Powered By Blogger

måndag 17 januari 2011

Fler familjemedlemmar i Blogglandia

Så var man inte längre ensam i familjen om att ha en blogg. För mr Make spenderade stora delar av gårdagen med att sätta sig in i bloggandets alla mysterier och svängar.
Och vips så var en ny sida ute i cyberspace. Men inte för hans del, utan för…



… hans hund Freja, vars blogg ni hittar genom att klicka här. Jag lovade i ett svagt ögonblick att reklama lite för den och samtidigt kasta ut frågan om någon känner till fler hundbloggar i liknande stil som ni kan tipsa om.
Så med det löftet uppfyllt knallar jag ut härifrån igen, men jag lär återkomma lite senare, absolut troligast då med lite mer Mollyrelaterat svammel, i vanlig ordning. Ha en bra måndag därute. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

8 kommentarer:

  1. Haaa-haa! Kul! Ska följa även den bloggan :)

    SvaraRadera
  2. L8: kul eller galet, gränsen känns verkligen hårfin i det här fallet... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Faktiskt kul!
    Den har potential.
    Är det bara en av hundarna som får blogg?!
    Lite orättvist... som mina barn brukar säga :)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vad kul med en familjemedlem till i blogglandia! Får gå in o kika sedan.. Just nu är jag grymt irriterad på mig själv! Fotar o skriver om plagg för T men hela tiden ändrar jag mig!! Tänker alltför ofta nej..inte "den"!! Hur svårt kan det vara egentligen..andra säljer halva mollyrober utan problem. Ser det ialla fall (nästan..)ut som!
    Nu ska jag istället åka o hämta två roliga paket.. Hoppas du mår lite bättre idag..!? Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Kul :-)
    Du Josanne, en annan fråga om det är ok? Du har ju Spinner Silk s/s dress har jag sett. Hur är den i storlek? Är på jakt efter en och har hittat både strlk 0 och 1 men vet inte vilken jag ska välja?
    Tack på förhand och ha en bra dag
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Ha ha Frejans blogg gillade jag. Ska verkligen följa hennes öden och äventyr.
    På denna sida finns en massa hundbloggar: http://www.alltomhundar.com/hundlankar/index.php?c=5
    Vissa tråkiga (av och för människor) och vissa mer kuliga.
    Tyvärr har inte min hund Zoya skaffat sig någon blogg ännu.
    kram

    SvaraRadera
  7. L8: hmmm… ja visst är det fett orättvist… :o( men om andra hunden också ska få blogg så blir det jag som får vara assisten åt henne och just nu känner jag väl mest nja… mest tidsmässigt eftersom jag av erfarenhet vet vad en blogg kräver i tid… Men man vet aldrig… och lovar att hojta om även min vovve blir med blogg… :o) Kram!

    Annelie: ja vännen, jag känner så väl igen beteendet med att försöka sälja, för det ser likadant ut här. Vi kanske skulle börja ha lite telefonkontakt och peppa varandra ur veleriet… Vad säger du om det? Kram!

    Viwi: klart att det är okej, fråga vad tusan du vill så lovar jag att svara på det jag kan (och vill ;o)). Vilket jag är precis vad jag både vill och kan i det här fallet. Helt normal i storlek blir mitt svar. Jag har min vanliga 2:a i båda spinner s/s silk som jag har lyckats roffa åt mig. En almost black och en vintage chalk. Så mitt tips är att go for din vanliga storlek. Och kul att du också har insett storheten i denna bortglömda pärla… ;o) Visa/berätta gärna hur det gick/ blev… Kram!

    Annika: tack för tips och snäll respons hälsar mr Fjollmake… ;o) Min hund har inte heller någon blogg, funderar lite på det men vete sjutton om jag hinner… eller orkar om jag ska vara ärlig… ;o) Hinner ju knappt med den här bloggen, eller ännu mindre er i listan… :o(... Kram!

    SvaraRadera
  8. Klart vovven ska ha en egen blogg! Puss på nosen

    SvaraRadera