Powered By Blogger

onsdag 5 januari 2011

Portmonnä vs habegär... och segraren blev...



















Samtidigt som jag hoppades på godbitar hoppades jag lika mycket på bara skräp. Det var habegäret som slogs mot portmonnän och även om det under ett par sekunder var nära att någon av Mollysarna på bilderna åkte rakt ner i min varukorg på Campadre så gick segern till plånboken den här gången. Najs! :o) Fast ändå lite trist att det bara var hopskrapade överblivingar från tidigare kampanjer som ploppade upp igen… Någon som klickade hem något? Kram!

9 kommentarer:

  1. Jag vågade inte gå in och titta där... har ju köpstopp! Min taktik/regel är att inte försöka fresta eller reta mig själv vid dessa köpstoppsperioder. Jag vill (försöker) vara lyckligt omedveten. Som du sa tidigare... borde vinna på Lotto så man inte har dessa lyxiga problem :) Kram!

    SvaraRadera
  2. Nej. Jag stod emot. Det var faktiskt inga problem.. Fanns inget jag ville ha :-)

    SvaraRadera
  3. Nej, inte denna gången heller!! Precis som du velade jag en kort stund över dessa två som du visar, plånboken vann här med.. Lite dåligt urval tycker jag nog!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Nä, urusel kampanj den här gången! Barnyarden har jag redan, annars hade den varit det enda intressanta. Och du då, duktig kicka;) Kram

    SvaraRadera
  5. L8: jag är ju lite mer lagd åt självplågarhållet… dumt nog… ska försöka mig på din linje nu istället för att se om inte den varianter är lite bättre för psyket… ;o) Kram!

    Mollie: skönt, jag insåg snabbt att jag nog inte heller ville ha när det kom till kritan. :o) Kram!

    Christina: skönt är ordet! Snacka om att vi nog är lite galna som känner så för att vi ”slipper” shoppa… haha… :o) Kram!

    Annelie: haha… såklart att vi var inne på samma du och jag, bara för vi har en så eniment god smak… ;o) Kram!

    Linda: ja det är ju du som fick mig att nästanklicka, för den är ju sketafin. Får fortsätta dreggla över den när du har den på dig istället. Och den andra fick jag upp en bild i skallen av en övergödd julgran = jag i den så då var det easy att låta bli. :o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Inget den här gången, blev lite besviken...
    kram

    SvaraRadera
  7. Inget klick denna gång!
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  8. OddandMe & Halvan: nä det verkar så att ingen har klickat, ingen jag sett i alla fall. Fler slantar till spring för oss, inte fel alls. :o) Kram!

    SvaraRadera