Powered By Blogger

söndag 2 januari 2011

Två Molly-önskningar för 2011

Jag fick för mig att jag skulle spåna på vad jag vill och hoppas med det här nya, ännu oförstörda året. Och då pratar vi Molly-året 2011, för det privata planet lämnar jag därhän, i alla fall tills vidare, men självklart blir ni uppdaterade i stort efterhand som det finns något relevant att rapportera även på den fronten. Men jag insåg ganska snabbt att det egentligen inte finns så där värst mycket att klura över. För det är redan givet vad jag vill och hoppas, och det är två saker:

- att få träffa så många Mollysystrar som möjligt, så ofta som möjligt
- att få chans att fylla på Mollyroben med någon liten ny läckerbit

Vad gäller spenderandet så var 2010 ett rent frosseri i Mollyshopping för min del, helt enkelt för att jag ville och kunde. I år lär det långt ifrån bli lika hämningslösa utsvävningar, av det naturliga skälet som stavas ekonomi. Och det känns faktiskt bara riktigt bra. För jag tänker mig att jag ska bete mig vuxet och fint och sätta genomtänka val före spontanklickande… :o)
Och som jag ser det nu så blir jag superglad om åtminstone någon av mina fyra högst rankade vårfavoriter (för tillfället) lyckas hamna i min ägo:



















När det kommer till Mollysystrarnas vara även i verkligheten så kan jag lätt säga att en av de absolut bästa sakerna som hände mig under förra året var alla möten med er fantastico tjejer! Och därför är en given önskan att dels få träffa redan bekanta ansikten igen och dels att få möjlighet att stifta irl-bekantskap med er darlingar som jag bara har kontakt med här i datorn just nu.
Två önskningar för Molly-året 2011 alltså, som braigt nog är sådana som man kan vara med på ett hörn och förverkliga själv. :o) Ha en bra dag! Kram!

20 kommentarer:

  1. Läckra skapelser! Jag tillhör de som av någon anledning inte har så stenkoll på vad som kommer. Vet ju att alla wrapar etc kommer i andra färger och har sett en del bilder i olika bloggar. Men har inte stenkoll, alls. Vilket faktiskt känns rätt skönt! Jo, jag har nog också haft ett spenderande 2010..och 2011 kan nog inte riktigt bli så. Mycket av att det är faktiskt ganska fullt i garderoben...

    Men: Jag håller fullständigt med dig om önskningarna: Att få träffa någon annan mollytoka live vore helt underbart!

    SvaraRadera
  2. Jag håller helt med dig! Har bloggat själv ett halvår ungefär och läst era andra bloggar lite anonymt sedan förra våren ungefär och en helt ny värld har öppnats. Känns som man har en massa vänner därute som bara väntar på att få träffas irl så jag hoppas verkligen det blir nån stor träff man kan få möjlighet att få vara med på :-)

    Vart sjutton hittar ni alla fina produktbilder btw? Har sett mycket fint från våren och man blir ju alldeles galen. Är ju inte klar med vintern än och pre-spring har fortfarande några godingar jag skulle kunna slå klorna i. Ho ho guldbyxor vart är ni?
    Ha en riktigt bra dag själv
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Jag håller med dig å båda önskningarna. Jag vill jättegärna träffa Mollytjejer på riktigt och inte bara via bloggar även om det också är trevligt.
    Vi kanske ses i 2011, vem vet?
    Kram

    SvaraRadera
  4. Får allt hålla med dig! Handlandet hade inga proportioner 2010! Ska försöka tänka till lite på vad som egentligen ska köpas. Fina saker du har på önskelistan!
    Sen är det ju inga fel att få träffa lite likasinnade! Ska se om det går att få ihop nån slags träff på hemmaplan, annars får vi emigrera till skåne så jag kan vara med på era träffar:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. Oj vilka finingar var har du fått tag på dessa bilder, för odd mollys egna bilder har väl inte kommit ut ännu?? kram

    SvaraRadera
  6. Håller med dej helt:) Har sett hela kollektionen och kan bara säga...SUCK!!!!
    Det finns HUR MYCKET FINT som helst..jag dööör!!
    min plånbok döör..åh åh åh...
    :)
    Kram..:)

    SvaraRadera
  7. 2011 blir ett bra år tror jag!
    Skulle vara väldigt kul att ses.
    Får se om jag vågar gå på en av era underbara träffar... känner ju ingen på riktigt :)
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Bra önskningar!! Vill också träffa gamla o nya Mollytjejer igen, hoppas det blir så.. Redan i höstas tänkte jag att det var dags tänka sig för lite mer än innan. Eftersom jag inte direkt är beredd göra mig av med det jag har. Nu handlade jag betydligt mer än tänkt ändå som bekant..kan ju inte gärna köpa ett större hus för att kläderna inte får plats!! Haha..nej men allvarligt, lite skärpning här vore önskvärt. Fast den den där lilla saken längst ner till vänster får ju kanske plats..
    KRAM

    SvaraRadera
  9. På mollyfronten önskar jag det samma som du.
    Det verkar ju ev bli en skåneträff så kanske får vi ses snart?

    SvaraRadera
  10. Ja en träff är väl redan bokat ;-) men jäklar vad mycket det verkar komma som jag absolut "måste ha" men ska som vanligt, tänka mig nog för innan jag handlar ;-)Dream on....
    En stoooor kram!

    SvaraRadera
  11. Klart det blir träffar!!! Det får vi se till att arrangera eller hur?
    Fina plagg och det lilla jag sett har varit positivt men jag måste tänka lite på hur jag handlar. Förra våren var helt tokig och min plånbok blev så ledsen.

