Powered By Blogger

fredag 14 januari 2011

Inte sjuk igen men åkte nyss radiobil…

Jag uppskattar absolut och som fan att ni bryr er, jag blir superglad och mer än lovligt rörd över omtanken. Och vill med det tacka för de supergulliga mail som jag precis har fått med oro om att jag skulle vara sjuk igen. Det med anledning av mitt förra inlägg, som väl inte var det muntraste i världshistorien direkt.


Kärlek till er! Men jag är INTE tillbaka i helvetesland igen, jag känner mig inte ens speciellt deppad i ordets rätta bemärkelse. Tvärtom faktiskt. Och dessutom var jag hos min psykdoktor idag och även om jag inte är helt befriad från min utmattningsdepression än så är det så pass mycket bättre att jag inte behöver träffa henne mer. Så nu är jag bara halvpsyko… (för min kurator har jag kvar…)

Även om mitt nyss avslutade projetet att sätta etiketter på alla inlägg i min blogg var något av det tråkigaste och mest tidsödande jag har tagit mig för på länge så var det otroligt nyttigt mentalt. Det var som att åka radiobil, både förbannat kul och samtidigt fick jag en hel del törnar som smällde till ordentligt ända in i själen. Det var mest dunsarna som gjorde sig påminda om jag ska vara ärlig, men det var det som fick mig att inse hur galet dåligt jag har mått och hur mycket bättre det faktiskt är nu. Extremt mycket bättre!

Så dagens surinlägg handlar rakt av om att jag kände mig sådär stentrist, grå, oinspirerad och trött som man gör ibland. Får man skylla på vädret? För i så fall gör jag det, stengrått och astrist. Kap Verde var är du?... Sommaren var är du?... Jag är troligen piggare imorgon. Vi ses då igen om ni vill. Kram på er!

8 kommentarer:

  1. Du behöver inte skylla på nåt alls, i bland liknar det skit av sig själv bara.....
    Ja, vi får ta ett telefonmaraton nån kväll! Miss you too:) Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har inte mailat men jag blev också orolig för jag vet ju hur du har haft det. Skönt att höra att det bara är vanlig surhet och inget allvarligare. Kanske dumt att tänka det värsta på en gång för vem mår jättebra alltid, inte jag i alla fall och ingen jag känner. Men vet ju hur du har haft det och därför blev jag orolig. Skönt att höra att jag hade fel. Kram från Monika!

    SvaraRadera
  3. Skönt att du mår bättre i alla fall! Har man mått som du innan med jobb osv så går det inte över med en gång...glad för din skull att det är på rätt väg!! Vänner, man, familj brukar vara det viktigaste man har=)
    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  4. Hej hej - härligt med semlor, mer semlor till folket, grädda kan bota livets elände :)

    Å härligt om jag så fick en enda att tänka till runt förbokningshysterin, mission completed ;)

    SvaraRadera
  5. Godmorgon sötis,
    det är väl klart vissa dagar inte är dom bästa även om man mår rätt så bra! Man kan ju inte ligga på topp jämt o bara gå runt o skratta..
    Fnissar åt CLE,s kommentar om grädde ovan. Just nu känns det som jag lever på grädde, grädddiet..haha.
    Hoppas din dag blir desto bättre idag!!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Linda: bra sagt, ibland liknar det skit av sig självt, exakt! Kram!

    Monika: tack, uppskattar din omtanke men det är som sagt ingen fara. Kram!

    Adela: tack vännen och ja familj och vänner är viktigast, och att man äntligen har tid med dem, vilket jag inte hade i den sjuka tillvaron jag befann mig i innan… :o) Kram!

    CLE: hehe.. ja du det blir nog en trotssemla för mig idag också… :o) Ja hysterin är galen, hela jävla skiten är lika galen… :o) Kram!

    Annelie: det hade nog blivit ganska trist och enformigt i längden dessutom om man bara skulle gå runt och skratta… Lite depp gör glädjen större, typ… :o) Och mer grädde åt folket… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Skönt tjejen! Verkar som du är på väg att få ett fint år :-)
    Kramar till dig
    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. Viwi: tack! Ja värre än det förra blir ju en riktigt svår nöt att knäcka i alla fall... ;o) Kram!

    SvaraRadera