Powered By Blogger

torsdag 13 januari 2011

Fyra Euphorbian – vilken ”ska bort”?

Lingondarlingen kastade ut en nyfikenhetsfråga till mig för ett par dagar sedan, som gick ut på om jag kunde plåta broderierna på min turkos Euphorbia. Klart Lingonet ska få sin önskan uppfylld tyckte jag och gjorde en kamerautryckning.

Sedan började jag titta på produktbilder på tunikan i de andra färgerna och upptäckte en lite märklig sak, som fick mig att tänka på mitt favvoprogram från barndomen, Fem myror är fler en fyra elefanter.

Och som i steg två fick mig att invadera den lokala butiken Zebra med Iphonen inställd på fotoläge för att kontrollera om min upptäckt även gällde i verkligheten. Det gjorde den, och därför kastar jag i min tur ut en ny fråga, som är direkt kopplad till de nedanstående bilderna; fyra Euphorbian – vilken ”ska bort”?



































Inte för att jag i ärlighetens namn bryr mig nämnvärt egentligen, men bara för att få ha ett litet I-landsdilemma på halsen, något måste man ju ha att göra när man står utanför arbetsmarknaden… ;o) så kan jag ändå inte låta bli att småundra över varför broderierna inte är likadana… på en tunika av exakt identisk modell och med samma namn… Skumt. Eller?

Jag får klura vidare på det medan jag tar tag i matlagningen, som denna kväll blir citronpappardelle med rökt lax och sockerärtor. Ett beprövat recept som är supergott, går hyfsat snabb att svepa ihop och inte går löst på en förmögenhet. Recpetet hittar ni genom att klicka  här. Så over and out för nu. Kram på er!

7 kommentarer:

  1. Hej! Ja, konstigt..men det kanske bara är lite kul..med olika broderier :)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Chatarina: precis, för då kan man ju med gott samvete köpa en till och hävda att de minsann inte är likadana, och det utan att ljuga… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej hjärtat,
    ja men ibland gör dom ju så! Har olika broderier på olika färger..när Smockdressarna kom (vår-08 tror jag..) då hade dom ju olika broderier till olika färger. Tex. hade den aprikosa annat mönster än de övriga. Klart det rättfärdigar till fler än ett köp!!
    KRAM! (från en trötter Mollys-syter..)

    SvaraRadera
  4. Jag har aldrig tänkt på att broderierna skiljer sig åt på Euphorbian! Lite skumt kanske men det gör inte så mycket tycker jag. Åh skit vad jag vill ha den gråa! Kram gumman!

    SvaraRadera
  5. Hahaha... kul! Den sista ska bort! Inte samma broderier som du själv upptäckte =)

    1000Tack för OM-jeansklänningen! Jätteläcker...

    Kram Anna

    SvaraRadera
  6. hej Vännen! Jag har shanghajat en dator hos kompisen i Stokholm. Hohoho, nu ska jag sitta här en liten stund. Min egen spaning på tunikan har gett följande resultat: Den i vintage red har samma som trion, men den turkosa har samma broderier som den kommande i färgen vintage rose, som finns med bland de nyligen släppta bilderna. Ja, om nu den färgen kommer...
    Miss you, Stockholm är kallt, brrr.
    Återkommer i morgon med liten rearapport.

    Tack för du fotade tunikorna, jättesnällt!!

    kraaaam!

    SvaraRadera
  7. Annelie: ja smockdressarna, det har du rätt i, tänkte inte på det. Vad bra att du också säger att det rättfärdigar till fler köp, då är vi två = dubbelt rättfärdigat… ;o) Kram!

    Linda: ja den grå är fan så mycket snyggare i verkligheten är på bild dessutom. Eftersom jag alltid vill vara lite värst så säger jag; vill ha både den grå och den lila. ;o) Kram!

    Channal: du ska tacka Eva för det var ju hon som sålde den men kul att du gillar den så mycket, har ingen själv men den är superfin. :o) Kram!

    Lingonberrie: allt för dig vännen! :o) Ser fram emot rearapport och ha det nu superkul darling! Kram!

    SvaraRadera