Powered By Blogger

lördag 22 januari 2011

Och den som fick följa med hem är...

... den som bara OddandMe gissade på, nämligen denna lilla blåsa in black:


Foto by Lingonberrie

Det var inte ett självklart val egentligen eftersom jag störtförälskade mig i alla färgerna på de nya Euphorbiorna. Så det blev lite av uteslutningsmetoden.
Eftersom jag har en del vitt, ännu mer rosa men svart är en underrepresenterad färg i min Mollyrob så föll valet, efter ett helt gäng velerier, på den till sist.

Idag har jag adopterat Lingonberries koncept från igår, en bild i timmen. Och det exakt på heltimmen.
Men ojoj vad visarna snurrar snabbt. Hinner ju knappt ta en bild förrän det är dags för nästa... men än så länge har jag faktiskt lyckats hålla det, snudd på någon enstaka minut och även om bildkvaliten lämnar lite övrigt att önska...
Fast det är riktigt kul. Resulatet få ni se ikväll. Over and out och kram för nu!

15 kommentarer:

  1. Jäklar! Det var den eller den jag gissade på som jag valde mellan... typiskt!

    SvaraRadera
  2. haha jag visste väl det : )Du är så fin i den!! Kram

    SvaraRadera
  3. L8: jag valde den svarta bara för att jag visste att du skulle välja fel då... hehe... ;o)Kram!

    OddandMe: jag blev glad när du skrev att jag var fin i den för jag började tvivla lite ett tag där när alla andra trodde den vita. Så tack snälla! Kram!

    SvaraRadera
  4. Åh jag ser i arkivet att du har en Housetrucker Dress. Får man fråga vilken storlek du har i den? Jag har nämligen länge varit på jakt efter denna doldis men har aldrig provat den och vet inte hur den är i storleken.
    Tusen tack på förhand!

    SvaraRadera
  5. Ja en liten svart har man väl oftast plats för ;)
    Men jag tycker den gröna var urläcker på dig. Kanske nästa gång?

    SvaraRadera
  6. Hej Josanne!

    Skoj med en liten Mollydate. Kul att få se hur den svarta ser ut och jag tycker om det svarta ihop med det lite stålgråblå. Snyggt.
    Ha en skön lördagkväll.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  7. Den är ju så jävla snygg i alla dom nya färgerna! Blev svart här med:) Blir också glad att jag valde den gröna pocket dressen när jag ser bilderna i inlägget före! Men den orange blev verkligen en bubblare med......Så mycket plagg och så lite pengar.....Ha det bra gumman! Kram

    SvaraRadera
  8. Wow så fin den är på dig!! Vilket köp!
    Många fina du visar i tidigare inlägg. Den gröna har jag fått i present. Den oranga ser otroligt fin ut den med..vojne vojne!
    Har varit liite duktig o lagt ut några auktioner idag.
    Ha en supermysig kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Hej!

    Efter många månaders läsning, så måste jag nog lämna en kommentar till dig! Jag är mest en "smygbloggläsare", som sällan lämnar kommentarer, men gärna kikar in och låter mig inspireras.

    Dig känner jag ju inte alls - tror inte att vi överhuvudtaget bor i närheten av varandra. MEN jag måste bara få säga att jädrars vad jag tycker att du är häftig. Och då menar jag det verkligen på riktigt, inte bara liksom din fräsiga stil vad gäller kläder o s v. Utan DU är så himla häftig!!! Har följt din resa lite via sluta jobb och funderingar på åka utomlands och din relation till din (yngre) man (vem ska bry sig?!?! Jessös, bara kärleken är äkta och ärlig, så må den leva utan fördomar!), ditt sätt att våga säga vad du tycker och göra som du känner - utan att låta dig styras av samhälliga "måsten" eller "borde" eller vara "som alla andra" (och utan att klanka ner eller kränka andra).

    I allt detta känner jag; en vanlig "svenssonmorsa" med ett hysat bra akademiskt jobb (lärare högstadiet), två barn, gift, har hus, har Volvo, några Mollysar i garderoben (men inga som "sticker ut, utan lite så där lagom... ;) ), välklippt gräsmatta, pappelinor på golven... Ja, du hajjar *fniss*; bara vanligvanligvanlig med Sköna hem som inredningsbibel... Och så följer man din blogg och känner bara JA!!! Jag skulle också vilja följa mitt inres röst lite mera - våga säga nope! inte längre, våga ge mig ut i världen med mina små kidz och min man... Kanske senare när man inte har de små - men jessös vad du har fått mig i mitt "trista" vardagsliv att börja klura... Kan den coola tjejen, så kan jag...

    TACK för allt du inspirerar till - snygga outfits, levnadsinspiration och ALLT annat!

