Powered By Blogger

tisdag 25 januari 2011

Min otrohetsaffär of today; här har ni de skyldiga...

Att det inte var någon Molly i kassen jag fick med mig hem idag har jag redan avslöjat. Så det var alltså något helt annat.
Och jag som typ aldrig lägger dinaros utanför Mollyland. Men nu pratar vi tokblixtrande spontankärlek! Först på den som följde med mig in i provrummet:



















Och när den sedan visade sig ha en lika tossesnygg kusin i samma storlek som också hängde totalt övergiven på en galge i butiken så plockade mitt hagalna undermedvetna även på sig den under färden mot the kassan:



















Ja ni ser ju själva, sidenunderklänningar med grymhäftigt tryck. Den första mörkblå med alfabetet på rad, snorbra om man skulle råka glömma det i all hast... Den andra stålgrå och snirkligt pyntad med texten Live What You Love. Jag har aldrig sett något liknande. Och märket, H.EICH som härstammar från Italien har i alla fall jag aldrig ens hört talas om tidigare.

Jag har blivit anklagad för att vara en skrytare så för att leva upp till det så säger jag; 70% rockar fett! Från 2748:- till 824:- för båda. Hell yes! Jag tänker mig sommar, ett par smala jeans och sandaler, jag tänker en chrysalis under som jag har i provhytten, en bikette eller kanske en kofta, möljitgtvis en sjal över.

Och framförallt så tänker jag en kropp som har knallat in i en slankmaskin och kommit ut därifrån på nolltid med sisådär en 7-8 kilo mindre att spräcka sömmarna med... För om jag ska behöva hålla in magen som jag gör på fotot så kommer jag att tvärdö av syrebrist inom en kvart.

Och även om taggen sa att det var samma storlek så var den grå ett strå slankare och därför not for me i dagsläget. 
Och därför undrar jag; vem fan sitter på slankmaskinen i dagsläget, please send it over... Helst nu men gärna innan träden slår ut i grönt. Kram för idag!

11 kommentarer:

  1. Dom var riktigt coola! Har inte sett nåt liknande jag heller! Förstår att dom fick följa med, en otrohetsaffär helt i min smak;)
    God natt gumman!
    (Du har mail)

    SvaraRadera
  2. Får du svar angående slankmaskinen så kan du hotta hit den till mig när du är färdig med den.

    SvaraRadera
  3. Sorry, här är det bara semlor som gäller...

    Dessa två plagg behöver du inte be om ursäkt för, de var 100% du båda två :)

    SvaraRadera
  4. Coola! Och: hittar du slankmaskinen så skicka den hit på en tur också! Samtidigt är det så nedrans drygt att försöka bli mindre mitt i mörka januari...när det känns som om det farao aldrig blir dragning mot vår och yrande snö far omkring när man dödstrött släpar sig hemåt...Blääää!! Det är så svårt att stå emot något gott till fikat då liksom....

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Coola som F och klart som F att de skulle hänga med hem! Grym rabatt.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Å sikka GRYMMA klänningar ! Jisses ! DOM var INTE på T när jag var där i förra veckan..... Åh... hade dom fler i storlek större ? Så denna kvinna kan få plats ?
    fan trodde på Branting *skratt*
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  7. Ja men det var ju inte något konstigt med dessa köpen! Det står ju ditt namn över hela alltet..superfina på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Å vilka supersnygga klänningar. Det priset för båda är som att få dom;)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Hejsan" När drar du vinnare i din tävling??

    SvaraRadera
  10. Linda: ja de är riktigt coola, dock inte på min späckvalkropp men men det är ju inte sommar än... :o) Kram!

    Efva: japp, jag lovar! Kram!

    CLE: semlor – åhhh vad gott! Nu vad jag vad jag ska gå till konditoriet och shoppa i efetrmiddag... :o) Kram!

    Forbid Me Not: jag känner såååå väl igen mig i exakt allt du skriver! Så hopplöst så jag helt har lagt ner att ens försöka gå ner i vikt just nu. Kram!

    Jeanette: tack som F :o) Och riktigt schysst rabatt, jag som typ aldrig lyckas hitta nåt på så bra rea... :o) Kram!

    Johanssonskan: ja såg bara dessa två, de hängde längst in till vänster, bland klänningarna. Men det kan ju hända att det hängde fler någon annanstans. Fast det var en hel del skitfina Brantinggrejer så du kunde haft rätt... ;o) Kram!

    Annelie: tacktack! Efter en lååååång tur i slankmaskinen först bara så blir de kanon i sommar. :o) Kram!

    Hilde: haha... ja eller hur, det är ju liksom kaffepengar... ;o) Kram!

    Josefine: det har jag redan gjort, du hittar inlägget här: http://oddjosanne.blogspot.com/2011/01/och-vinnarna-ar.html Kram!

    SvaraRadera
  11. haha, stack iväg på jobbetid till Tam T för det riktigt SÖG i shoppingtarmen när jag sett dina urfina klänningar. MEN... jag är ju fan helt uppblåst framtill haha. Provade storlek 46 ! ja den kom jag i, PRECIS. Men under brösten blev den stor som ett armétält. Så det blev inget köp. men dom var grymt läckra :-)

    Ja jag har jobbat över som en tok denna veckan + att jag håller på med dasset. Så jag har varit nästintill osynlig här i bloggeriet.
    Men man måste prioritera ju ;-)

    ♥Åsa

    SvaraRadera