Powered By Blogger

söndag 9 januari 2011

De måste ju för fan skämta…

Jag sätter datorn bredvid sängen för att gå ut i köket och göra kaffe. Kommer tillbaka och då har Smilla katt varit framme och öppnat sidor, fattar inte hur hon lyckas men det är inte första gången.
Det hon var intresserad av att spana in idag var tydligen duvor…


… eller rättare sagt duvmatning och en kurs i just den avancerade konsten och jag läser;
Vi lär oss bryta bröd i lämplig storlek och kasta utan att träffa duvorna i huvudet. Vi tränar in duvornas läten, huvudrörelser och stirrande blick för att smälta in och våga oss gå närmare. Öva gärna hemma framför spegeln. Du lär dig locka duvan att äta direkt ur handen. Eget bröd medtages. Kursledare Olle Dufva”

Haha… de måste ju för fan skämta… det låter som ett dåligt försök till en sketch i Nilecityklass. Men icke, kursen drar igång i Stockholm i mars, om någon är intresserad så hittar ni sidan Smilla öppnade här.

Nu över till bloggenad istället. Ha en bra dag till vi ses nästa gång. Kram på er!

7 kommentarer:

  1. hahaha!! Åh, vad jag skrattar. Kan se din min när du tittar på skärmen. :-)
    Dom måste skämta med tanke på kursledarens efternamn. Sen att din misse väljer detta? Det är ju bra way out, eller vad man ska säga toppar allt.

    I dag tycker jag du ska gå ut och köpa en trisslott! Det kanske är dagen :-)
    Eller någon liknande inkomstbringande lottpryl..

    Nä nä vänta, du ska ta med dig katten i famnen, iförd färgglad scarfs och morgonfrisyr till närmsta kiosk och låta katten välja lott...

    OMG.

    Tack för detta skratt vid morgonkaffet! Ibland är livet så där.....obegripligt...förunderligt...kul....!

    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Hahahahahhahahahah! Låter onekligen som ett skämt:) Inget för mig som är lite rädd för duvor! Kram!

    SvaraRadera
  3. ha ha ha...helt galet!!!
    ha dig och dina en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilket skämt, Duvkurs med Olle Dufva! Hör av dig om du ska gå, så kan du få bo hos mig. Blir nästan lite nyfiken på att smyga dit och se om det verkligen kommer dit ngn människa på denna kurs ;)
    Kram AnnaCarin

    SvaraRadera
  5. Haha... ja visst är det helt galet. I Medborgarskolans regi. Jag fattar ingenting men tycker absolut att AC ska smyga sig dit och spana, för annars kommer man ju att undra i hela sitt liv... :o) Kram på er!

    SvaraRadera
  6. hahaha! Min bror visade mig den där "kursen" för en vecka sedan. Det är ett skämt...Men himla roligt skrivet! Undras om de får många anmälningar....:-)

    SvaraRadera
  7. Forbid Me Not: haha... misstänkte att det var ett skämt, fast lite synd ändå för jag kan se framför mig hur kursledare står där och förklarar, typ "nä Kalle den biten var för stor, nu träffade du ju duvan i huvudet, fyfy..." En helt underbar och humorladdad kurs med andra ord...:o) Kram!

    SvaraRadera