Powered By Blogger

onsdag 19 januari 2011

En dubbelmoralisk bekännelse & en dagens i mys

Ja det är väl lika bra att kasta in en bekännelse eftersom jag har fått frågan flera gånger nu. Förbeställde jag något ur sommarkollektionen? Yes, I, dubbelmoralens nykorade mästare, did! Elda upp sig över hela grejen och dissa ena dagen, och glömma bort vartenda ord nästa...

Nä inte riktigt men bra nära... fast när det nu finns förbokningar och jag hittade mitt all time high drömplagg så slog jag till. Inte bara på den ena, utan på båda...



















Lika bra liksom när de låg och stirrade på mig och skrek räddningsfraser lika högt båda två... Hur jag ska ha råd med båda? Ja, kanske vinna på Triss, kanske slå ner ett par pensionärer, smuggla knark eller nåt...
Det är ju ett tag till de släpps så den tiden den sorgen liksom, säger den arbetslösa Skånetanten kaxigt... :o) Inte lika kaxig idag när det har vankats huvudvärk av bulldozerformat. Och klädseln mest har tett sig så här spännande:


Tänkte att Freja hund skulle få vara med och piffa upp mig och därmed bilden en smula, funkade väl si sådär... En tant i mys, hur mycket kuligare än så här kan det bli oavsett den sötaste rekvisitan man kan ha liksom...

Men nu ska ni slippa mig för idag eftersom maten, veggonuggets med wokgrönsaker och tzatziki i tortillabröd är klar att börja ätas på nu. Och matprogrammen kallar på tv. Ha nu en bra kväll därute i landet. Kram på er!

15 kommentarer:

  1. Hihihi..jag har gjort samma sak igen:) Jag förbokade dipdye cardigan ifrån Deepfling..men det fanns ju bara en kvar..så..jag kunde inte låta bli..kram

    SvaraRadera
  2. Ååå förstår att du förboka dom för vackrare skapelser får man leta efter!!

    Kram <3

    SvaraRadera
  3. Snygga bokningar. Dessa kommer att gå åt, smart bokning tycker jag även om jag inte tycker om det alls. Dubbelmoralen länge leve:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja vad ska man göra när två behöver räddas... ;)

    SvaraRadera
  5. Ha ha...helt rätt! Jag bokade en, den i lila, men skulle inte tacka nej till båda plus THE dress...

    SvaraRadera
  6. Haha, blev det båda alltså?! Från olika ställen då? Dom är verkligen fina så jag förstår dig:) Kram

    SvaraRadera
  7. MMM, de är så fina och jag är bra sugen TROTS att jag egentligen inte går ihop med wrappar....Förstår verkligen att du inte kunde låta bli. De lär bli svåra att motstå de där!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Mmmmm....de är sååå snygga båda!! Jag kan inte klandra dig ha ha...boka på du! och vad kul att se en sötnos till med på bilden=) Jag tycker alltid det verkar så gott det ni äter!? Du kanske skulle fundera på att lägga ut lite recept eller liknande av era veg. middagar??;)

    Kramkram
    Adela

    SvaraRadera
  9. Godmorgon!
    Vad gör det om hundra år.. Full förståelse, bägge är dundersnygga o kommer passa dig som handsken!! Ångrar du dig, kan du väl avbeställa eller skicka tillbaka.
    Kastar mig mellan ytterligheterna, ena stunden tänker jag -säljer allt jag har! I nästa stund, -ska inget ha! I slutändan kommer det väl gå som vanligt tänker jag..
    Ha en bra dag!!
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Två fina plagg in... några ut!
    Hur går det med din planerade utförsäljning!? Separationsångest?!
    Tänk på att det blir klirr i kassan och då kan du köpa nytt med gott samvete.
    Snygg mys-pys-klädsel. Speciellt linnet!
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Hei Josanne,
    wrapen er nydelig! Jeg tenker også å bestille en, men er usikker på str. Bestiller du din vanlige OM-str i wrapene?
    Takk for hjelpen!
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  12. Tack för era kommentarer! Ja det är ju så att förbokning inte är lika med köp och jag slog till på båda för att inte riskera att bli utan... hemska tanke... och med båda bokade kan man ju ta god tid på sig att fundera innan det verkliga släppet görs. Skulle det sedan dimpa in stålar till båda så tackar jag såklart inte nej... :o) Ha en bra dag. Kram på er!

    SvaraRadera
  13. Ingrid: jag beställde den lilac i 2, min vanliga storlek men mid apricot blev i storlek 3 eftersom den inte fanns i 2. Är själv oskäker på storlekarna, speciellt som jag råkat gå och bli lite fet på sistone... Kram!

    SvaraRadera
  14. Takk, Josanne!
    Jeg håper de passer deg, begge to.
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  15. Jag tycker att du gjorde rätt. Det kan vara svårt att försöka hitta mest önskade plagg efteråt, som man vet, att man kommer att älska, samt vet att modellen passar. Och du kan alltid sälja bort den andra, om du tycker så, efetr ett eller två år :)

    Urtsäkta, att jag har inte hunnit kommentera, men jag har försökt hinna läsa dina fina inlägg i alla fall.

    SvaraRadera