    /C

    SvaraRadera
  10. Tooodeli Doooo Pretty:)
    Stoort TACK tillbaka för en helt LOVELY dag!!
    Åhh du tog den där snyggosvartavilljagåxåhaNU tunikan
    ha ha ha Den vita Up to me ism dressen är din, jag mailar dej alldeles snart..ska bara inta lite Nutella ..fniss..Lördag alone, kärleken arbetar å jag med Pusarna festar till det ..på Nutella ha ha ha
    Lite Odd lördag men ack så jag:)
    Hoppas vi tre tar en dejt snart
    Kram å puss
    :)

    SvaraRadera
  11. En liiiiten kommentar till anonym ovan

    HEJA DEJ !!!
    ~Man kan ha lite av varje alla världar
    Lite vanligt..Lite ovanligt..lite tråkigt..mycket roligt..lite flärd..lite äventyr å MASSA kärlek
    Så har du nog en fullträff
    Så Våga vara du

    Kram:)

    SvaraRadera
  12. Wow!!!
    Jag blev bara så tagen av /C:s kommentar här ovan. Så fint skrivet, även om det inte var till mig, haha, utan till Josanne så blev jag så glad å hennes vägnar liksom. Hoppas att det är okej...?

    Det är underbart när man via bloggvärlden kan bli inspirerad eller peppad i någon form och få energi. Härligt.

    Men för egen del, jag kan verkligen längta till det du har, ett vanligt liv, barn volvo, och vardagsvanlighet....

    Stor kram och trevlig lördagkväll!!!

    SvaraRadera
  13. Majsan: jag har min vanliga 2 i housetruckern, den är lite trång i ärmarna så om du ligger mellan två storlekar så är mitt tips att ta den större. Håller tummarna att du hittar den. Kram!

    L8: haha... din tossestolla... ;o) Kram!

    Helen: haha... jag det är fantastiskt vad mycket man har plats för när garderoben egentligen är helt överfull... ;o) Jag är ju ingen velourmänniska men jag är supersugen på den gröna faktiskt så kanske next time. :o) Kram!

    Eva: ja den var riktigt fin! En klockren Molly fast ändå lite annorlunda, kanske för att den är just svart. Kram!

    Linda: jag håller med så in i bomben, så mycket plagg, så lite pengar. Bra val att du slog till på den svarta, övertygad om att du kommer att älska den. Och jag tänkte på dig när jag provade den gröna, ascool! Kram!

    Annelie: grattis till den gröna! Vilken helt underbar färg! Jag är rätt bra sugen trots att jag inte är en velourare. Men funderar på att bli på grund av den :o) Duktig som lagt ut auktioner, ska försöka hinna detsamma idag. Kram!

    C: oj liksom... jag får väl börja med att tacka gånger tusen för din kommentar! Som gjorde mig rörd och glad och generad och ännu mera glad. För att jag, en tråkgalen tant kan inspirera genom mina ofta förvirrade och ytterst ogenomtänkta inlägg, det är stort för mig. Nä måsten har aldrig varit min grej, kanske för att jag har en så kallad brokig uppväxt med en massa skumma grejer som nnat en pappa som var konstant otrogen vilket han berättade för mig redan i tioårsåldern, en halvsyster jag inet hade en aning om förrän jag var 20. Och så har det fortsatt, med en grovt kriminell bror som sitter inne på 10 år, en annan bror som lever med skyddad identitet, en mycket yngre man som du vet... Saker som gjort att jag aldrig har fått vara vanlig. Vilket jag hatade väldigt länge. Men som jag de senaste åren har insett att jag är jag och varför göra som man ska (enligt regler som andra satt upp) när man istället kan göra som man själv vill.
    Men egentligen är jag ändå en riktig fegis, det tog mig till exempel två år innan jag vågade säga upp mig från mitt jobb och då hade ändå mr Make försökt pusha mig att göra det under hela den tiden. Men bloggvärlden har gett mig självförtroende, att lära känna så mycket underbara människor, vissa bara genom datorn, andra som blivit underbara vänner irl. Så det hjälpte till att jag faktiskt vågade säga upp mig.
    Det händer fortfarande, och ganska ofta att jag saknar det där som du skriver som vanligt. Gräset är alltid grönare på andra sidan liksom. :o) Jag tycker att du ska göra som DU vill, för det är ditt liv och men lever bara en gång. Ja jag vet, klyschor men det ligger en massa i dem. Så kör tjejen, Your way!!! Tusentusen tack för din kommentar!!! Kram!

    Lite odd: haha... som två förvirrade tanter som vimsar runt helt utan styrsel... ;o) Kram!

    Lingonberrie: jag blev helt rörd också... och glad... och lite generad... Och jag håller med, jag kan också sakna det där ”vanliga” som andra har. Kram!

    SvaraRadera