Powered By Blogger

torsdag 20 januari 2011

Vill du se Jay Smith med von Benzo live?

Det vill jag. Igen. Så därför var jag precis inne på Metaltowns hemsida och önskade dem som artister till festivalen i Göteborg den 17-18 juni i år. Var där förra året och planen är att ta oss dit i år igen.
Kanske någon liten mini-Mollyträff samtidigt om någon skulle vara intresserad? Sidan där man önskar artister till Metaltown kommer ni till genom att klicka här.

von Benzo Foto: Anders Bengtsson, Helsingborg

Jag passade även på att kasta in en röst på Amon Amarth, ett av mina favvometalband som jag sett live ett par gånger, grymt bra.
Och så hamnade Faithful Darkness också på min önskelista, ett riktigt extrembra metalband av den tyngre skolan från Höganäs i Skåne, som jag också har sett live ett antal gånger, sångarens röst är ren och skär magi!

Foto: Simon Brorson, http://www.faithfuldarkness.com

Det här var lite outside the Mollybox minst sagt, men jag återkommer såklart och terrar er med mitt vanliga Mollydravvel under dagen. :o) Kram till dess!

5 kommentarer:

  1. Jag var in och lyssna på Faithfull Darkness på Myspace och de är ju jättebra. Du har rätt med magisk röst. Vem av de på bilden är sångaren? Mvh Lynette

    SvaraRadera
  2. Synd att dottern är för liten annars hade hon dragit dit. =)
    Men rösta kan vi ju och vem vet; mamma och pappa kanske kan åka dit?

    SvaraRadera
  3. Lynette: kul att du också gillar dem. Sångaren, Erik, är den mörkhårige killen med dreads längst fram på bilden. Kram!

    Helen: ja det hade varit kul! Ganska bra band som är bokade redan ju. Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag hade hoppats att det var han längst till vänster för han är snyggast. Är han trummis eller? Han ser ut som sångare eller trummis för de brukar vara dem snyggaste. (-: Mvh Lynette

    SvaraRadera
  5. Lynette: haha... nä han är faktiskt basist. :o) Kram!

    SvaraRadera