Powered By Blogger

onsdag 5 januari 2011

Dagens – i väntan på att poletten ska trilla ner

Jag undrade varför biblioteket hade stängt när jag gick förbi på min mathandlartur. Och jag undrade varför det var så sjukt mycket folk i Icabutiken sådär på eftermiddagskvisten. När jag kom hem fattade jag. Grannen spelade musik = grannen laddar för hemmaparty = grannen har under de fem år som vi har varit just grannar bara laddat för hemmaparty när det har varit helg…

Jag hade helt missat att det är någonslags Trettondagsafton idag. Tjolahopp… och det var ungefär då som jag även insåg att jag numera tillhör de arbetslösas rike. På frågan om det är en bra eller en dålig upptäckt svarar jag att det är en kluven iakttagelse som jag måste få fundera lite på för att få poletten att trilla hela vägen ner… Till dess kan jag i alla fall klart formulera en dagens här:



















Och därefter blir det inte mer än ett godnatt eftersom mina ögon går i kors och jag håller på att trilla ur stolen av trötthet just nu. See you tomorrow. Kram!

9 kommentarer:

  1. Shit vad snygg du är i nya blusen :-) Äsch, trettondagsafton är väl inget att komma i håg ;-)
    Kram och god natt!

    SvaraRadera
  2. Godmorgon,
    haha..vad göt det som sagt!! Maken här har jobbat har jobbat som vanligt (även idag..) så för mig känns det som vilken dag som helst! Enda skillnanden är väl lite mer filmer på tv,n..
    Du är suuupersnygg i din nya blus!!
    KRAM!

    SvaraRadera
  3. Peggy: haha… nä jag fattar inte riktigt ”vad den är till för” ens… så smart är jag… ;o) Kram!

    Annelie: tack vännen, I like the tunika mycket. Maken här ska också jobba idag han hade också missat att det är helgdag. Filmer på tv sa du… hmmm… det måste kollas upp, för då är ju dagen räddad... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej Josanne!

    Nu har du mail från mig igen.

    Snygg är du i tunikan.
    Trettondagen firar vi för att de tre vise männen eller stjärntydarna hittat fram till Betlehem, krubban och Jesusbarnet efter lång färd och lång tid. Själv ska jag ägna dagen åt trettondagscarols och äldreboenden och det är roligt.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  5. Eva: jag hann precis se ditt mail igårkväll innan jag blev utkastad från mailen :o( Men idag verkar den funka igen, peppar, peppar... Så ett inlägg senare idag, blir det bra? Och vill du läsa innan jag lägger ut det så mailar jag över texten. Tack för kunskap, jag är kass på sådant, sorry... :o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Det blir jättebra och du behöver inte maila tillbaka, lägg gärna till eller dra bort om du tycker.

    Kramar igen från Eva

    SvaraRadera
  7. Eva: Okej. Jag gör ett annat inlägg strax där jag hintar om det kommande TTill salu-inlägget och så lägger jag ut det när jag trixat ihop det lite senare idag. Någon tid som passar dig? Med tanke på jobb o.s.v. Kram!

    SvaraRadera
  8. Så fin du är i tunikan - den sitter väldigt mycket bättre på dig än vad den gjorde på mig! Roligt att se den live :-)

    Och som en tröst - i Norge har man inte något trettondedagsfirande så här är det vardagar som vanigt.

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  9. Oslotigern: tackar och bockar. :o) Och ja hellre röd dag än arbetsdag så det är väl bara att tacka och ta emot. Säger den arbetslösa... :o) Men jag kan ju tänka på mina arbetande vänner. Kram!

    SvaraRadera