Powered By Blogger

lördag 8 januari 2011

Svammel i mindre skala från bakistanten

Vilken kväll igår! Fabulous folk, fabulous food och en mindre fabulous baksmälla just nu. Fast det var det värt. Tog en hel hög med bilder men känner inte riktigt för att hänga ut folk här så de får stanna på min hårddisk. Förutom dessa då…



















… me i art silk och CC jacket på partaj med mr Make och sedan klockan 4 i morse på väg hem. Tjolahopp vilken skitkvalitet på fotona men det kan väl få symbolisera tillståndet av ett par glas för mycket innanför västen… :o)

Får se hur många knop som blir gjorda här idag, har en lång lista med prylar som jag hade tänkt ta tag i så något kryss ska jag väl lyckas få till trots bultande skalle och skakighet. För bloggens räkning har jag en utlottning på lut så om inget annat så återkommer jag i alla fall med den under dagen.

Till underbaraste vännen Sara skickar jag över Kärlek och säger Fuck off, nu kör vi!!! ;o) och till er andra kastar jag av en stor kram! See you senare.

9 kommentarer:

  1. Att vara bakis när festen var bra är lyckad:)
    Ta hand om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej snygging!! Verkar som du hade trevligt igår. Provade nyss ringa dig på mobben, provar igen lite senare.
    Kramar och ha det bra! Hoppas baktungheten lättar snabbt :-)

    SvaraRadera
  3. Aj då, en sådan dag..tydligen lyckad kväll igår! Ta det lilla lugna idag o repa dig i sakteliga mak!
    Ha en sköön vilodag!!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Hilde: haa… ja det har du rätt i. Ta hand om dig du också. Kram!

    Lingonberrie: då får jag ta och leta upp mobilen, fattar inte var jag lagt den… slarvmajja kunde varit mitt mellannamn. :o) Kram!

    Annelie: ja vilodag lär det bli av stora mått, jag har knappt varit uppe ur sängen än ens… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Baksmällorna blir bara värre med åren tycker jag... inte kul. Skönt dock att du inte har några måsten idag. Listan din kan vänta till imorgon eller på måndag tycker jag.

    Shit, vad tråkigt att läsa att Jay har gjort slut med sin tjej... nu fick han minus av mig. Så mycket som hon verkar ställt upp på honom så borde han vara rädd om henne. Trist... är det berömmelsen som gjort att han tappat fotfästet? Hoppas inte. Tur att jag inte är känd :) Du är lite känd kan man säga :) Bloggkändis. Men lova nu att du inte dumpar din coola man bara för att jag sa så, haaa-haa!

    Tjing!

    SvaraRadera
  6. Jag tycker visst att du kan hänga ut folk här;) Är ju nyfiken för sjutton! Snygga är ni trots sen timme och lite fylla! En redig bakfylla kommer jag inte ihåg när jag var med om senast faktist...Är nog dags kanske;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  7. Lite nyfiken på tävlingen. Lägg ut den då!

    SvaraRadera
  8. Håller även med Linda.... häng ut dina vänner lite!

    SvaraRadera
  9. Linda: haha… postar genast min baksmälla till dig… :o) Och ja det kan hända att du får din vilja fram för jag sitter och kollar igenom bilderna nu… ;o)

    L8: haha… bloggkändis… du är för rolig du ;o) men eftersom maken försörjer sin arbetslösa tant just nu så blir det ingen dumpning den här månaden i alla fall… ;o) Ja Jay kommer garanterat att ångra sig… Sara är en så jävla fantastico människa att jag vet att han kommer att göra det… :o) Och som jag skrev till Linda, kan hända att jag tar efter er omoral och dumpar in ett gäng festbilder här sen… ;o) Kram!

    SvaraRadera