Powered By Blogger

söndag 16 januari 2011

Favorit numero one & det bådar lite illa…

Efter att ha plitat ihop och kastat ut mina segerkandidater för vår och sommar i listform här så började jag fundera på vilket plagg som är min absoluta och ultimata favorit. Det jag inte bara skulle slå till på om jag bara fick välja ett enda ur båda kollektionerna, utan det jag dessutom är beredd att gå genom eld och över vatten för. Och det var faktiskt ett ganska enkelt val, som raskt föll på:


Patchwork wrap tunic, mid apricot

Vilket bådar lite illa för att den överhuvudtaget ska gå hela vägen fram och igenom produktionsprocessen... För jag körde exakt samma tänk förra våren och sedan nu i höstas igen, där jag även klumpade in vinterkollektionen i korandet av gunstling.
Två halvårssäsonger, två val som utan särskilt mycket konkurrens blev dessa:

Kettle coat, lilac – vår 2010

Dish blouse, velvet – höst 2010


Och just det, ingen av dessa blev någonsin verklighet. Så därför tänker jag hålla tummarna stenhårt för att den trenden ska visa sig vara ett övergående ettårsverk. För går inte wrapen heller i produktion så vågar jag inte ansvara för att jag inte rusar in på Odd Mollys huvudkontor utrustade med ett gäng hemmasnickrade bomber och en riktigt fet machete…

Ja, det är sådana här intelligenta saker jag sysselsätter min feberyrande hjärna med… Och jag kan tyvärr inte lova er att det inte blir ännu en massa mer av obetydligt svammel i precis samma klassnivå under dagen… Kärlek!

5 kommentarer:

  1. Hej! Vi har väldigt lika smak du och jag. Den lila koftan var en av mina absoluta måste ha och så himla besviken jag blev. Fast jag köpte en multi istället, visst har du också en i multi? Kram från Monika

    SvaraRadera
  2. Monika: haha... ja det verkar ju så, kul med en Mollysister med samma exelenta smak ;o)
    Och du har rätt, först blev jag så sur att den lila inte gick i produktion att jag gav upp allt vad kettle coat hette, men sedan fick jag se den irl i Malmö och kort därefter - klick och multin var min. Inte så mycket använd som jag trodde dock men det är ju inte försent att ändra på det. Det kommer ju snart en ny vår till exempel... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. haha, båda de där hade jag som favoriter, plus några till i velvet som inte blev av... Råkar ofta ut för det också, så man törs inte tro på nåt innan de nått fram till butikerna!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag tycker du har en poäng- den som säger att våld inte löser problem har helt klart aldrig haft att göra med en fet machete=) Kram!

    SvaraRadera
  5. Nena: visst är det retligt att man lyckas pricka in just de som inte blir, när det är så många som släpps… jaja… bättre lycka i år för oss båda, det håller jag tummarna för i alla fall. Kram!

    The Queen…: haha… så jävla sjukt skön kommentar så jag håller på att trilla ut stolen i det största asgarvet i år… Kram skönt sjuka drottning!

    SvaraRadera