Powered By Blogger

fredag 21 januari 2011

Ett möte, två darlings och elva bilder

Fy fan rent ut sagt var jag är lyckligt lottad som får flasha runt med sådana underbara darlingar som jag har träffat idag. Det blev inte alls lika många bilder tagna som jag hade tänkt från början, trots att jag gick ut ganska hårt i inledningsskedet. Först som en riktigt uttråkad tågresenär på väg söderöver:



















Okymmesknäppandet hakade i alla fall på fram till caféet som var dagens möteplats. Och där satt redan genomunderbara Lingonberrie och väntade...



















... med mobilen i högsta hugg eftersom hon även har ägnat dagen åt ett projekt ”ta en bild i timmen” och det på exakt samma klockslag. En cool idé som jag är inne på att ta upp tråden på och köra imorgon... (resultatet kan ni se inne hos henne nu).
Och när hon var så upptagen med mobilen så fick jag en snilleblixt, för inte kan väl damen ifråga ha koll på både mobil och sin lovely Mollyväska samtidigt, vilket ju skulle kunna betyda att jag utan problem kunde stjäla den sistnämda...



















Det blev nada med det. Damen i fråga hade stenkoll för som synes så kom hon raskt sin lilla darling till undsättning innan jag ens hann flytta den en milimeter i min riktning. Det hann aldrig bli några fler stöldförsök heller för hux flux var även nästa fantastico dejt of today Lite odd på plats och det blev lunch.
Och så mycket tjatter att bildtagningar glömdes bort helt. Men de togs upp igen, om än ytterst tillfälligt, när vi ett bra tag senare stormade in på AjaBaja.



















Där det blev lite provningar, som jag tänker hålla på tills imorgon (när inte maken sitter och hoppar och undrar var fan maten blir av... ;o)) Lite odd håller på sitt ansikte ett tag och Lingonberrie gjorde sitt bästa när hon tvingades att posera efter en hel hop av både udda och suspekta anvisningar. Jag har nog tittat lite för mycket på Top Model, utan att snappa det här med klara direktiv... Men eftersom Lingon kör sitt eget race så är hon mest snyggo i alla fall.



















Även då hon har shoppat så mycket att hon håller på att slå ner hela Malmö med sitt monsterberg av kassar. Men hon var inte den enda som hade iklätt sig spendarbyxorna denna dag.
Även jag måste erkänna två köp. Och en swap. Dessutom en supervärmande present. Vilket blir totalt fyra nykomlingar.
Varav två hör hemma i Mollyland, en jag visar i helgen och den fjärde, som är den enda jag bjuder på nu är en spontankärlek som jag bara var tvungen att lösa ut från Folk Malmö. = the, enligt mig, skitsnygga armband som jag sedan väckte liv i mobilkameran med genom att föreviga på tåget back to the byhåla.

Foto/ någonslags halvsjälvporträtt by mr Make

Där dessa tre familjeälsklingar väntade. Och om inte de ska utesluta mig ur gemenskapen för evigt så är det mest troligt hög tid att de får min fulla uppmärksamhet för ikväll från och med nu. Så godnatt & kram för mig idag!

11 kommentarer:

  1. Hej!
    Har inte kommenterat på ett tag nu, men måste bara fråga... VAD är det för snygg tunika du provat (såg en halvsuddig bild i en annan blogg), den ser ut att vara vit med lila broderier...???
    /Anette

    SvaraRadera
  2. haha du är bara för go !
    Å detdärade armbandet i skinn som du har ! Jisses ! Lööövley.
    Sov gott. Jag själv blundar redan ZZZzzzzz :-)

    SvaraRadera
  3. Härlig tripp förstår jag! ooo vad kul att träffa dessa underbaringar! Sötaste voffsen med på perrongen=)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar dag ni haft!!! Lyllos er!

    Anette: Svarar för Josanne ifall hon somnat. Det är en Euporbia Tunic i white som hon provar. Jag provade den också när jag var på Ajabaja idag. Helt underbar! Broderierna går i dark magnolia som de kallar färgen denna våren. Även sammets banden på ärmarna är i den nyansen. Ur snyggt!

    Kram och nu ska jag också hoppa i loppelådan.

    SvaraRadera
  5. TACK för en heeeelt LOVELY dag med er två underbaringar
    Massa KÄRLEK tillbaka!!!!!

    SvaraRadera
  6. Godmorgon!
    Ja men vilken dag va..!! Underbara bilder på ett gäng härliga tjejer! Ni ser ut haft en suverän dag. Avslutningen med din lilla familj som väntar på dig är helt lovely!!
    Du får avslöja lite mer sedan..
    Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken underbar dag ni haft tjejer:) Massor av fina kort.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Tack söta du för en finfin dag! Kommer att leva på det hela helgen, och troligtvis resten av livet :-)
    Om du har kvar så skulle jag gärna ha bilden när jag sitter i caféfönstret i större storlek.
    kramar och ha det bäst!!!

    SvaraRadera
  9. Oooooo vilket armband du köpte!! Skitsnyggt och vilken dag ni hade i går:) Ha en finfin lördag gumman! Kram

    SvaraRadera
  10. Underbart inlägg. Jättekul att få ta del av er mysiga dag. Kram!

    SvaraRadera
  11. Anette: det är Euphorbia tunic, white. Samma som jag provar i inlägget jag gjorde idag. Superfin är den, kom nu i det senaste släppet. Kram!

    Johanssonskan: ja visst är det grannt... :o) Blev superkär direkt och kunde bara inte låta det ligga ensamt och övergivet i butiken när det ville ut och se världen... ;o) Kram!

    Adela: ja det var en dag att leva på länge. Och man blir ju inte mindre glad när man blir hämtad på stationen av de söta vovvsarna. ;o) Kram!

    Jeanette: haha... japp, tanten hade somnat. Tack för ditt inhopp! ;o) Fan att vi missade dig på AjaBaja igår. :o( Hade varit så kul att få snabbträffa dig lite ju. Kram!

    Lite odd: detsamma detsamma, det måste vi göra om SNART! :o) Och vi får höras om da klänning... Kram!

    Annelie: ja hade man fått bestämma så hade man haft dejts med Mollybrudar varenda vecka. Man blir ju så glad! Kram!

    Hilde: tack söta! Kram!

    Lingonberrie: haha.., ja detsamma, jag lever fett på det nu. :o) Och jodå jag har bilden kvar i mobilen. Mailar över den till dig lite senare idag! Kram!

    Linda: ja det var skitsnyggt och passar perfekt under tatueringarna, jag har ju tyckt att det var lite tomt där. Kram!

    L8: tack vännen. Kram!

    SvaraRadera