Powered By Blogger

söndag 23 januari 2011

Glömma eller fortsätta drömma? Vad tycker ni...

Jag provade en sak till på AjaBaja i fredags. För tredje gången i tredje butiken. Men det blev inte tredje gången gillt, trots att det var vad jag i princip hade bestämt mig för. För jag tyckte ju liksom att den stod på förtur att få haka på hem men istället blev den ju brädad av den almost blackiga Euphorbian.



















Jag pratar Sweet-brier blouse, lite rose. Som jag inte kan få ur hjärnan och har högt på önskelistan. Men kanske är det inte meningen att det ska bli vi trots allt eftersom jag har vänt den ryggen tre gånger...
Eller så slår jag helt enkelt till på den så fort jag känner att jag har råd nästa gång... Vad tycker ni, glömma eller fortsätta drömma?

Ja det är sådana intellektuella grejer jag sitter och aktiverar hjärnan med såhär mitt i söndagen. Fast nu får jag nog lägga in ett riktigt ryck och städa istället eftersom det vankas besök idag.
Ska försöka hinna med lite kommentarsvar under dagen också. See you. Kram!

16 kommentarer:

  1. Hihi. Låter som om detta är ett reaspan-plagg för dig senare helt enkelt.

    Ha en skön söndag.

    Här ska den icke-så-superhjälte-starka-mamman försöka tvätta av lite av tvättberget som växt medan man varit sjuk....synd att tvättstugan är i källaren av huset...

    SvaraRadera
  2. Hej jag har köpt den i blått och älskar den.Så fin och bra i modellen. Mvh Lena

    SvaraRadera
  3. Forbid Me Not: jag tänkte detsamma ett tag, att den får bli ett fall för rean. Men de gånger innan jag tänkt så så har det inte funnits kvar till rea, eller försvunnit innan jag hunnit blinka. Så frågan är om jag ”vågar” vänta så länge... Usch stackare som varit sjuk, hoppas det går/gick lättare med tvätten än du trodde. Krya på dig snabbt! Kram!

    Lena: ja modellen är helt underbar, och banden baktill helt underbara. Den blå är också superfin, tyvärr inte min färg riktigt bara. Kram!

    SvaraRadera
  4. Tycker nog att du ska fortsätta drömma för den är så jävla fin! Den blå finns med på min lista inför framtida span.....Kram!

    SvaraRadera
  5. Linda: ja känner jag mig själv rätt så knallar jag nog hem med den i en påse inom en hyfsat snar framtid... ;o) Den blå är superfin den också, har sett den irl, lovely men inte min färg, tyvärr... eller tur förmodligen för annars hade ju den också legat på önskelistan. :o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag säger köööp! Du är jättefin i den, och ska inte chansa på rea:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Den är så fin! Jag våndas lite med samma fråga...

    SvaraRadera
  8. Känner jag dig rätt så lär den hamna i din garderob ;-) jättesnygg på dig så inget att tveka på va ;-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  9. Hilde: vad bra att du säger så, för då kan jag ju skylla på dig om jag köper den eller hur... ;o) Nej jag tror falktiskt inte att jag vågar chansa på rea, för det brukar aldrig funka för mig i alla fall. Kram!

    Helen: ja visst är det sådär I-landsjobbigt där man bara önskar att man ska vakna nästa morgon och känna att man inte alls vill ha den längre... tyvärr händer det ju väldigt sällan (typ aldrig) så vi får väl sukta vidare... ;o) Kram!

    Peggy: haha... ja absolut allra troligast så verkar det som att du känner mig på pricken, för jag, den svaga shoppingdåren, tror du har helt rätt... haha... :o) Kram!

    SvaraRadera
  10. Den är helt underbar, så jag säger slå till! Jag går och funderar på samma fast i en annan färg men kan inte bestämma mig iheller. :)
    Kram

    SvaraRadera
  11. Hej du fina.....vet du, funderar på att sälja min Sweet Brier Blouse i Rose i st 2....kan det vara av intresse? Då kommer du i varje fall undan lite billigare om du nu är riktigt sugen....maila mig (om du inte har kvar min mailadress kan du lämna en kommentar med din mail så kontaktar jag dig ;-)
    KRAM!!!!

    SvaraRadera
  12. Nu hänger den löst... hhmmmm...

    Min mörkblå med rosa brodyr ligger fortfarande i min makes garderob och väntar på min födelsedag (bara 13 dagar kvar, haaahaa). Hänger i alla fall inte löst!

    SvaraRadera
  13. Jeanette: haha... två veltanter i samma landsända... ;o) Någon gång som kommer vi troligast att äga varsin båda två, nu eller långt senare återstår att se... ;o) Kram!

    Odd Molly-holic: yes, absolut intresserad! Så jag lämnar av min mailadress hos dig eftersom jag, landets största slarver, inte har kvar din mailadress. Kram!

    L8: haha... ja den hänger löst som fan, om jag nu får uttrycka mig i svordomar... :o) 13 dagar... jag fattar inte hur du står ut att vänta, jag hade packat upp och smyganvänt och sedan packat in igen innan han kom hem från jobb... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  14. Haa-haaa! Likt en smygtransvetit.... OddMollyTransa!

    SvaraRadera
  15. Den är GRYM ! Jag såg den på Tam T & föll direkt ! Dom hade bara en 2:a där, så min är på väg hem från Country Dreams ;-)

    SvaraRadera
  16. L8: haha... ja en OddMollyTransa ut ur garderoben i smyg och in igen innan någon ser... haha... :o) Kram!'

    Johanssonskan: ja det är den 2:an de har, om de nu har den kvar fortfarande, som jag är såååå sugen på att norpa... :o) Ska bli kul att se dig i den. Kram!

    SvaraRadera