    Massor med kramar och GOTT NYTT<3

    SvaraRadera
  12. Fina!! Jag lånade bilden på en utav klänningarna..hoppas att det var ok? Kramar till dig!!

    SvaraRadera
  13. Tack för peppande ord inne hos mig fina Josanne! Håller med dig nu f...king kör vi!=)
    Fina plagg du har valt ut! Några av dem står på min önskelista som liksom din får krympa under 2011! Men jag tror vi blir lyckliga ändå...;)

    Kram underbaring!
    Adela

    SvaraRadera
  14. Samtliga plagg du visar bilder på ovan finns hos Amy (Fitts & Co.)
    De står nämligen på min egen önskelista(+ en massa annat oxå... :-))

    Hur gick det med Spinner Silk Dress - Fick du tag i den?

    /Anette

    SvaraRadera
  15. Tack söta för era kommentarer! Ni får lite personligare svar imorgon! KRAM!

    SvaraRadera
  16. Forbid Me Not: jag har inte stenkoll jag heller, jag har bara plockat bilder där jag hittat dem, och sett i andra bloggar. Jag får inte heller plats med mer i min garderob… helt fullt där… ganska galet egentligen… ;o) Hoppas vi ses på någon vänster i år! Kram!

    Viwi: en helt ny värld är en klockren beskrivning! Hade varit superkul att få träffa dig! Bilderna har jag hittat till viss del i andra bloggar, jag har snott helt enkelt ;o) och så var det en bloggerska som tipsade om en webbutik som lagt ut en massa bilder, de blev snabbt indragna igen men jag hann knipsa ett gäng därifrån innan de försvann. Om jag hittar två par guldbyxor så lovar jag att skicka det ena oparet till dig… ;o) Kram!

    Hilde: ja vem vet, hoppas kan man ju, hade varit så himla skoj att få träffa dig irl! Kram!

    Linda: vi får väl hålla varandra i örat… haha… som om två likadana kålsupar skulle lyckas med det… ;o) Det blir i alla fall garanterat träff i Skåne när du kommer ner på semestern, det har vi redan pratat om och jag roddar det som behövs. Kram!

    Anonym: nej de har inte kommit ut än, jag har hittat några i andra bloggar, som jag har snott helt enkelt ;o) och så var det en bloggerska som tipsade om en webbutik som lagt ut en massa bilder, de blev snabbt indragna igen men jag hann knipsa ett gäng därifrån innan de försvann. Kram!

    Lite odd: hmmm… nu blir jag ju grymt orolig… för min ekonomi och min ångest… ;o) Ska bli så kul att få se allt… Kram!

    L8: skulle vara skitkul att ses! Jag kände inte heller någon på riktigt innan jag träffade dem irl, det fixar sig, Mollybruttor är ett helt eget och förbannat underbart släkte. :o) Kram!

    Annelie: jag har faktiskt funderat lite på att ta mig till din ö i sommar, har ju aldrig varit där men alltid velat så varför inte passa på innan vi flyttar. Så kanske jag och mina vovvar får chans att träffa dig och dina vovvar… :o) Fullt är det här också, men jag ska försöka bli duktiga och sälja av det jag inte använder… försöka… :o) För större hus är tyvärr inte aktuellt här heller… :o) Tänkte förresten tipsa deig om en sak på T men såg att du redan har koll, håller tummarna stenhårt! Kram!

    Helen: ja det hade varit najs med nu träff snart! :o) Kram!

    Peggy: hmmm… ingen träff som jag har koll på i alla fall… ja det är sjukt mycket fint som kommer, får väl kasta ut datorn genom fönstret för att klara av att hålla på sig… ;o) Kram!

    Fengxumamma: absolut! Jag är på och planerar och fixar helt klart! Ja när jag kollar i mitt bildspel så är det helt galet hur mycket jag shoppade i vår och sommar… helt överstyr… Kram!

    Chatarina: självklart okej, bara att låna vad du vill vännen. Jag har ju lånat dem själv dessutom… :o) Kram!

    Adela: ;o) det är vårt år i år… eller hur? Med eller utan nya Mollysar… ;o) Kram!

    Anette: då måste jag ju in och kolla hos Amy… tack för tips och tusen tack för ditt förra tips, tack vare det ska spinner silk vara på väg hit nu… ;o) Tjohooo! Har du hittat en till dig också? Vet inte var du bor men jag fick ett tips om Odd Molly-butiken i Stockholm, kanske värt att ringa och kolla… Kram!

    SvaraRadera
  17. Anette: det kanske bara är jag som är blind eller korkad eller både och men jag har letat mig blå på Fitta&Co hemsida + blogg och hittar inga springbilder... Om du vill får du väldigt gärna lämna l'änk här eller maila... tacktack och Kram igen!

    SvaraRadera
  18. Haaa-haaa! Vilken sida har du varit inne på, Josanne? (se kommentar ovan) Tror inte det finns några OddvMolly-bilder där... möjligen MollyMus-bilder. Haaa-haa!

    SvaraRadera
  19. Hej igen!
    Har mailat till dig! Hoppas att jag fann rätt adress, mitt internet med min "normala" mail är ur funktion...
    Annars maila mig igen på anette65@live.se
    /Anette

    SvaraRadera
  20. L8: hahahahaha... ja man kan ju undra vad jag tänkte på där... shit vad pinsamt, men det får stå kvar... så har vi något att gåtillbaka till och skratta åt när vvi känner för det... jag garvar fortfarande... KRAM!

    Anette: jag kommer inte in i min mail just nu... den gört så ibland... tvärvägrar att öppna sig... :o( men hör av mig till dig så fort jag lyckas öppna den, så du vet om jag fått sitt mail eller inte. KRAM!

    SvaraRadera