Powered By Blogger

måndag 17 januari 2011

Dagens på sjukhus med ett nytt beroende

Trots feber och förkylning. Jag körde en liten Ibuprofenkur, kastade på mig både lite frisk som en kärna -skådespeleri och någonting annat än mysdressen, älskade Mollysar alltså, och begav mig till sjukhuset med min mr Make idag.



















































Där han efter fyra veckor äntligen blev av med sitt gips på vänsterarmen. Och där jag plötsligt kom till insikt med att jag har skapat mig ett helt nytt beroende. Ett ganska fyrkantigt sådant. För jag kan liksom inte låta bli att knäppa bilder med min Iphone, var som helst, när som helst och i både tid, men mest i otid.
Att bilderna ofta inte ens blir bra kastar jag in i låtsas-som-ingenting-land medan jag fortsätter att lulla runt och leka mästerfotograf i värsta wannabiestilen.

Så därför yrade jag mest omkring och letade speglar medan mr Make befann sig hos läkare och sedan arbetsterapeut. Jag följde med honom till hospitalet eftersom han jämt ställer upp för mig, vilket jag tror han ångrar en smula idag när hans pinsamma fruga valsade runt med telefonen i högsta hugg i en mobilfri zon. Ooops, sorry om all tekniskk apperatur gick bärsärk av alla elektriska vågor som jag strödde omkring mig...
För det var liksom inte riktigt meningen… Men det tog ändå inte slut där…



















… för såklart fortsatte jag mitt mobilkamerafixerade beteende även efter ankomsten till matbutiken lite senare. Storhandling. Och det efter att ha skannat av alla extrapriser på Ica först och anpassat veckans middagar efter det. Vilket för oss betydde premiär i sparhandlarland. Ett riktigt kul projekt faktiskt.

Speciellt som det drar med sig att vi kommer att få chans att prova, för oss, helt nya recept. Ikväll blir det till exempel fiskgrytan som Dr Molly tipsade om igår. Den som jag ska börja fixa med nu.
Hoppas ni får en riktigt bra kväll. Vi ses senare ikväll eller imorgon. Kram på er!

8 kommentarer:

  1. Vad gött att gipset är borta! kom ihåg när jag hade gips, var iofs bara 12 år men jag minns att det kliade så förbannat....
    Hmm...paparazzi kanske vore nåt för dig ;-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Jag ska hämta ut min Art silk i morgon:) Skönt för Mr Josanne att vara av med gipset:)
    Min mobil kommer snart att självdö, tappade den i golvet i dag så det sprutade plastgrejor omkring den. Kanske dags för en Iphone....
    Kram gumman!
    (Jag ser allt dina ögonbryn förfaller, gör ett ryck;)

    SvaraRadera
  3. Oh hoppas den blev god! Kanske du har lite tips på hur den kan förbättras tills vi ska göra den (-; KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Du kanske hade så hög feber att du yra runt med kameran i ren feberyra, haaa-haa!
    Resultatet blev ett roligt inlägg i alla fall!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Du är inte alls knäpp!!! Fortsätt knäppa bara med kameran, det är ju jättekul!!!
    kramar och vi hörs av!

    SvaraRadera
  6. Godmorgon hjärtat!
    Så du är ute o springer trots febern, hmm!! Du skall vara rädd om dig hörredu! Nu skäller jag liite på dig..fast bilderna är suveränt bra! Inte skäms väl maken för dig heller, han är nog bara stolt över sin söta fru tror jag! Skönt gipset är borta för honom.
    Kurera dig nu idag..!!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Peggy: jag hade gips på ena benet när jag var 13 år och jag kommer också ihåg kliandet. Inte kul. Haha... paparazzi... nja, jag är nog alldeles för ovig för att fixa att krypa i buskar och sånt... ;o)

    Lillis: tack för den darling... ;o) Kram!

    Linda: ja Iphonen är nog det bästa köpet jag gjorde förra året, trots en uppsjö av Mollysar... Ser fram emot att se dig i art silken och höra vad du tycker. Om du tycker den är statisk så tvätta och stryk den, trist att stryka jag vet, men det funkade på min. Kram!

    DrMolly: den blev riktigt god! Jag är van att laga stark mat så jag hade i lite extra vitlök och kryddor men kommer absolut att göra den fler gånger. Kram!

    L8: haha... ja vad bra tänkt av dig, jag kan ju skylla på feberyra, varför tänkte jag inte på det... ;o) Kram!

    Lingonberrie: ja jag vet ju att du är likadan... visst är det kul! Kram!

    Annelie: tack för din omtanke vännen! Och jo det blir en kurerardag här idag. Och jo hans skäms nog lite... han sa inget men tyckte allt mig se lite skäms i hans blick... ;o) Kram!

    SvaraRadera