Powered By Blogger

tisdag 11 januari 2011

Nykomling - som omfördelar fettet?

Mitt i den bindgalna våryran så tar jag ett, högst tillfälligt, steg tillbaka och flashar ett plagg från höstkollektionen 2010 stället, mitt senast hemkomna nytillskott:



































Spinner silk s/s dress, vintage chalk

Förutom mina feta knän (hur i hela helsefyr är det ens möjligt att man kan ha så feta knän? Och när smög sig det fettet på liksom?... ) som ju faktiskt inte har ett dugg med klänningen att göra, så är det kärlek. I love the detaljer inte minst och dess slankande effekt. Kanske fettet åkte ner i knäna, det kanske är så det gick till… Att klänning + knäfett = sant i alla fall… hmmm…

Det kan man ju spekulera i om man vill men först över till mitt projekt från helvetet; att etikettera alla mina inlägg. Fem månader to go… Vi ses! Kram!

15 kommentarer:

  1. Sweet!
    Kämpar du fortfarande med etiketterna?! Hii-hii!
    Gillar dock etiketterna skarpt. Lätt att gå tillbaka och kolla på olika inägg. Kämpa på!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. PS Ser inget knäfett (haaa-haa) bara jäkligt bruna ben. Njut av solbrännan istället för att stirra dig blind på knäna (som det inte är något fel på, tokis!) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Va kul att du köpte den! Själv slog jag till på den i military från samma butik :-)
    (Har dock inte fått den än...)
    /Anette

    SvaraRadera
  4. Ha ha - älskar att läsa dina roliga kommentarer! Fin klänning, har själv funderat på den, men tror longsleeven blir bättre till mig.

    Så skönt att det finns fler som tycker sig ha feta knän - jag är typiskt fetknäad och hatar när det liksom hänger över höga stövelkanter! När det är sagt, du ser inte alls ut att ha feta knän. Är nog bara en känsla. Och hoppas då att mitt knäfett också bara är en känsla...

    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. L8: ja du de där förbannade etiketterna, jag håller på att bli riktigt spritt språngande tokgalen… Vilken tid det tar. Fast nu är det ”bara” 3 månader kvar… Bara man inte kommer på i efterhand att man skulle haft någon mer katergori så man får gå igenom hela skiten igen… vilken mardröm. Stirra mig blind på knäfettet, nej tyvärr inte för då hade jag ju sluppit se eländet… ;o) Kram!

    Anette: jag det är ju tack vare dig jag hittade den på rea och allt, tusentusen tack!!! Så du slog till på miltaryn kul! Jag beställde min dagen innan nyårsafton och fick den i fredags, så det tog en vecka. Hoppas din kommer snart också. Kram!

    Oslotigern: haha… precis så ser det ut ju, fettet hänger över stövelkanterna… så det lär då INTE bli bara ben i Primeboots till några klänningar här inte. Leggings får också åka på i så fall… :o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag kan nästan lova att du kommer att komma på en till etikett! Haa-haa!

    SvaraRadera
  7. Sååå snyygg du är i denna!!! Var hittar jag en sådan tro..så undrar jag om en tvåa räcker till mig..!? Hur är den i storlek tycker du?? Visserligen har jag krympit lite men drar ju ändå på längden som du vet. Ja men du är bara så fin i den så det inte är riktigt klokt..
    Får inget vettigt gjort här, mer än alla måsten förstås.(en massa olika tider att passa som är tvunget..) Antar du kämpar på med dina etiketter eller vad det nu var..
    KRAMKRAM

    SvaraRadera
  8. Du ser ju onekligen jävligt smal ut i den! Kanske ska köpa en jag med;) Kram

    SvaraRadera
  9. Vad fin den är!!!! Var kan jag köpa denna?!
    Kraaam:)

    SvaraRadera
  10. L8: haha… och jag lovar att du gärna skulle vilja hjälpa mig att komma på någon till… men det får du INTE! ;o) Kram!

    Annelie: jag tycker att den är helt normal i storlek, har min vanliga 2. Jag köpte den sista från NinaB i Spanien men jag vet att den i alla fall har funnits i Mollybutiken i Stockholm, kanske om du kan skicka någon bulvan och kolla och shoppa? Fy attans för måsten i form av inboakde tider, jag har detsamma imrogon och på fredag… :o( Men vi fixar det också gumman! :o) Kram!

    Linda: ja vi skrattade ju rätt rått åt den när den kom men en av anledningarna att jag gillar den så mycket är the slanking effekt, behövs absolut nu efter matorgier i massor… Kram!

    Lite odd…: är det DU, vad kul!!! (såg på bilden). Jag köpte den sista från NinaB i Spanien men jag vet att den i alla fall har funnits i Mollybutiken i Stockholm, kanske om du kan skicka någon bulvan och kolla och shoppa? Eller kanske i Mollybutiken i Köpenhemn, där har jag aldrig varit. Kolla med Lingonberrie hon har varit där, även om det var ett tag sedan nu. Håller tummarna att du hittar en! Kram!

    SvaraRadera
  11. Feta knän, äh skärp dig!!!
    Den enda du lurar är dig själv, vi luttrade bloggläsare kan intyga att du ät tjusigare än någonsin

    SvaraRadera
  12. Nä nu får du f-n ge dig! Knä fett?? No way hosey!!! Snyggve i klänningen!!!

    Kram toktanten!

    SvaraRadera
  13. CLE & Jeanette: tack snälla darlingarna...men vad fan det hänger ju över bootsen, fettet... Fast jag orkar inte bry mig, livet är mer än feta knän eller hur... ;o) Kram på er snyggvosar!

    SvaraRadera
  14. Haaa-hhaaa! Hur visste du det?!
    Men jag ska INTE göra det :)
    Kram!

    SvaraRadera
  15. L8: haha... jag visste det, kanske för att jag har en känsla av att vi har lite lika (psyko-)humor... ;o) Jag hade varit så sjukt frestad om någon skrev så till mig... :o) Kram!

    SvaraRadera