Powered By Blogger

måndag 24 januari 2011

Skitig med fulbild - dagens surkärring tittar förbi

Ja ni läste rubriken... det är liksom den sinnesstämningen som råder här just nu. Ihoppad samma linne som igår, visar upp sig i en, snällt sagt, oangenäm bild. Och tillika med ett inre som har blivit invaderat av en miljon citroner på riktigt skitlusigt humör. Typ. Flaggan i topp för bittertant a la hundra procent...


Jag känner mig minst sagt som bilden på mitt nya mobilskal... Anledningen till detta miserabla tillstånd är främst att mitt jävla exjobb spökar. Precis när jag äntligen hade lyckats mata ut det skitstället ur min hjärna så kommer en backflash och slår till i full karriär...

Jaja. Allt som inte dödar en gör en starkare. Har jag hört. Så jag kommer väl tillbaka imorgon istället då, som en skuttande kanin i leopardförpackning... ;o)

Fast om jag trots allt ska bjuda på en enda positiv grej här och nu så får det bli att min fiskpudding snart är klar, med mandelpotatis, smält smör och dill... fucking fantastic! Ni hittar receptet här. Var rädda om er nu! Kram och sånt!

5 kommentarer:

  1. Hej!

    Här har du en till riktigt sur, arg, förbannad feministragata idag och värre blir det ju mer jag tänker på eländet. Synen på kvinnliga präster är inte vad den borde och värst är inte männen. Så nu tröstäter jag frusna hallon valnötter och yoghurt.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Muuums!
    som Montazami..

    och jag följer Evas exempel och tar lite youghurt och hallon.

    Kramar till er båda!

    SvaraRadera
  3. Godmorgon hjärtat!
    Hoppas den här dagen blir betydligt bättre..för oss båda! Skönt du inte är kvar på det där anskrämliga stället.
    Ha en riktigt bra dag! (utan spöken..)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Go´morron!
    Idag bler en bättre dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Eva: ofta undrar jag varför folk inte bara kan sköta sitt och sluta jäklas med andra... Hoppas du mår bättre idag. Jag är fortfarande sur men det har ändå lagt sig ganska mycket. Kram!

    Lingon: ja du, det lät verkligen muuums! Måste investera i de ingredienserna idag tror jag. Kram!

    Annelie: hade du också en skitdag igår? :o( Fast vi får väl glädja oss med att alla dagar inte är lika jäkliga... ;o) Hoppas det blöir bätter idag. Kram!

    L8: ja det får vi verkligen hoppas. Jag ska i alla fall göra allt för att försöka i alla fall. :o) Kram!

    SvaraRadera