Powered By Blogger

söndag 30 januari 2011

En bild i timmen – från te & kattmat till tv & våfflor

15 bilder. Under 15 timmar. Här har ni min dag på klockslagen nollnoll. Men vänta er absolut ingen  lyxig flash och överdådig flärd för här pratar vi stentråkighet a la en relativt ordinär dag i den här familjens vanliga liv... :o)


Klockan 8.00
Det obligatoriska morgonkaffet fick ersättas med te under tiden som kaffekokaren genomgick en avkalkningsprocess


Klockan 9.00 Mat till djuren, vilket den något rundformade Noima inte är sen att nappa på


Klockan 10.00 Självklart blir inte datorn lämnad därhän, vilket ni redan vet om ni läst tidigare inlägg idag, Bosse katt styr upp så allt går rätt till


Klockan 11.00 Med otålig Ajax hund på väg ut på vovvenad


Klockan 12.00 Är man liten så blir man trött av allt promenadande och är man då så bortskämd som Freja hund är av sin husse så krävs det bara lite pip för att hon ska få igenom sin vilja att bli buren en bit


Klockan 13.00 På väg hem, går förbi här och undrar; kan detta kanske vara en av världens bästa arbetsplatser? Eller nä just det ja, nu kom jag ihåg... en av världens absolut sämsta och mest jubelidiotinvaderade arbetsplatser var det visst... ;o)


Klockan 14.00 Efter ett litet nerslag vid datorn tar samvetet över och min slarviga personlighet får sig en törn när jag lyckas hänga in de Mollysar som hade anhopats i hög på vinskåpet i köket


Klockan 15.00 Projekt städning fortskrider, nu med fullt fokus på golvsanering


Klockan 16.00 Upptäckten av ett tomt kylskåp ledde ut mig och mr Make på en matbutiksutflykt


Klockan 17.00 Två fyllda pappkassar senare anlände både vi och den nyköpta maten hemmet, jag har blivit en riktig extraprisjägare, and I like it :o) svårare att komponera middagar av billighetsprylarna men det brukar fixa sig, lite som magi


Klockan 18.00 Dags för ännu en vovvenad, styr först stegen mot Pressbyrån för att investera i lite ny kosing... men Trisslotterna sa inte den här gången, heller...


Klockan 19.00 Ajax hund poserar på det som en gång var stadens snyggaste träd, men som nu har förvandrats till ett jippo i riktigt tacky kitsch


 Klockan 20.00 Bloggdags tänker jag, klappa-mig-time tycker Smilla katt, det blev lite av varje


Klockan 21.00 Jag är lite såld på Wallander så självklart försöker jag simultankapaciteta kvällens film på kökstv´n samtidigt som jag drar igång matlagningen of today, alltid mitt i natten på helgerna hos denna högst normala familj :o)


Klockan 22.00 Middagen är färdig och klar... våfflor med creme fraiche, räkor, svart kaviar, rödlök, citron, dill...

Ja roligare än så blev det liksom aldrig. Så over and out och kram och god natt!

8 kommentarer:

  1. Åh, åh. Nu när du avslutar med mat så blev jag hungrig!!! Gahh.
    Vilka otroligt fina söta husdjur ni har. Jag önskar såå att vi hade minst en katt. jag växte upp med en hel drös och saknar det mycket. Men nu så är jag allegisk, kan umgås med katter men ska tyvärr inte bo med dom för tätt inpå.

    Vi kan väl höras och kanske ses snart igen?

    kram!!!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Mums, vilken avslutning på dagen med goda våfflor, det kanske jag kunde göra idag.
    Här ska dagen ägnas åt rensning men ingen Mollyrensning utan allt annat som samlas på hög tex två flyttkartonger fulla av gamla LP-skivor, vad gör man av sådant och varför släpar jag runt på dem vid varje flytt? Livets stora frågor alltså.
    Skönt förresten att du slutade där på världens sämsta arbetsplats.
    Allt gott och kramar till er alla från Eva

    SvaraRadera
  3. Roligt med bilderna på alla de fyrbenta sötnosarna! Blev plötsligt sugen på våfflor..
    Är hos mina föräldrar o hälsar på några dagar. Vi var på Sunset Boulevard igår, mycket bra uppsättning. Idag blir det shopping av olika slag, hoppas kunna prova några Mollysar. Finns ju även några andra märken som tilltalar den här tanten..
    Ha en riktigt bra dag! Var rädd om dig hjärtat!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Lingonberrie: trist att vara kattallergiker :o( Har så svårt att tänka mig att inte bo med djur. Ses absolut, jag hoppas på springleverans 2 i veckan och då tågar jag ner fortare än en skottspole... ;o) Kram!

    Eva: ja du här finns en hel massa annat än Mollysar att rensa... ett evighetsprojekt känns det som men men det är väl bara att hugga in, blev lite inspirerad av dig nu så tack för det. Kram!

    Annelie: skönt att vara iväg lite. Och shopping tackar man ju aldrig nej till. :o) Hoppas du hittar en massa fint. Kram!

    SvaraRadera
  5. Tänk så mycket djuren är delaktiga i ens dag. =)
    Det tänker man inte på själv.
    Kul att du är mer "kattakäring" än jag... ;)

    SvaraRadera
  6. Helen: haha... ja kattakäring har du absolut rätt i... ;o) Jag har mailat dig. Kram!

    SvaraRadera
  7. Äppelträdet: ja det var riktigt mumsigt, fattar inte varför man inte gör våfflor oftare. Kram!

    SvaraRadera