Powered By Blogger

fredag 28 januari 2011

Dagens - ville leka varmare tider på fantastico utflykt



















Dagens – först hemma och sedan på tåget söderöver. Kände att jag ville leka ljusare och varmare tider idag så det blev vita wigwamen och chrysalis i lite green som fick hänga med på min fantastico utflykt. Som jag spenderade tillsammans med två älskade, charmiga och skitroliga Mollyvänner i Malmö.

Nu är jag precis hemkommen igen och en rapport kommer lite senare ikväll, alternativt imorgon förmiddag, nu ska jag nämligen gå loss på McDonalds-påsen som jag och mr Make plockade upp på vägen. Ha nu en bra kväll. Kram!

6 kommentarer:

  1. Låter som ni hade det supertrevligt!=) Ser fram emot rapporten=)stor kram

    SvaraRadera
  2. Filippa: ja det var superskoj. Rapporten får vänta till imorgon, är så svintrött att jag nästan trillar av stolen nu och det går ju inte att göra inlägget sovandes på ett golv..:o)Godnatt & kram!

    SvaraRadera
  3. Härligt med ljusa färger. Längtar redan efter våren:)

    SvaraRadera
  4. Hej! Så trist att jag bor så långt borta jag hade också jättegärna träffat dig på utflykt! Men kanske någon gång kan jag hoppas :-)
    Vad skoj att du har din vita wigwam idag jag funderade på att ta min för att pigga upp men vågade inte eftersom jag tyckte att den kändes för somrig. men efter att ha sett dig i den nu så ska jag också minsann våga imorgon. :-) Kram från Monika

    SvaraRadera
  5. Ni var så fina du och lovely Christina på bild hos Lingonberrie:) God natt och kram!

    SvaraRadera
  6. Elli: ja eller hur? Det gör jag också, så det nästan gör ont i skelettet. Så det är därför jag helt desperat leker vår genom min klädsel... ;o) Kram!

    Monika: ja det är bra skittrist att vårt land är så förbenat långt. Många man skulle vilja träffa, både de man träffat tidigare och de man aldrig träffat. Vi får väl hoppas att det blir någon gång. Och det är väl självklart att du ska ha din vita wigwam om du vill, skippa att vitt skulle vara sommar! För mig är alla färger året runt. Dock kanske vissa plagg är lite för tunna för att ha på vintern, men annars gör man precis som man vill enligt mig! Kram!

    Linda: hon var fin, bredvid späckgrisen... ;o) Kram!

    SvaraRadera