraRadera
  9. Tack det var snällt "sagt"!! Ja du vet jag är småtokig i kappor(som massa annat..), nu blev det en grå denna gången. Älskar den modellen!! Vad har du i dina påsar då..??! Visa oss snart, jag är nyyfiiken ju..
    KRAM!!

    SvaraRadera
  10. Helen: haha… ja det är ett märkligt fenomen det där… och att det nästan alltid är Mollysar som har den förmågan… skumt… ;o) Kram!

    Marita: tack själv för fina ord! Ja det var ju lite tur i oturen med din Smulan. Kul att du berättade din/hennes story. Kram!

    Viola: haha… du är ju underbar, det hade verkligen varit en klockren rånarstass, tycker vi bestämmer att det får bli precis så… ;o) Kram!

    Annelie: snällt fast sant eller hur? Bättre ett par snyggingar att byta med på kroppen än tusen som aldrig får lämna garderoben… ;o) Kram!

    SvaraRadera