Powered By Blogger

måndag 31 januari 2011

Swappdrömmar i royal...

Jag rensar vidare i Mollyroben. Det kan hända att jag lägger ut lite mer plagg till salu här i veckan, jag ska bara vela klart först. :o)
En klänning som jag absolut inte vill sälja har jag istället lite swappdrömmar om:

Indy dress, royal

Min är i storlek 2 men jag skulle väldans gärna vilja ha den, behöva ha den snarare, i storlek 3 istället. Är det någon som vill swappa?
Jag skulle även kunna tänka mig att byta min Indy dress till en Taradiddle dee dress, royal istället, även den måste vara i storlek 3 i så fall:

Taradiddle dee dress, royal

Om någon är sugen på att nappa på swapp så skriv en kommentar eller maila mig på oddjosanne@gmail.com. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

10 kommentarer:

  1. Hoppas du får napp på din swap! :) Det är en helt underbar färg.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Båda dessa klänningar är verkligen underbara...jag äger ingen av dom men älskar royal!!

    Lycka till!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Jag önskar verkligen att jag hade en av dessa...har letat efter taradiddlen i royal i evigheter...det bara går inte att få tag i...jo, en gick ju till riktigt rövarpris på T, så jag la mig.

    Men drömmen lever vidare!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Taradiddlen är fantastisk! Men tyvärr så liten så den får förbli en dröm till antingen OM gör den i storlek 6, eller jag bantar bort 1/3 av mitt BMI;) Ingen av altenativen låter rimliga va?! Hoppas du får tag på nån av godbitarna:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. Ååååååå den är ljuuuuuuvlig!!!
    Hoppas du får napp på swappen..

    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej! Den är ju såååå fin!!Hoppas att du hittar någon som kan byta :) Kram

    SvaraRadera
  7. Är det jag som missat eller har du inte dragit vinnare i tävlingen?

    SvaraRadera
  8. Jag tycker fortfarande verkligen att du ska överväga att sälja din rosa T88. :-) Hoppas swappen går fint pinglan! Kramar

    SvaraRadera
  9. Hej hjärtat! Hoppas verkligen någon kan hjälpa dig så du får den i rätt storlek!
    Har blivit rejält uppvaktad här på morgonkvisten, nerförsbacken har börjat! Ha ha..det är slut på uppförsklättringen nu, bara sätta sig på rumpan o kana neråt. Har redan fått superduper presenter. Bl.a flera fina Mollysar, en som jag aldrig i hela världen trodde skulle bli min men det såg maken till minsann. CC coat i dark powder hänger här o jag kan inte fatta det riktigt än. Rosa Champangne inledde dagen. Ligger o försöker smälta medan maken stapplar runt med sötnosarna i halkan.
    Hoppas din dag blir bra!
    kram

    SvaraRadera
  10. Nix, inget swappnapp än, hade inte räknat med det heller eftersom jag har försökt förut men hoppas måste man ju alltid. :o) Tack för ert stöd. :o)

    SuperGRATTIS till Annelie på födelsedagen!!! CC coat är du så himla värd, vilken underbar man du också har. Njut av din dag och din fantastiska nya kappa vännen!!!

    SvaraRadera