Powered By Blogger

söndag 2 januari 2011

Ett tips outside the Mollybox

Om någon har fått för sig att sätta vårt hem under ljudövervakning så lär de vara rejält spyfärdiga på Petter vid det här laget. För som jag har malt snudd på sönder min nya platta med honom ikväll. :o) Jag vet att ni är ett gäng som var lika frälsta som mig på tv-serien ”Så mycket bättre”. Och därför måste jag bara tipsa er om plattan ”Samlar ut den”, som innehåller de låtar Petter tolkade i programmet, plus några spår till med honom featuring schyssta gästartister.


Min absoluta favorit är ”Baksmälla” som han gör med September. Jag är såååå jävla såld på den låten, deras röster tillsammans, fucking lovely! Och det tycker jag fortfarande, trots att den slagdängan specifikt har fått snurra sig grön av illamående i bandaren här ikväll. Klicka här så dyker låten upp på Youtube.

Så tack Petter för att du var en sådan ypperlig ersättare till mr Make denna kväll... :o)
Och på tal om maken så är han färdigopererad nu, han ringde och allt gick bra, han mår bra och är till och med glad eftersom han fick ett nytt gips som bara går till armbågen istället för det helarmsgipset han drogs med nyss. Tusen tack för era omtänksamma kommentarer i förra inlägget!!! Vi ses imorgon! Kramar!

7 kommentarer:

  1. Vad skönt att det gick bra med operationen.
    Jag ska tipsa sambon om Petterskivan; han är lika stor fan som du.

    SvaraRadera
  2. Helen: ja det är superskönt! Tack för din omtanke!
    Bra smak din sambo har ;o) Fast det har ju du också... jag lyssnar på Jays tolkning av Like a prayer på Youtube just nu... magisk.
    Sköt om dig vännen! Kram!

    SvaraRadera
  3. Måtte det gå bra! Jag bröt armen och två fingrar i november, tog bort gipset före jul. Sedan började det riktiga eländet, att träna upp armen. Det är då det riktiga jobbet börjar, och hans brott verkar ju vara än mer komplicerat. Det gäller att händerna och fingrarna är med i alla dagliga sysslor,så gott det går, medans gipset är på. Det har han igen när gipset åker av, ett tips bara!
    Krya på HAN, och god fortsättning till er båda.

    Butta

    SvaraRadera
  4. Krya på Mr make massor!!=) O I lööööve Petter o hans coola musik!

    Många kramar ♥
    Adela

    SvaraRadera
  5. Konstigt med Petter. Förut tyckte jag han var nästan "ful" men vad het han är egentligen. Blev ju en riktig "hunk" i så mycket bättre ha ha. Måste genast spana in skivan. Big fan av hip-hop som man är :-)
    Ha en bra dag
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Butta: tack snälla för din kommentar och tips. Hoppas det är bättre med din arm och fingrar nu! Kram!

    Adela: tack gumman! Ja Petter är grym… och snygg dessutom ju… ;o) Vad nu det har med hans musik att göra… det är väl jag som börjar bli tantsjuk… ;o) Kram!

    Viwi: ja eller hur!!! Jag tyckte inte heller att han var speciellt snygg innan men nu är han ju grym. Hunk är en klockren beskrivning… :o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Tack för ett jättebra tips! Den plattan ska jag absolut lyssna på, älskade Petter i Så mycke bättre.

    KRAM

    SvaraRadera