Powered By Blogger

fredag 7 januari 2011

Duns rakt ner i reaträsket

Japp, så hade jag trillat dit. Och landat med en duns rakt ner i reaträsket. Kikade in hos DrMolly som tipsade om sänkta priser hos Sid and Sally. Karaktärssvag som jag är var jag såklart tvungen att navigera mig in där. Se men inte röra tänkte jag. Se och klicka blev det. Men faktiskt med eftertankar bakom, för jag har letat efter den och har kombokompis till den. Jag pratar om…


... Lacie top, vintage chalk. Som synes har jag även provat den men det var innan jag spånade på underplagg åt disktrasan i chalk och söta Lillis kom med just Lacien som förslag. Då var den slut och finito på AjaBaja, kunde inte hitta den någon annanstans heller, missade tydligen Sid and Sally, och sedan dess har den legat och gnagt lite i hjärnans villhacentra. Men snart får jag alltså chansen att testa om den finner sig så väl tillrätta med Dishen som jag hoppas.

Någon som har testat den kombon? Och någon som har andra förslag på Mollysar som Lacien trivs bra att sällskapa med?

Nu har det blivit dags att kasta på mig halva garderoben och ta utomhuskylan i besittning. Ha en bra dag. Var rädda om er själva och varandra. Kram på er!

11 kommentarer:

  1. Åh, den där har jag. Det var ett bra köp. Grattis! Bra pris oxå. Kan ha den både som topp och under. Jag har den även i blodröd. Funkar till allt.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. L8. thank you vännen, alltid lite mer ekonomiskt försvarbart om man kan använda saker till mer än en enda kombo. :o) Den röda provade jag också, skitsnygg färg, nära att jag köpte den då, ångrar lite nu att jag inte gjorde det... Men men man kan inte få allt... sägs det i alla fall... ;o) Ha en bra dag. Kram!

    SvaraRadera
  3. Samma tanke här!! Fick tag i den sista i min storlek på Ajabaja just i syfte att ha den till dishen, nu har jag den till euphorbia, till klänning, till de flesta plagg. Önskar mig en i cabaret också..
    Why oh why wallet...
    Kramar och ha det bra idag!

    SvaraRadera
  4. Den är snygg men jag har inte köpt någon...jag är såååå jävla duktig som försöker spara mig till vårsläppet...;-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. Haha reashopping regerar och jag har inte härjat färdigt än ;-) Lacien trivs förträffligt under 327:an. Jag har min Laice i v chalk under min 327:a i v powder och tycker det är kalas. Har dock inte lyckats få till någon bild på härligheten än.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Bra köp! Lacie funkar fint under 9th om du vill förlänga den lite. Just nu kommer jag inte på mer, men jag har använt Lacie mycket i alla fall. Jag ska kolla bilder i min blogg och återkommer om jag hittar något.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Norpade en sådan på rean en i vintage chalk från getmyfashion, love it! Har en svart sedan tidigare som jag tycker är så himla användbar så det var ingen tvekan om saken när rean drog igång=)
    kram!

    SvaraRadera
  8. Lacien kan du ha till allt! Den är helt suverän - grattis till bra köp :-) Hittills har jag bilder på den tillsammans med afterski sweater och mulholland alpaca coat - som för övrigt är en superkofta! Den kan jag rekommendera om du nu ändå redan är i reaträsket :-) Här är bilder på lacie combos:
    http://oddmollytigern.blogspot.com/search?q=lacie+top
    Kram från en annan i reaträsket...

    SvaraRadera
  9. Lingonberrie: just det, du har ju den, det visste seniltanten egentligen men jag hade glömt… Ja visst är det lite småstörigt att vi stod med varsin cabaret och var så nära att köpa dem men struntade i det… hur tänkte vi då liksom… ;o) Kram!

    Peggy: yes box, du ÄR verkligen skitduktig som håller på dig :o) Det här är min enda utsvävning hitintills i år så lite duktig kan man väl nog säga att jag också är?... :o) Kram!

    Frösötös: 327, där sa du det! Det har jag inte ens tänkt på så massa Tack för det tipset! Får hålla koll hos dig om det dyker upp bild. :o) Kram!

    Hilde: 9th har jag men inte i chalk fast den kanske funkar till rosa och lila också… hmmm… måste testas, tack för tips vännen! Jag kan ju kolla din blogg själv också. Gör nog det imorgon, har säkert missat en del när jag var på semester så kul att ta igen också. Kram!

    Filippa: gott mos! Eftersom jag vet att du är en pingla med grymt bra smak så litar jag på att den är användbar. Tack snyggo! Kram!

    Oslotigern: haha… nja det får nog allt bli ett engångsbesök i realand för min del med tanke på hur mycket vrålläckert det dyker upp till våren… ;o) Kommer dock att spana in kombosar med Lacie hos dig imorgon. Vet ju att du är fenomenal på att kombinera efter det jag sett hitintills. :o) Kram!

    SvaraRadera
  10. Lacien är fantastiskt skön på och har en toppenbra längd. Jag provade den i OM-butiken när vi var ute på en runda i höstas och då till min military 327:a. Var tvungen att gå hem och lägga en beställning (snål som jag är) från Huset, när man via Evalena, fick rabatt där. Jag använder min till mina 327:or, min 9th sweater, till LK...Ett riktigt bra basplagg mao. Har nu köpt en till i almost black. Grattis till en bra investering! (och sorry för min novell...)

    kram

    SvaraRadera
  11. Septemberflikka: tack för din novell ;o) alltid kul att få bra tips av er andra Mollytossingar. :o) Kram!

    SvaraRadera