Powered By Blogger

lördag 1 januari 2011

Juli 2010
Årets andra halva inleddes på Roskildefestivalen i Danmark. Givetvis med bagaget fullproppat med Mollysar.



















Det blev ett par av mina och mr Makes evinnerliga båtturer…



















… innan det var dags att styra stegen mot Malmö för ännu en Molly-träff den 15:de. Linda var ju på semester i Skåne så då gällde det ju att passa på att äntligen få träffa henne igen. Anslöt gjorde även Christina, Eva S, Christina, Jeanette, Dr Molly och Johanssonskan. Den sistnämda hade jag haft en del mailkontakt med men det här var första gången vi sågs irl.


Augusti 2010
Maken spelade huvudrollen när denna månad ännu var ny. Det genom att ge mig the present of the year:

CC jacket, ett plagg som garanterat aldrig kommer att lämna min garderob. En trotjänare fast på kaffepausfronten visade sig sötegumman Johanssonskan vara, vi inledde våra egotrippade sammankomster som håller i sig.

Höstkollektionen började droppa in och med blev garderoben uppdaterad med en del nykomlingar.


September 2010
Dagarna rusade på ganska obemärkta till dagen slog över till den 11:e och det vankades ännu en träff i Malmö. Den här gången hakade ett 20-tal kanonfina tjejer på.   


En av dem jag fick chans att prata mest med var den härliga galenpannan Lingonberrie som har blivit en underbar vän som jag haft så otroligt mycket roligt med sedan dess.





















En bekantskap som var långt ifrån ny för mig personligen men som stäppade in och blev en kändis även för er andra var Jay Smith.
Och även om han knappast kan anklagas för att ha det minsta med Mollysar att göra så blev han genom sin medverkan i Idol en följetång här under resten av det här året. Bilder på spring 2011 började sippra ut, med stora förhoppningar om en fantastico kollektion. Men med den ännu utom räckhåll fortsatte jag shoppa befintliga Mollysar. Bland annat de här:



Parka coat i grey och Indy dress i royal

Oktober 2010
Månaden drog i gång med en av årets största händelser, riksträffen i Göteborg den 2 oktober. Två magiska dygn sprängfyllda av roliga möten med såväl nya som tidigare bekantskaper, skratt, snack och shoppingfrosseri. Ett minne för livet.





Och eftersom jag aldrig har lämnat en träff utan att ha öppnat plånboken för en eller annan Molly så hade jag även denna gång lite mer i packningen på hemvägen. Utvalda att följa med hem till Skåne blev dessa:



















Förutom att vinterkollektionen landade runt två veckor senare, med en liten provning som följd, så flöt månaden mest på utan att lämna några större spår för framtiden.

November 2010
Något stort och ett par mindre paket trillade in, allt för att försöka pigga upp mig själv under en månad som mest var misär på olika plan. Det som piggade upp allra bäst var dock den här darlingen…


… som jag vann i en tävling hos fina Lite Odd Mycket molly. Nu är den en trogen följeslagare. Precis som den betydligt kortare frisyren som jag la mig till med efter ett spontanryck.


December 2010
Kap Verde och pre-spring, en smula högtidsfirande och ett möte på tapasrestaurang med magnifikaste Molly-bruttorna får sammanfatta månaden som vi precis har lagt i bagageluckan.



















2011. Nytt år, nya möjligheter. Ska spåna lite på vad jag hoppas och vill med det här året. Återkommer med det imorgon. Massa kramar till dess!

12 kommentarer:

  1. Vad kul att få ta del i ditt Molly år 2010. Hoppas 2011 blir bra det med.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fina Josanne - vilket år!

    Allt det bästa till dig! *KRAMAR*

    SvaraRadera
  3. Tack Josanne för en spännande årskrönika. Tänk att din blogg bara är ett år! Så snabbt du vunnit våra hjärtan bara för att du är just DU.
    Jag älskar din personliga stil och din attityd till livet!!!
    Hoppas nu detta år blir Ännu bättre. Särskilt på karriärsfronten (för oss båda)
    Och så hoppas jag ju på attt få träffa er irl detta år! Kram!!!

    SvaraRadera
  4. Ja tänk vad man hinner med under ett år när man tittar tillbaka.
    Men nog kan man väl koppla Jay till mollysarna på nåt sätt? Lika njutbart att lyssna på honom som att ha sin Nymphdress kanske? ;)

    Japp 2011 ska vi göra till ett kanonår. Ska bara ta mig igenom 2 veckor till sen ska jag verkligen berätta vad saltgruvan betyder...

    SvaraRadera
  5. Underbara härliga Josanne!! Är så glad över att just Du finns!!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  6. Oj, vilken OTROLIGT mysig resumé!!

    Tack för att du delar med dig!!
    Monika

    SvaraRadera
  7. Så fint skrivet! Du är bara helt gorgeous vännen!
    ha en fin dag idag och må ditt 2011 bli fantastico, varmt och skojigt!
    Kramar!

    SvaraRadera
  8. ÅH! så himla kul att få se alla dessa fina bilder- keep up the good work!! KRAM

    SvaraRadera
  9. Underbar årskrönika.
    Du är så duktig på att skriva, Josanne!
    Det är bra, roligt och fyndigt.
    Flyter alltid på så fint!
    Keep shining!

    SvaraRadera
  10. Hilde: detsamma till dig vännen! Kram!

    Bina: eller hur… vilket år för oss båda, både på ena och andra sättet… ;o) Men du uttryckte det klockrent med Petter-citatet, så nu kör vi fan på det 2011! :o) Kram!

    Lindiloo: vad gullesnäll du är som skriver så! Det gör mig glad. Och lite generad… :o) På karriärsfronten så känner jag på mig att det här blir VÅRT år. Bra va? ;o) Kram!

    Helen: ja det är lite skumt, samtidigt som man hinner en massa på ett år så känns det ändå lite som att januari förra året var nyss… Haha… lite kul att flera av er har skrivit Jay under Molly-låt i årskrönikan… ;o) Håller tummarna att dina 2 veckor rusar iväg. Kram!

    Annelie: tack söta underbara vad snäll du är, jag blir både superglad och jättegenerad ju… Och Detsamma!!! Kram!

    Monika: tack! Fast det är ju em hel del en ego-grej att gå igenom året så här, kul att se vad man gjort, hur man tänkt, vad man shoppat… Kram!

    Lingonberrie: mitt 2011, ditt 2011 och inte minst Oddes & Moddes 2011… ;o) Du är ganska så gorgeous själv också minsann! Kram!

    Filippa: tacktack vännen! Take care! Kram!

    L8: haha… jag hur ju fuskskrivit genom att jobba som journalist… ;o) Men kul du gillar det vännen! Kram!

    SvaraRadera
  11. Du är bara..så DU:) Vad fint gjort!! Verkligen!!
    Jag hoppas verkligen helt ärligt att det nya året ger dej allt du vill..:)
    En stor stor Kram!!

    SvaraRadera
  12. Hej Josanne! Jag läser ofta och med nöje din blogg och måste nu kommentera för din resumé av året är riktigt bra! Önskar dig ett toppen år 2011! Hälsningar Britta

    SvaraRadera