Powered By Blogger

onsdag 12 januari 2011

Mitt billigaste Mollyplagg, ever

Så har stunden kommit då jag i bild tänker avslöja bonusköpet som jag gjorde idag… Mitt billigaste Mollyplagg, ever. Så trumvirvell please…
Shit, hur fan låter en sådan?... Äh, skit i det, vi får väl gå rakt på sak istället:

Print tank, white

Suck vilken efterbliven looser tänker ni… för var det inte mer spännande än så…. Nix, det var det inte. Men för mig är det trots att den härstammar från vårkollektionen 2010 ett plagg jag kan pricka av som äntligen mitt.

För jag har stört mig som fan på att jag inte roffade den i våras, i somras eller ens på rea i höstas. Det eftersom jag har blivit översköljd av värsta habegären varenda gång min fantastico plasticsyrra Linda har flashat den hos sig. Hon är skitsnygg i sin så nu tänker jag ta mig tusan låtsas att jag är lika fin i min… :o)

De andra två, som är Wigwam, velvet och Laicie top, chalk får ni se live and direct en annan dag. See you! Och som vanligt en kram som avslutning!

20 kommentarer:

  1. Sitter som en smäck! Grattis till ett lyckat köp :) Ibland är det ju just det dära lilla som man inte kan få ur huvudet...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis!! Du är supersnygg i linnet! Nu har du ju ett fräscht linne i sommar istället..ibland är det klokt att vänta..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Asgarv, ja, herre guuuu, vilken looser!!! Naaaj, jag håller fullständigt med dig, det linnet är jättefint och hade jag det i min hand på Borgebys rea på 70%? Ohhh yes! Och tog jag det med mig hem... nope! Bannat mig? Hell yeah!

    Stort grattis till det lilla!

    Kram K

    SvaraRadera
  4. Förstår att du ville ha den; jag älskar min i almost black.

    SvaraRadera
  5. Förstår oxå, jag har den i samma färg ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ääääääääntligen! (Citerar Gert Fylking) Klart du skulle ha ett sånt linne, dom är så snygga och så användbara! Efterbliven looser är väl det sista man kan kalla dig din toka! Kram från en lätt skakis plastsyrra i Bergslagen (inne på 3:e dagen utan socker!)

    SvaraRadera
  7. Åh men det är den som är mer urringad i ryggen, visst? Den blir säkert använd mååånga gånger och jag tror inte att du hinner ledsna på den.
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Super duper snyggt fynd!! Det var värt att vänta på den godingen även om det tog sin tid eller hur?

    Kram

    SvaraRadera
  9. Åh vackra underbara!!!
    Gissa om jag har saknat dig också!!!
    Har haft noll tid till både blogga och läsa så jag känner mig helt borta i mollyvärlden nu..
    Men snart är jag ikapp igen;-)
    Blir lite mkt ibland bara av det där tråkiga så jag har väl gömt mig lite och slickat mina sår:-D
    Ja, vill du inte ha dolce skirt så kommer jag och hämtar den direkt:-D
    Gulledig..
    Men förhasta dig inte utan tänk igenom först gumman...

    Vilket fynd du har gjort!!
    Det linnet har jag tittat på många gånger men säkerligen inte för samma pris som du fick ge;-)
    Hoppas att allt är bra med dig...
    Tjuvläste någon gång när du skrev från paradiset...;-)
    Massor med kramar snygging...!!!
    Snart ska du också vara en snusare minsann;-)
    (Fick reda på att min mamma har nu blivit sjuk av rökningen och det är fan inte värt det så dagen efter slutade jag!)
    Puss

    SvaraRadera
  10. De linnet är ett 100% Josanne linne, jag förstår inte att du har kunnat leva utan det - det står till och med ditt namn i nacken :)

    SvaraRadera
  11. Jag köpte mitt linne i våras och är helnöjd med det. Skulle gärna vilja ha ett i svart också:)

    SvaraRadera
  12. Josanne, jag har lite kläder att sälja till bra pris. Skulle du vilja lägga upp dom hos dig? Ok om inte. För annars lägger jag upp dom på nya MollyForumet. Kram!

    SvaraRadera
  13. Lindiloo: tack! Jag ibland undrar man hur många villha-plagg det egentligen får plats i ens skalle… måååånga uppenbarligen ;o) Kram!

    Annelie: ja det kändes väldigt klokt när det var 70%, ett klipp och sådana räknas väl inte eller hur? ;o) Kram!

    Odd Oldies…: shit, fattar att du ångrar dig, fick mitt till 70% så det var ju en liten ”struntsumma” egentligen. Tyvärr var det de enda de hade annars hade jag ju kunnat fixa ett till dig också… Kram!

    Helen: ja så himla mjukt och superskönt, knallade runt med det hela kvällen igår- Så ett svart ska jag absolut hålla span på nu… två är bättre en ett eller hur? ;o) Kram!

    Christina: ja det är lovely! Kram!

    Linda: du sa det, äntligen! För som jag har dregglat när du har haft dina. Nu vill jag ju såklart ha det svarta också… hagalen kärring som jag ju är… ;o) Strongt att skippa sockret, du fixar det gumman! Kram!

    Lillis: yes it is! Riktigt snyggt med så urringad rygg faktiskt. Kram!

    Jeanette: japp, helt klart värt det när det var 70% om inte annat. :o) Jag som aldrig brukar hitta så mycket på rea… :o) Kram!

    Mia: jag ska testa och ha mig med underklänningen idag, hör av mig så fort jag vet hur jag ska göra. Hoppas vi får chans att ses snart. Kram!

    CLE: haha, du är för söt vännen. Kram!

    AC: samma här, ett svart står på spaningslistan nu. Vilken size vill du ha? Så kan jag spana åt dig också när jag ändå är i farten. Kram!

    L8: självklart vännen!!! Tycker det är kul att kunna hjälpa till. Maila mig! oddjosanne@gmail.com Kram!

    SvaraRadera
  14. Å, tack! Kommer bilder och priser i veckan. Kram!

    SvaraRadera
  15. L8: kanon! Fast livsfarligt eftersom vi har samma storlek... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  16. Haa-haa! Toppen att du administrerar det för då kan du skriva såld på de plagg som du vill ha ; ) Först till kvarn lixom!

    SvaraRadera
  17. Eller så byter vi lite...

    SvaraRadera
  18. L8: haha... jag framstod ju som en liten snikare där... fast det var faktiskt så jag tänkte, att roffa i förväg... hehe... Fast såklart kan vi ju byta lite också om det är något som faller oss båda i smaken. Jag vet lite jag tänker sälja så jag kan ju maila över det till dig när den jävla mailen börjar funka igen... grrr!... Kramkram!

    SvaraRadera
  19. Klart du ska förboka. Tjänster och gentjänster :)
    Jag har mailat dig bilder. Kram!

    SvaraRadera
  20. Så du ska bli snusare i stället för rökare. Det är ett klokt val för hälsan. Men visste du att en dosa snus kostar ungefär lika mycket som ett paket cigaretter.
    Men det som tur är alternativ, snussats. Tillverka snuset själv billigare. Dessutom kan man om man sen vill sluta snusa gradvis minska nikotinhalten i snuset genoma att blanda i mindre natriumkarbonat.

    SvaraRadera