Powered By Blogger

torsdag 13 januari 2011

Två nykomlingar, en med dubbelspel på agendan

Är det inte datorn som beter sig störande så är det tydligen uppkopplingen till Internet. Ingen kontakt på hela dagen… :o( Frustrerande som fan men å andra sidan har jag fått gjort en del annat istället. Fast det var inte för att berätta det som jag tittar in nu, utan för att presentera mina senast anlända Mollysar.

Att både Laicie top, chalk och Wigwam dress, velvet anlände igår har jag redan avslöjat. Nu har jag även testat dem med kameran i högsta hugg. Laicien var tänkt att bilda kombo med disktrasan i chalk och här är deras första dejt.



















Kärlek vid första ögonkast och äntligen kan dishen få komma ut och lufta sig eftersom den funnit sin saknade partner, och det förmodligen for life. :o) Men för rättvisans skull fick den även testa på att provbo under wigwamen.



















Och därmed hade den vips inlett sitt dubbelspel. Och denna otrohet kommer den troligast att ha som en återkommande punkt på agendan framöver. Kort sagt jag är skitnöjd med den. Wigwamen blev jag dock lite kluven till för det var väldans vad mycket tyg det var i kjolen, kändes som betydligt mer än vad som svajar runt på min svarta wigwam… Hmmm...

Kan vara inbillning men det får kollas upp vid senare tillfälle för nu är det matshopping som står på tur på mitt schema. Men vi ses igen om ni vill. Kram!

7 kommentarer:

  1. Snyggt! Röstar för fortsatt otroskap!
    kram

    SvaraRadera
  2. Oslotigern: ja det känns så, fast jag hatar otrohet så kan jag faktiskt gå med på det i det här fallet… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej Vad snyggt det blev! Jag har en laicie på väg efter att ha läst att du köpte den till dishblouse. Och vad glad jag blir att det blev så bra för jag har också haft svårt att hitta något bra till den. Tack för att du visade här! Nu hoppas jag att min kommer imorgon. Kram från Monika!

    SvaraRadera
  4. Monika: kul att du också tycker att den kombon funkade. Det var ju en chansning men jag tyckte den blev klockren, precis vad som saknades liksom. :o) Så vi får tacka Lillis som förslog den när jag sökte underplagg till disktrasan. Håller tummarna att du får din imorgon. Vet inte var du beställt din men min från Sid&Sally kom i princip över helgen. Kram!

    SvaraRadera
  5. Redigt snyggt du stumpan! Både Dish och Wigwam i velvet finns med på önskelistan över plagg från förr! Kram

    SvaraRadera
  6. Linda: framförallt så var du ju grymmesnygg i den svarta dishen när du provade den i Göteborg. Men chalken blir nog klockren till dig den också, jag håller span på båda åt dig från och med nu. :o) Kram!

    SvaraRadera