Powered By Blogger

lördag 8 januari 2011

Dagens – sunkkänsliga tittare varnas…

Glamma runt bland rockstars, andra coola snubbar och riktigt snygga tjejer ena dagen. Ligga tvärdeckad i sängen andra dagen. Det kostar att ligga på topp vill jag lova… :o) Vilket även avspeglar sig i dagens outfit. Men innan jag kastar in den här så vill jag varna sunkkänsliga tittare, för den osminkade sanningen är så långt ifrån glamour man förmodligen kan komma. Beredda?... Okej då kör vi:



Trots att det är så här jag ser ut på hemmaplan allt som oftast så är det premiäruppvisning för kombinationen da mysdress och le brillor (yes, jag har linser i vanliga fall) i offentligheten. En liten Mollykofta och min älskade Bosse Gunnarsson the cat fick dock vara med som förgyllare när jag äntligen lyckades ta mig ur sängen och bakismisären nu ikväll.

Och om ni tycker er se att det är Spinner silk s/s dress, vintage chalk som pryder skåpsdörren där bakom så har ni helt rätt. Från rea i Spanien till min lya på fem dagar. Imorgon blir det provning av den här. God natt & kram för idag!

11 kommentarer:

  1. Vi har nog haft samma stass idag .-)
    Provar att ringa dig i morgon!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ingen större chock här! Såg dig ju sån på hotellet i Göteborg. Bosse the cat är ju bara för bedårande:) Jävla snyggt efternamn har han med;) God natt gumman!

    SvaraRadera
  3. Lingonberrie: mysstass is da shit! :o) Sorry att jag inte svarat idag :o( hittade telefonen nyss, den hade trillat under sängen, utan ringsignal på... Hörs imorgon. Kram!

    Linda: ja han är stolt och glad över sitt exclenta efternamn som jag absolut inte vet var jag fick ifrån när han döptes till det för drygt 15 år sedan... :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. jag kan säga heöt ärligt att så där piffig är inte min mysdress...(prova ett lite för uttvättat genomskinligt gammalt hm linne, alldeles för stora OM velour som sytts upp snett och trött hårrufs, otroligt att maken fortfarande diggar.) Du rockar även i mysstassen och Bosse på toppen är liksom körsbäret extra grädde på moset : )
    Stiliga båda två!
    Kram!!!

    SvaraRadera
  5. Skrämmer tyvärr inte iväg oss med den där bilden, Josanne. Trodde du det?! Du är rolig! Jag är också glasögonorm när ingen ser. Gillar inte brillor. Tur att det finns linser.
    Sov gott!

    SvaraRadera
  6. hahah var det värsta du hade att komma med.. Babe då dskall du se mig på söndag förmiddagarna... :D Nä men skämt å sido tyckte jag du var supersöt! KRAM

    SvaraRadera
  7. Lindiloo: ja det är Bosse som gör det, överglänser min sunkighet så det inte ser lika illa ut på bild som i verkligehetn… ;o) Kram!

    L8: nä du är inte så lättskrämd tror jag men andra… ;o) Ja brillor är inget kul, har aldrig lyckats vänja mig trots att jag fick den i tonåren… linser rockar! :o) Kram!

    Sanni: haha… du är för söt. :o) Men det är nog för att Bosse katt är med och snyggar till så sunkigheten döljs lite… :o) Kram!

    SvaraRadera
  8. Vilken mysig bild!! Det är ju så de flesta av oss ser ut när vi bara är hemma!! Härligt!! Jag tyckte du var snygg ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  9. Ja det är ju problemet numera; det är inte fullt så ball dagen efter...
    Vilken underbar katt! Och stassen är typ samma som jag har för det mesta hemmavid. =)

    SvaraRadera
  10. Du är ju lika snygg även i mysdress. Vilken stilig kattkille du har. Matchar matte i hennes mystil.
    Kram AnnaCarin

    SvaraRadera
  11. tack vad söta ni är... bara för det har jag fortfarande the mysstass på mig, ett tag till i alla fall. Svår att släppa när ni tycker att jag är snygg i den ju... ;o) Kram på er!

    SvaraRadera