Powered By Blogger

onsdag 19 januari 2011

Efterlysning eller andra tips går lika bra

Jag är dödstrött på min sunkiga tygväska och därför sitter jag nu här och nätspanar efter en ersättare. Jag är ingen väskmänniska så jag har noll koll på djungeln av märken som verkar finnas därute. Jag vet inte ens var jag ska leta så jag flackar mest omkring i de nätbutiker som råkar komma i min väg, vilket gör att det här börjar kännas som projekt hopplöst...

Men så kom jag plötsligt att tänka på en väska som jag stod med över axeln flera gånger i en butik i Stockholm förra våren och som jag sedan har tokångrat hur många gånger som helst att jag inte slog till på när jag hade chansen:


Suede frill bag, fast den RÖDA, som jag inte hittar någon produktbild på. Så därför tänkte jag efterlysa den här i hopp om att någon har den att sälja... please...
Eller om ni kanske har något annat tips på väska som skulle kunna matcha denna tant så går det lika bra och tas emot med största tacksamhet.
Jag gillar fransar, nitar och sådant plotter, så något av de attributen får gärna finnas med... Nu ska jag leta vidare... Ha en bra dag därute. Kram på er!

10 kommentarer:

  1. Jag har en, helt oanvänd....skulle kanske kunna tänka mig att sälja.

    Kraaaaaam

    SvaraRadera
  2. Javabönan: jaaaa! Fundera på det och hör bara av dig igen om du bestämmer dig för att sälja den. Kram!

    SvaraRadera
  3. Lilly of Sweden har snygga väskor/ Marina

    SvaraRadera
  4. Lustigt Jag snubblade förbi några väskor som kan passa på sid&sally från Lilly of sweden och tänkte aha ett tips till Josanne och precis det samma hade Marina just tänkt!

    SvaraRadera
  5. Håller tummarna för att Javabönan släpper till här;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  6. Hej! Jag såg jättefina väskor på TinTinStyle som nog skulle passa dig bra, inte så billiga kanske men kanske värt att titta på dem i alla fall. Kram från Monika

    SvaraRadera
  7. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=2210&q=v%C3%A4ska&page=1&rnum=11

    http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=3087&q=v%C3%A4ska&page=1&rnum=27

    http://deepfling.com/liebeskind/?filter=70

    SvaraRadera
  8. Tack snälla, ni är bäst!!! Även om jag hoppas allra mest på att Javabönan bestämmer sig för att sälja sin röda frans-snyggo så skadar det ju inte att kolla in efter era tips. Kram på er!

    SvaraRadera
  9. Hej igen!

    Jag har kommit på att jag skulle vilja ha en brun likadan väska, kan du försöka få tag på en i fint skick så kan vi byta.

    Du kan ju efterlysa den här på bloggen.

    Min väska är helt ny så jag vill att den ska vara i fint skick i alla fall.

    Kraaaam

    SvaraRadera
  10. Javabönan: låter som en bra idé, jag kastar ut en efterlysning på studs. Kram!

    SvaraRadera