Powered By Blogger

lördag 22 januari 2011

Dagens i tråkeriets spår och Aten i kalendern

Egentligen är det på gränsen att jag ”vågar” visa mina dagensbilder. För ni kommer ju att klassa mig som en ännu större dåre än ni någonsin trodde var möjligt att någon kunde vara... Inte så mycket för att klädseln är improviserat hittepå å det grövsta, utan för att det blir båtbilder. För fucking miljonte gången...



































Suck liksom... Så därför snabbt över till något annat... som att jag precis har tagit min tolfte en gång i timmen-bild idag.
Tror att jag kör på i två timmar till innan tantens dag i fotografiskt format går ut här till allmän beskådan. På tal om trist alltså... :o)

Ämnesbyte igen; för exakt nu sitter mr Make i ett telefonsamtal med en snubbe som för ett par sekunder sedan avslöjade att han, alltså mr Make, är inbjuden att jobba på en tatueringsmässa i Aten i mitten på maj.
Och det bästaste – jag får följa med om han hoppar på det! Tjohooo och sånt! Jag har varit en massa i Grekland förr men bara ett par timmar i Aten så shit vad kul det ska bli. Finns det Mollysar i Aten förresten?... ;o) Kram till next time!

8 kommentarer:

  1. Åh lyckliga du, jag vill också åka till Grekland.

    Såg att du hade en tjej på g på väskan, hoppas det ordnar sig. Jag såg den bruna på Shirtstory för fullpris och det är ju lite väl mycket.

    Ha en mysig kväll!


    Kraaaaaaaam

    SvaraRadera
  2. Vet inte om det finns Molysar där men det finns i alla fall fetaost, Ouzo, sol, moussaka och allt annat så nog kan du stå för mollysarna där ;)

    SvaraRadera
  3. Jo, det finns en Mollyagent i Grekland =)

    Fashionsecrets har också Suede Frill Bag för 199 Euro plus frakt betydligt billigare än Shirtstory men fortfarande dyrt.

    Jag är ute och allmänsurfar mina mollysajter, säg till om du letar efter något. Jag älskar att leta på nätet. ;-)

    Kraaaaaam

    SvaraRadera
  4. Härligt med en greklandstripp :) Hoppas på att det blir så för dig :)
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Det låter underbart med lite Grekland.
    Även om du åker båt så är du en väldigt snygg båtåkare.
    Passar på att fråga om Mollysar i London, någon som vet? Det är ungefär 100 år sedan jag var där men åker dit snart. Nåja jag ska vara lite kulturell och se en massa konst också.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Åh det låter ju inte helt fel med besöket i Aten.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Aten i maj låter väl aldeles underbart! Om jag får följa med S på nåt med hans jobb är det på sin höjd julbord på nåt obskyrt ställe;) Blir det mässan i Norrköping med eller skippar ni det då? Den är ju sista helgen i april.....Kram!

    SvaraRadera
  8. Javabönan: vad bra att du påminde mig, jag har ju helt glömt att maila tjejen med väskan så jag gör det idag, så får vi se hur det blir. Fpr kola Fashionsecrets, ja inte billigt men kanske värt det... vi får se som sagt, hojtar till dig så fort jag vet något. Kram!

    Helen: ja det har du rätt i. :o) Moussakan hoppar jag över eftersom jag är en inbiten veggokärring men resten. Och tzatziki, oliver, retsina... miúms... så det kan vara värt att det inte finns Mollysar... ;o) Kram!

    Chatarina: ja det hoppas jag också, om det bara handlar om en helg, men bättre det än inget så jag håller tummarna stenhårt. :o) Kram!

    Eva: jag var ju i London i slutet av maj men jag har ingen aning om Mollybeståndet där. För tro det eller ej så bestämde jag mig för en Mollyfri weekend när vi var där. Ja såklart hade jag ju Mollysar på mig men jag jagade inga nya. Men maial Odd Mollys huvudkontor och fråga, det har jag gjort när jag skullat till andra städer och de har alltid svarat. Kram!

    Jeanette: nope, det hade varit riktigt najs! Även om maken ska jobba, och jag vara shopassistant (eller slav som man också kan kalla det... ;o)) men man kan ju alltid smita från den sysslan lite då och då... ;o) Kram!

    Linda: jag hoppas verkligen att det blir Norrköping men make har inte fått veta än om han får jobba där men får han det så hakar jag såklart på upp dit. Kan ju hojta till dig så fort jag vet. Hade du tänkt ta dig dit? Hoppas hoppas! Kram!

    SvaraRadera