Powered By Blogger

måndag 10 januari 2011

Spring att förboka på DeepFling


Nu har DeepFling dragit igång sin förbokning på Spring 2011. Om ni inte redan har tillgång till deras förbokningssystem så får ni det genom att maila till dem. Du kan skriva på svenska för Malin är from our country. Så extremt mycket fint så det är helt sjukt… Jag håller på att gå totalbananas kan jag lova… :o) Kram!

16 kommentarer:

  1. Mmmm, tror inte det blir nån förbokning för min del. Måste liksom suga lite på karamellerna för att välja ut det jag ska ha :-) Men myyyyycket fint var det.
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Men det finns ju för fan inget kvar utav det jag skulle ha :-( inte i min storlek i alla fall....hmmm jag var inne och kikade för några timmar sen och då kunde man inte reservera...tar det verkligen slut så fort?!??! sur blir jag i alla fall....
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Wihiiii - tre av fyra lyckades jag boka. Sa ju att det skulle bli en dyr vår för en powdergalning som jag ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Nu har jag mailat dem! Hoppas jag får tillgång snart! kram

    ps. kan du inte lägga upp fler bilder från deras sida?

    SvaraRadera
  5. Aaaargh, tre av fyra lyckades jag också med. Men jag hoppade efter mycket tvekan över den überljuvliga klänningen du visar här som jag dreglat så över. Behöver liksom inga fler sidenklänningar, och oj vad jag kommer gräma mig sen. Men, jag är inne i en praktiskt period!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ja men attans amalia vad mycket snyggt som kommer!! Nu vill jag inte förboka i vanlig ordning! Det stör mig att "känna sig pressad" det skall ta slut..brukar ju ordna sig ändå i slutänden.
    Inte för jag begriper vad du (o de andra..) pysslar med, förstår dock det verkar både tidsödande o besvärligt. Kanske bra vila liite ellanåt ialla fall! Jag har varit iväg på "måsten" idag, inte så kul direkt. Ska försöka fortsätta imorgon (tror jag) med söndagens påbörjade projekt.
    Vad snygga dagens du visade tidigare!
    Kramkram

    SvaraRadera
  7. Hej Josanne!
    Så mycket fint och så liten plånbok i förhållande till varandra.
    Och jag är som Annelie, tycker inte om att förboka, är väl lite tristkonservativ eller nåt.
    men förhoppningsvis blir det några små fina trasor över till oss.
    kramar från Eva

    SvaraRadera
  8. Nu har jag lugnat ner mig lite och förbokade två helt oväntade saker i stället...fan vilken press det blev!! hur korkad är man egentligen?!?!?
    ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Vem fan går inte bananas nu! Känner du nån med enm penninagpress kanske;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  10. Ja där rök shoppingstrategin... En sak bokad ;)

    SvaraRadera
  11. Tänkte faktiskt på dig när jag såg den på DeepFling och 2:an var borta :) Önskade att det var du som fått den. Du kommer passa jättebra i den.
    Kram!

    SvaraRadera
  12. Jag var inne och tittade på lisen.dk på facebook för att få en bild av annat som kommer.... Och det kommer mycket fiiiiint!! Jag har bokat en del på Deepfling men är inte säker på att jag bokat rätt... Det brukar ta ett tag innan man verkligen vet vad man vill ha. Plagg som man ratar i början kan bli ens favoritplagg så det kommer att bli en spännande våååår..
    Hoppas att du fick bokat något fint... Kan du inte visa vad du bokat om du bokat något?? Eller du ska inte boka... prova först och sova på saken eller hur var det ;-)

    Kram.

    SvaraRadera
  13. Jag la en fin liten förbokning. Vågar dock inte gå helt bananas. En del vill jag se IRL först.
    Bokade du något?
    kram

    SvaraRadera
  14. Ja shit vad allt försvann i ett rasande tempo... Jag gick mest bananas genom att dreggla över allt fint utan att förboka, men när jag såg hur saker försvann så blev det småpanik följt av kortslutning i min skalle. Och då sa det minsann klick i en rasande fart... Inlägg om det snart, och jag snor din kommentar Peggy, hoppas det är okej?... Kramar!

    SvaraRadera
  15. Peggy: thank yoy darling - så här skitlångt efter att jag redan snott det... ;o) Kram!

    SvaraRadera