Powered By Blogger

söndag 30 januari 2011

Gårdagens – som blev stämplad som knasboll



















Gårdagens on da båt. Var annars liksom när fru och herr Supertristast leker helg... fast vi hade med oss kamrat T för att i alla fall försöka framstå som lite mindre patetiska människor utan vänner än vad vi är. :o)

Däremot blev jag stämplad som den ultimata knasbollen när jag upptäckte att tjejen som satt bakom oss hade en Molly på sig och jag bad om att få ta bild till min blogg på den. Fast knasbollen fick som hon ville trots en viss skepsism, och kamrat T som också är en ganska vrickad typ poserade glatt sidan om.


Fast det var som sagt igår. Idag är en ny dag, med ett ganska luddigt och till stor del obestämt innehåll än så länge.
Önskar alla en kanonbra söndag och återkommer lite senare. Kram på er!

7 kommentarer:

  1. Hahaha! Hon ser "lätt" besvärad ut...!

    Men är man mollyholic så ÄR man ju...hihihi..

    Ha en bra fortsättning på helgen. Nu ska vi på nästa kalas...rena tårthelgen det här..kommer gå upp flera kilo...

    Kram!

    SvaraRadera
  2. God mooorgon!
    Skickar en stor kram och hoppas att söndagen blir fantasmurfiskt bra.
    Du är bäst!

    kraaaaaaam!

    SvaraRadera
  3. Forbid Me Not: haha... ja lite besvärad blev hon nog, fast jag låtsades inte om det ;o) Har ofta tänkt att jag velat plåta folk på stan i Mollysar men aldrig vågat fråga innan. Fast kanske ska börja med det... Tårta är gott, ska nog köpa hem lite semlor idag, inet tårta men nästan och kalorier som kalorier :o) Hoppas du får en bra kalasdag. Kram!

    Lingonberrie: haha... det var ju DU som var bäst ju! :o) Lite sur för att jag inte hakade på er igår... :o( Fast det är ju så dags nu... Next time! Ha en bra dag du med vännen. Nu ska jag ut med vovvar. Kram!

    SvaraRadera
  4. The Queen...: ja visst är det ett helt fantastiskt ord... en knasig tant som rullar runt på en båt, en knasboll, precis vad jag kände mig som... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Ha, ha du skriver underbart. Man drar alltid på smilbanden när man läser här inne! (ibland t o m skrattar högt) Om du kallar dig fru Supertristast så vet jag inte riktigt vad jag ska kalla mig. Fröken Super-duper-seg-tråk. Ägnade lördagen åt att försöka få till ett litet bildspel av mina mollysar till min blogg. idag tvätt och städ.
    kram .... men det är fint väder!

    SvaraRadera
  6. Annika: haha... du kommer att få se vad jag menar med supertristast lite senare. För jag har hållit på med projekt en bild i timmen idag och tråkigare dag/bilder blir svårt att hitta... :o) Städ här också, trist men så himla skönt när det är gjort. :o) Kram!

    SvaraRadera