Powered By Blogger

onsdag 26 januari 2011

Det får bli på att maska på det jag har nu...

Jag skulle haft gjort det redan förra veckan, men eftersom jag lever i förslappenhetens tecken där dagarna rinner iväg mellan fingrarna på mig så blev det först idag. Som jag knallade iväg till garnbutiken för att investera i komponenterna som behövs till mitt virkprojekt, the Mollywood homemade scarf.
Jag hade bestämt mig för färger i förväg men när jag sedan stod där så slog velerierna till. Och jag panikändrade mig. Så det blev dessa som åkte med hem:


Fast nu funderar jag ändå på om jag inte skulle ha valt ljusrosa istället för dark pink. Och kanske fler färger trots allt. Det fanns ju till exempel orange också. Eller kanske en ljusare nyans och en mörkare av varje färg, ja utom de i svart och vitt då. Fast jag hade ju planer på grått också...

Joråsåatt... i min obeslutsamhetstakt så kan jag eventuellt fira min 80:onde födelsedag i den precis färdigvirkade sjalen... Men eftersom det känns lite mindre porrigt så får det bli på att maska på det jag har nu. Ska försöka följa anvisningarna från söta Affi som har bloggen I Min Värld. Hennes rutor I like!

Så oavsett om ni vill eller ej så kommer jag att hålla er uppdaterade om hur det fortskrider...
Fast det blir nog inget virk idag, för nu är det matlagning på gång och alldeles strax även Masterchef Sverige på tv. Så nu säger jag tack och kram för idag!

9 kommentarer:

  1. Jag skulle så gärna vilja kunna virka eller sticka! Duktiga du!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fröken Abbe: stickat har jag gjort innan men det var typ tusen år sedan. Virka har jag aldrig gjort så det är en stor chansning, som nog helt ärligt har större potential att hamna i sopkorgen än att bli en sjal... :o) Men men man ska inte ge upp i förväg har jag hört... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Kanske skulle man...
    har varit bra på sådant så långt bak i minnesbanken finns väl fasta och lösa maskor kvar;)

    Tusen tack för igår, almanackan är streckad

    Kramar du fina

    SvaraRadera
  4. Sätt igång bara, det är roligt när man väl har det i händerna. Även om det inte alltid blir som man tänkt brukar det bli bra!
    Kram!!!

    SvaraRadera
  5. Åh, det kanske går undan när du väl kommer i gång! Och då kanske man kan lägga in en beställning? :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Klart du ska ha ljusrosa med! Lycka till! Du kommer klara det! Bara att du startar projektet tycker jag är coolt :)

    SvaraRadera
  7. Fengxu: ja kan jag (om jag nu kan det, det återstår ju att se...) så kan du. Det ska dessutom vara avkopplande terapi har jag hört och det är ju inte fel. :o) Ses på lördag då?!

    Lingon: haha... japp, ska ta tag i det idag hade jag tänkt. :o) Kram!

    Lillis: haha... jag ska nog kunna ta emot en beställning efetr att jag firat kklart min 80 årsdag... ;o) Kram!

    CLE: galen är nog just exakt det rätta ordet... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  8. L8: ja eller hur, visst saknas det lite ljusrosa... Ja vi får se hur länge jag orkar hålla på innan jag ger upp... tålamod är INTE min grej... Kram!

    SvaraRadera