Powered By Blogger

tisdag 4 januari 2011

Dagens – som är till salu

Iphone + lysrör = inte sant! För bilderna jag tar med den här hemma i köket ser ut som om jag har kört dem i en illa blandad färgmixer och sedan kastat ut dem lite på måfå. Riktiga skitbilder helt enkelt. Men eftersom jag inte har några andra att bjuda på för att leverera the outfit of today så får de duga i alla fall:



















Som synes premiärinviger jag mitt första Prespring 2011-köp, Early spring tunic, dark magnolia. Och det är bara att konstatera; vi drar inte helt jämt. Jag vet inte vad det är egentligen för jag älskar färgen, trivs i modellen men det vägrar att klicka mellan oss. Till viss del kan det nog spela in att den är en smula trång runt byst och armar men det är ändå inget som stör nämnvärt, så jag gissar på att vi helt enkelt inte är gjorda för varandra…

Vilket enligt min nya shoppingsstategi (se förra inlägget) betyder att vi på grund av tvekan tyvärr tvingas gå skilda vägar. Eftersom jag har använt den så kan jag inte skicka tillbaka den. Däremot kan jag sälja den vidare. Och kastar därför ut frågan om någon är intresserad innan jag låter den få möta Tradera.

Nypris för Early spring tunic i Sverige är 1499:- men eftersom jag dels har använt den idag (och därmed kommer att tvätta den innan en eventuell försäljning) och dels att jag har köpt den från USA för en lite billigare peng så låter jag den få bli lycklig hos någon annan för 1350:- inklusive frakt. Skriv en kommentar här (så alla ser vem som var först) och maila mig sedan på oddjosanne@gmail.com om du är intresserad av den. Den är storlek 2. = SÅLD

En annan förklaring till att jag släpper den ”så lättvindigt” är att jag har fått hem två nyförvärv till och eftersom de blev förälskelser på stört så var beslutet om vem som skulle få hänga löst inte så svårt.
Visar de andra tillökningarna ikväll. Så vi ses igen om ni vill. Kram till dess!

12 kommentarer:

  1. Vad synd, för den är ju så fin! Har själv tvekat om modellen, för den verkar ju inte kunna gömma bh-banden(?). Men vad kul att det blev love at first fitting med de andra!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fröken Abbe: ja det är lite synd eftersom jag blev kär i den direkt när jag fick se produktbilden men thats´s life :o) Fast jag tyckte att jag lyckades gömma bh-banden idag... hmmmm... Jaja, life goes on... Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja, den är urläcker men jag har också tvekat inför modellen. Tycker nästan jag kan se att den skulle sitta tajt på mig!
    Spännande med dina nya kärlekar. Visa nu!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Nena: nu får minsann damen hålla sig lite i skinnet tills den här tanten har hunnit vovvenada, diska, hänga tvätt och laga mat... ;o) Och däremed basta... ;o) Kram snyggodarling!

    SvaraRadera
  5. Jösses vad brun du är!! Tunikan är superfin men känns det inte hundra så är det helt rätt låta den byta bo!! Spännande se vad som anlänt nu hos dig..hoppas du visar sedan.
    Här har det beställts ytterligare reaplagg, så duktig så, haha. Alltså måste jag kika djupt in i garderoben igen..
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vad synd! Den är ju sååå fin på dig! Det var dina bilder som fick mig att börja tråna efter en likadan. Var och klämde på en igår men i annan färg. Men det ska ju kännas rätt också. Synd att vi inte har samma storlek, då skulle jag slagit till :-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  7. Vill se nyförvärven!!!
    Synd på den söta tunikan, du klär otroligt bra i den färgen.
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Nejnej, jag menade inte att dina band syns! Men jag har funderat på det innan, för bh är ett måste, och mina band sitter inte så långt ut som antagligen skulle behövas för denna tunika.
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Japp, jag vill köpa den! Skickar dig ett mail:)

    KRAMAR

    SvaraRadera
  10. Helt rätt:) Ut med det som inte känns rätt! Vad har du för nya godingar hemma då?! Kram gumman!

    SvaraRadera
  11. Annelie: haha.. du är för rolig :o) Men jag känner igen det, alltför väl… och visst har jag reaklickat själv, dagen innan nyår, hade liksom bara glömt bort det… haha… Kram!

    Viwi: ja den är verkligen superfin så det är ganska sorgligt att jag inte trivs i den… kommer nog att ångrar om jag säljer den igen men det känns mest rätt nu. Hoppas du hittar den i rätt size. Kram!

    Lindiloo: ja jag älskar verkligen färgen men men ibland får man inse att man inte trivs i allt… vilket jag är ganska dålig på… ;o) Kram!

    Fröken Abbe: jag fattade vad du menade, jag kanske svarade konstigt… sorry i så fall… Kram!

    Fengxumamma: du har mail tillbaka om du inte sett det. Ha det nu superbäst på semestern. Kram!

    Linda: japp och jag ska dessutom bli bättre på att rensa, du är ju grym på det så bara att ta efter… :o) Kram!

    SvaraRadera
  12. Shit! Nu blir jag stressad. Min som ligger i min mans garderob och väntar på min födelsedag... tänk om jag inte gillar den heller...

    SvaraRadera