Powered By Blogger

söndag 16 januari 2011

Sommarens toppkanidater & heta bubblare

Så var det lite listdags igen kände jag. Kanske inte det mest spännande för er, så det är nog mest en egogrej för mig själv. Det är nämligen ganska kul att gå tillbaka och se vad man tänkte från början och hur det sedan verkligen blev. Resultatet för 2010 är att det blev bra mycket mer än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig…
Men jag har ju en plan i år som går ut på att vara betydligt mer sansad… :o)

Listan var det ja, denna gången med sommaren 2011 i fokus. En lista som är lite mer sansad i omfång jämfört med vårens önskningar men så är ju kollektionen bra mycket mindre också. De absoluta toppkandidaterna är dessa:


Självklart skulle jag vilja ha båda wraparna, men troligast får jag, med tur, ”nöja mig” med en av dem.
Vilken i så fall får bli upp till slumpen, som kan vara om jag bara lyckas hitta den ena eller om båda faller i min väg irl så jag får chans att välja.

Ett par heta bubblare har jag också roat mig med att sondera ut och valet föll på:


Och därmed sätter jag punkt för nu. Förkylningshelvete och feber har hittat hit så jag får nog kasta mig i sängen en sväng igen. Och sura, för jag skulle ha träffat en helt lovely vän och dragit igång ett kul och spännande projekt idag, och vad kan då vara mer typiskt än att må kass. Fan liksom… :o(

Så hoppas ni får en betydligt bättre och roligare dag! See you! Kram på er!

13 kommentarer:

  1. Fina kandidater du visar!! Hoppas att du snart känner dig bättre! Kramar

    SvaraRadera
  2. Chatarina: tack till dig också söta! Kram!

    SvaraRadera
  3. Usch för förkylning:( Fin lista du har knopat i hop! Den virkade klänningen är fantastisk. Har förstått att prislappen blir fantastisk på den (ca 5000 pix). Tråkigt att du missar S......
    Krya på dig gumman! Kram

    SvaraRadera
  4. Linda: ja sur som jävla fan är jag för det, men jag och S får satsa på nästa helg istället.
    5000:- tjohooo, jag vågar inte ens tänka på vad prislapparna på de fyra översta kan tänkas landa på... såkert skrämmande mycket... Kram!

    SvaraRadera
  5. Stackars dig som är febrig o förkyld!! Hoppas det går över fort..
    Listorna du presenterar är helt olika mina önskemål faktiskt. I drömmen förresten jagade vi båda samma tunika en Remix i aprikos (OM såklart..), hemklickad förstås. Nu är det väl illa när man t.om drömmer om jakten, haha.
    Krya på dig kramar!!

    SvaraRadera
  6. Det står Josanne på de plagg du valt ut.
    Hoppas dom hittar hem till dig :)
    Hoppas även du kryar på dig. Stackare!
    Du får krypa ner i sängen med en bra bok eller se en bra film... om du orkar.
    Sitter och paketerar alla sålda plagg :)
    Tack för din hjälp och ditt mail!
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Krya på dig, hoppas du snart känner dig bättre.
    Jag tycker om allt på din lista, men den ser dyr ut:)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hej Josanne!
    Här kommer en liten kryapådighälsning.
    Snygg lista och det finns mycket fint till sommaren och det jag totaldissar är mest de hemska virkade shortsen eller vad det är.
    Säkert kommer någon att vara superfin i dom men nej och åter nej på mig.
    Klänningen är underbar men 5000:- är för mycket om man inte bestämmer sig för bara ett enda plagg...

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  9. Förkylningar är ett gissel. Krya på dig!
    Själv är jag fullt ansvarig för mitt mående efter gårdagens klassfest. ;)

    Jag ska också gör en lista - nästa vecka när jag efter den 21 har en massa tid...

    SvaraRadera
  10. Hej där! Skulle precis ändra i min högermarginal från bytes till säljes (327:an i Powder) är du ff intresserad?

    SvaraRadera
  11. Annelie: ja fast det alra tråkigaste är att jag inte fick träffa snygga donnan S idag :o( men det går väl fler tåg som man säger. Haha… då är vi lika galna, igen, för jag drömmer också om att jag jagar Mollysar, ganska ofta dessutom… :o) Kram!

    L8: jag är nöjd om något av dem lyckas hitta hit. Säger jag nu men hagalenheten sätter säkert in förr eller senare… ;o) Kul att du fick så mycket sålt och kan omsätta i nytt. :o) Och än kanske något plagg till ryker. Jag tänkte låta den lilla taggen i högerspalten ligga kvar tills jag själv blir färdig att kasta ut lite tillsalu-plagg. Hoppas på mitten-slutet av nästa vecka. Ska bara sluta vela och ändra mig hela tiden… :o) Kram!

    Hilde: tack snälla! Och jag befarar också att den blir riktigt svindyr, men det är ju bara en önskelista så får jag bara något av plaggen som kommer jag att vara superglad. Kram!

    Eva: tack vännen! Haha, så du gillar inte heller de virkade shortsen, klar diss för mig också. Ja tyvärr befarar jag att plaggen på min lista kommer att vara prismärkta med alldeles för många siffror allihop. Så det kan hända att det blir just att satsa på ett enda. Vi får se, kanske Triss är snälla mot mig i vår… ;o) Kram!

    Helen: tack! Haha… ja den känslan har jag i färskt minne efter förra helgens tokfestande… även om det är självförvållat är det inte speciellt kul, hoppas det var värt det i alla fall. Kram!

    Innerjoin: tack snälla för erbjudandet! Men tyväär måste jag stå över. Har tyvärr tvingats inse att pengar inte växer på träd… ;o) Men du får säkert sålt den till någon annan. Kram!

    SvaraRadera