Powered By Blogger

onsdag 26 januari 2011

Dagens – inhoppad i handlingsplanernas land

Vilken helskön arbetsförmedlare jag har fått. Hade befarat att jag skulle hamna hos någon stentråkig byråkratnörd, precis som AF-folket var sist jag fann mig i det så kallade stadiet mellan två jobb, för tusen år sedan ungefär. Och så kommer det en cool snubbe i min ålder.  Jag träffade honom för första gången idag. Så nu är jag på allvar inhoppad i handlingsplanernas land.

Slut på slappandet alltså, dags att bli en duktig arbetssökande. Vilket kommer att kräva sin ansträngning, i tid inte minst. Bara att försöka leta upp alla gamla jobbintyg och skolbevis. Shit shit, jag har ju ingen koll på om jag ens har kvar sådant... Och cv, hur i helsefyr syr man ihop ett sådant...

Känner mig som en 120 åring som har spenderat hela mitt liv i en grotta långt undan från all utveckling och mänsklighet. Skillnaden är att jag i alla fall har snygga kläder. Även om det inte alls blev som jag hade hoppats på idag:



















Jag hade nämligen en tanke om att Ninotchkan skulle vara skitsnygg att ha under Euphorbian. Tyvärr syntes det inte alls lika mycket av den i nederkanten som jag hade hoppats på. Jaja, man kan inte få allt. Man får inget rent porslin heller om man inte diskar själv, så det ska jag göra nu. Vi ses senare. Kram!

16 kommentarer:

  1. Hej! Snyggt klädd är du!! Hur är Ninotchkan i storlek? är den ett linne eller tunika? Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag tycker att det var fint med bara en liten kant under men så är jag lite fegar än dig med lager-på-lager (-:
    Du ska se att du snart får ett nytt jobb det ordnar sig med alla papper. AF hjälpte mig så prata med dom om det. Kram från Monika

    SvaraRadera
  3. Lika snygg som alltid=)!
    Hoppas jobbsökandet går bra, blir det ngt helt nytt eller i samma genre? spännande med en nystart! kramis!

    SvaraRadera
  4. Skönt att få en bra person på AF; det gör mycket för motivationen.
    Jag har fått en jättebra CV-mall och om du vill kan jag maila den till dig.

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Lycka till där på AF. Det där med CV är en helt ny värld för mig, jag har ingen aning hur man söker jobb heller för den delen. Knäppt men så är det.
    Jag tycker du var snygg även om det inte riktigt blev som du tänkt.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Så spännande..kommer säkert gå bra skall du se! Skönt det var en bra coach på AF, antar det är viktigt! CV ja du, det är jag lyckligt ovetande om! Började genast fundera, var förvarar jag mina betyg någonstans..har ingen aning, haha. Hoppas du kommer på var du har dina någonstans!
    Lycka till vännen!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Bra att du fick en bra arbetsförmedlare, det betyder mycket med rätt vägledning och rätt coaching. Lycka till med jobbsökandet.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Låter som om solen kommit till dej :-)
    Väl att det var en normal handledare :-)
    Lycka till med jobbsökandet !

    ♥Åsa

    SvaraRadera
  9. Lycka till med jobbsökandet! En hel värld det där med att skriva CV men det finns mycket bra tips på nätet om man orkar googla. Är själv konsult så jag är van att hålla koll på mitt CV eftersom vi byter uppdragsgivare titt som tätt så hör av dig om du behöver tips :-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  10. Chatarina: tack! Det är linnet och jag tycker att det är helt normalt i storlek, jag har min vanliga 2:a i det. Kram!

    Monika: ja han frågade om jag ville ha en coach eller kanske en karriäsrcoach, jag fattade typ nada men får väl ta reda på vad det är.. :o) Kram!

    Filippa: journalistbranschen vill jag helst inte tillbaka till, ingen risk heller eftersom det är stensvårt med jobb så det är ju najs... :o) Kanske blir det tillbaka till vården istället, kanske något helt annat. Vad man nu kan få som outbildad och gammal... :o) Kram!

    Helen: ja visst gör det, efetrsom han var cool så får jag väl ställa upp på hans tidsplan då... :o) Det hade varit superdupersnällt om du vill maila över mallen. Tack som fan! Kram!

    Eva: haha... nä jag har heller ingen aning om hur man söker jobb. Jag tänkte att det väl bara är att söka lite och blir man sedan kallad på intervju så är det bara att vara sig själv men jag börjar ana att det är betydligt mer snirkligt, krångligt och stenbent än så... suck... ;o) Kram!

    Annelie: haha... ja var i hesefyr har man alla betyg och skit. Jag kan nog ha kastat en hel massa vid någon flytt. Inte smart men det fattade jag ju inte då... Hittar jag inte dem så får jag väl inget jobb då... men lyxhustru låter ju inte helt fel alls... :o) Kram!

    Hilde: tack! Ja jag tror att jag hade fått krupp om det hade varit någon som man inte har något alls gemensamt med. Nu pratade vi om hundar och tatueringar mellan varven, helt i min smak. :o) Kram!

    SvaraRadera
  11. Skönt att du fick en bra arbetsförmedlare:) CV och såna saker är jag dålig på, har aldrig sökt ett jobb i hela mitt liv! Har bara haft två jobb faktist, det jag har nu och ett som anställd.....Tycker att det var snyggt med Ninotchka under Euphorbian! KRAM!

    SvaraRadera
  12. Johanssonskan: tack darling! Tar det som det kommer, orkar inte hetsa upp mig för mycket på den fronten. Man kan ju lägga energin på att hetsa upp sig i Mollyvärlden istället för det är mycket roligare... haha ;o) Kram!

    Viwi: tacktack supergulliga du för erbjudandet! Jag hör av mig om det kniper. Kram!

    SvaraRadera
  13. Linda: jag har haft en hel massa jobb men jag har mest bara fått dem utan att söka. Låter divigt jag vet men sant dock. Kram!

    SvaraRadera
  14. Jag kan hjälpa dig. Bara du skickar texten. Jag jobbar i InDesign. Kram!

    SvaraRadera
  15. L8: det hade ju varit kanonschysst om du verkligen vill, har tid och orkar det! Jag ska "bara" få ihop text, vilket innebär först hitta de försvunna intygen... :o)Kram!

    SvaraRadera