Powered By Blogger

lördag 15 januari 2011

Jävla Linda… hålla på att tipsa på det sättet…

Om ni har varit inne hos den coola donnan och tillika min lovely plastsyrra Linda nyligen så vet ni vad jag pratar om.
Ifall ni har missat det inlägget så tipsade hon om att Frozza säljer Rock by Sweden till 25% rabatt, mitt absoluta favoritmärke när smycken kommer på tal.


Självklart kan jag inte motstå att kasta mig in på hennes bifogade länk, som ni också kan få napp på om ni tittar in här. Och vad får jag då syn på där, om inte den här, mitt absoluta och ultimata drömhalsband sedan bra jäkla länge.


Fortfarande inte till någonslags loppispris men trots allt en del slantar billigare än vad jag någonsin sett det för tidigare. Klickade jag eller lät jag bli… vad tror ni? Svaret kommer när jag har paketet i brevlådan… ;o)

Nu ska ni slippa mig på ett tag. Så jag säger godnatt för idag och går över till att laga fiskpinnar med tzatziki. En kulinarisk delikatess i vårt hem... Kramar!

11 kommentarer:

  1. Det där halsbandet är såååå snyggt! Bara älskar Rock by Sweden. Trånat efter det där halsbandet i lokala Smyckaaffären ett tag men det kostar ju trots allt en slant...
    Ska bli spännande om det kom hem till dig och då måste du ju visa bilder :-)
    Ha en trevlig fiskpinns-middag
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Det kommer du bli snygg i :-)
    Jag gick oxå in och klickade där; halsband, armband och örhänge!! Rock'n roll!
    kram

    SvaraRadera
  3. Ja, du klickade!! Jag har inte gjort det......än i alla fall:) Kram gumman!
    (Alltid trevligt att leda andra i fördärvet;)

    SvaraRadera
  4. AAAhhhh - ser verkligen fram emot en bild i bloggen. Jag sitter på fingrarna när det gäller ett av de andra halsbanden men nu har jag härjat så vansinnigt på Molly-rean att det får vara nock!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Skitsnyggt, ska bli riktigt kul att se det på.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag var ju bara tvungen att gå in och kolla. Mina tjejer skulle nog tycka att mamsen blivit skittuff om hon hade döskallar runt halsen :-) men jag vågar inte ;-)

    KRAM till er tuffa brudar

    SvaraRadera
  7. Godmorgon,
    ja men det var väl givet du skulle ha ett sådant halsband!! Kommer passa dig som handsken, skriker ju ditt namn! Suveränt bra att Linda tipsade om det!
    Vaknade o hade dröm där jag hälsade på er. Kap Verde fast i Skåneland..din mamma o mormor var också där. Vääldigt konstig dröm, simmade i havet fast där var det bassäng golv (kakelplattor..). Jösses vad underliga drömmar man kan ha..
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Viwi: ja jag har också trånat som en dåre sedan jag såg det första gången. Kan inte riktigt tro att det verkligen är mitt snart… men bilder kommer självklart. Kram!

    MollyB: ja jag såg att du skrivit det hos Linda. Ska bli superkul att se vad du beställt när du får hem och kan visa. Jag älskar de smyckena så tror säkert de blir superfina på dig också. Kram!

    Linda: haha… japp, tanten klickar, maken betalar… Han har ju tänkt köpa det till mig innan så nu fick han chansen att göra det utan att själv behöva anstränga sig… ;o) Fast han ”får” ormringen till sig så helt orättvist är det ändå inte… ;o) Kram!

    Frösötös: ja det är ett jäkla dilemma med alla dessa reor, lätt att gå loss ordentligt. Been there, done that… :o) Fst inte den här gången… än i alla fall… ;o) Kram!

    Hilde: ja jag är superglad, har velat ha det såååå länge och dregglat över det hur många gånger som helst… :o) Kram!

    Linaplina: jag tror också att du skulle varit skittuff med dödskallar till alla dina fina Mollysar, cool kontrast liksom. Men man ska ju känna att det är rätt på en själv. Fast om du vill och inte bara vågar, så tycker jag att du ska skrota inte vågar… ;o) Kram!

    Annelie: ja Linda har stenkoll på bra reor som inte bara är Mollyrelaterade. :o) Haha… vilken skum dröm, låter nästan som en riktig mardröm med mig och min kockosläkt… ;o) Jag drömmer också helt sjuka saker ganska ofta. I natt var det en helt galen jakt på en flygplats där det bara gick bussar bland annat… :o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Haha..nej det var ingen mardröm faktiskt! Däremot väldigt underlig. Bl.a dök en familj från en familj ner i havet/bassängen från 3;e våningen! Barnet hade ärmpuffar.. Hur knäppt som helst! Din familj var supertrevliga, vilket säkert stämmer!
    Kramkram

    SvaraRadera
  10. Annelie: haha… det låter som en helt galen dröm. Och visst är det skumt att man totalt glömmer vissa drömmar medan andra dröjer sig kvar i tankarna med en massa detaljer och allt… Kram!

    Helen: eller hur? Då känner man ju sig liksom lite tvingad att gå in där och klcika och ha sig… ;o) Kram!

    SvaraRadera