Powered By Blogger

söndag 23 januari 2011

Swapp swapp kommer aldrig mer tillbaka...

Förutom att det ser ut som att jag har svullat i mig en hel gigantpåse med ostkrokar (vilket jag snart har gjort också...) så älskar jag denna klänning:




















Check me andress. Jag har varit stolt innehavare av en vit och blå i ganska exakt ett år vid det här laget, så då var det liksom dags att den skulle få sällskap nu. Framförallt eftersom den har figurerat såväl på min önskelista som fram och tillbaka i min minneslista på Tradera nästan lika länge.

Jag telefonade med Lingondarlingen en dag i veckan där samtalet bland annat halkar in på vilka Mollysar jag valt ut till sälj. Så fort jag sa 9th sweater, dark powder så nappade hon.
Och när hon sekunderna senare demaskerade att hon hade denna flanellis till salu så räckte jag upp handen minst lika snabbt.

Så i fredags blev det swapp swapp kommer aldrig mer tillbaka... Fast kanske att de möts irl i alla fall eftersom da Lingon råkar vara ett av mina favoritbär som jag gärna spenderar en massa mer tid med under året. :o). Och med den där sista punkten vältajmat placerad kom även hemleveranspizzan. Så nu blir det mat och tv. Hoppas ni har en bra kväll. Vi ses imorgon. God natt & kram på er!

7 kommentarer:

  1. Så snygg den var på dig! Den där klänningen är verkligen fantastisk. Tycker faktiskt inte att det ser ut som att du svullat i dig något alls...du är ju jättefin i den.

    Kraumar K

    SvaraRadera
  2. 9th sweater som jag ville ha... suck!

    SvaraRadera
  3. Glömde säga att du var fin i din nya swap.. var så upptagen med att tjura...

    SvaraRadera
  4. Hej Josanne!

    Det verkar ha varit ett riktigt vinnarbyte för er båda.
    Tack för omtanken förresten när det gäller att vara i tjänst för mycket, det ena leder ju ofta till det andra, ja du vet...jag mailar dig i veckan.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Hej igen Josanne!

    Vad glad jag blir av att se att du blev glad av min kommentar igår; det var verkligen så det var menat! Och visst är våra liv olika och visst har alla olika förutsättningar - och inte minst, så ser ju ofta "andras" liv lite mer spännande ut... Men jag kan nog känna att just din blogg har slagit an en sträng hos mig - kanske just för att du ger liiiite mer av dig själv, utan att blotta dig.

    Din styrka i ditt bloggande, som jag ser det, är att det inte bara är glam och glamour och shoppashoppa, utan att ett skikt av allvar och erfarenhet av livet skiner igenom. Att det märks att du är ärlig i vem du är, emellan alla vackra plagg och crazy outfits (sluuuta be om ursäkt - du är ursnygg och sååå mycket ballare än när allt bara matchar från strumpa till hatt) som ger glädje och nöje för oss läsare.

    Naturligtvis kan man även se sig själv lite - och en önskan om att våga "slå sig fri" på sitt lilla sätt. Även jag har haft en aning brokig uppväxt med sprit en aning för mycket hit och dit och separerade föräldrar som inte alltid varit fullt ansvarstagande - inte på samma sätt som dig, men i en gränszon. Jag har nog alltid, utifrån det, kämpat med att vara "duktig" och göra allt "rätt och i rätt ordning", men inom mig kanske det finns en liten bit som vill göra revolt och slänga sig ut i världen...

    Missförstå mig rätt - jag är så glad över mitt liv; med min Volvo, min gräsmatta, min fantastiske man och våra underbara barn och mina få, men underbara, mollysar... Men nog rackarns kanske jag borde våga bli egen som jag sååå länge gått och funderat på... Du vet; säga upp sig och våga satsa... _L_ så småningom kanske?!

    Jag önskar dig all lycka och dessutom trevligheter i Aten - härlig stad! Återigen, tack för din ärlighet och att du "står ut" (speciellt) i Mollybloggvärlden!!! Du är cool och jessös vad mycket ungdomligare än gamla k***ingar på 35...).

    /C

    SvaraRadera
  6. Den ser verkligen jätteskön ut. Förstår att du slog till.
    Mina fyrbenta finns i ett inlägg här:
    http://thedaringheart.blogspot.com/2010/12/husets-fyrbenta-och-en-liten-tavling.html

    Jo det blir ju lätt ett par stycken när man är djurvän. =)

    SvaraRadera
  7. Odd Oldies: tack snälla, jag tyckte jag såg ut som en Michelinare, bra det inte syns på bilderna i alla fall... :o) Kram!

    L8: hmmm... sorry... hojtar om jag råkar springa över en till... :o) Kram!

    Eva: ja du måste vara rädd om dig, blir lite orolig ibland... hönsmammigt jag vet... :o) Kram!

    C: haha, nä just glamour är det väldigt lite av i mitt liv tycker jag... :o) Fast alldeles för mycket shoppande har det absolut varit. Vad glad jag blir att du skriver att det märks att jag är ärligt (även om det har hänt att jag har undanhållit något köp... ;o))... men jag försöker verkligen att vara mig själv rakt av, även om det är lite svårt ibland eftersom jag ogärna vill bli för privat eller avslöja för mycket om min ”identitet”, ja jag vet det rimmar lite illa med att visa sitt ab´nsikte och så men jag tror du fattar vad jag menar...
    Jo jag känner mycket väl igen det där med att vara duktig, har varit så himla duktig så jag bland annat blev sjuksriven i höstas. Men jag har kommit på att det spelar ingen roll hur duktigt man än försöker vara, det finns ändå punkter där det inte duger, för andra och kanske främst för sig själv. Så därför har jag bestämt mig för att det får vara slut med sådant trams som att vara duktig.
    Jag tycker att det verkar som att du kommit en bit genom att du vet vad du vill och jag är övertygad om att du gör det du drömmer om, så småningom är bar mycket bättre än att tänka att det aldrig går, så det så... ;o) Håller verkligen tummarna att det blir så snart och då får du gärna skriva igen och berätta om du vill. :o)
    Haha... ungdomligare än kärringar på 35... pssst jag är kärring på 44... ;o) Sköt om dig och tacktack igen för dina smickrande och glädjeväckande kommentarer! Kram!

    Helen: då får jag gå in och djurspana lite nu då. Haha... ja väldigt lätt att det blir ett par stycken, och några till... ;o) Kram!

    SvaraRadera