Powered By Blogger

tisdag 25 januari 2011

Våren lättar från andra sidan Atlanten

Det första vårsläppet har landat hos DeepFling som tydligen börjar skeppa ut plaggen redan imorgon. Utbudet ser lite annorlunda ut än det som har nått de svenska butikerna. Bland annat ska dessa vara på gång:

Rock-a-fellow silk slip dress. Båda dessa ligger och dräller i min förbokningskorg hos dem. Men på gång är även en massa velourisar, 327:or, Twiddle hood jacket och Changeling dress som jag är grymt nyfiken på.
Ni hittar allt i släppet i deras blogg som ni kommer till genom att klicka här.
Har ni förbokat något? Ha en bra dag därute i avlånga landet. Kärlek & respekt!

9 kommentarer:

  1. Hej Josanne!

    Japp har förbokat, men nu minimerat listan så att den innehåller ett plagg till mig och ett till morsan. När jag började reservera så hade jag 5 plagg som kändes som måsten, men jag har verkligen ransakat mig själv och kikat djupt ner i plånboken. Det plagg jag går och väntar på kommer inte med detta släpp tyvärr. Det är Avalon i grey.

    Kram K

    SvaraRadera
  2. Odd Oldies...: jag gjorde precis detsamma, förbokade som en riktig galning men har plockat bort en hel del. Har dock kvar jeansjackan och en väska från spring fortfarande, får väl se hur det ser ut i plånboken när de släpps... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja, jag har förbokat :)
    Snöat it mig på koftor.... förbokat tre koftor och en topp. Tur att jag sålt lite gammalt så jag kan handla med gott samvete.
    Begonia Cardigan - Old Rose
    Canna Cardigan lite powder
    Sundance Cardigan vintage chalk
    Faerie Queen Blouse - Vintage Dark Grey
    Får se om jag skickar tillbaka något... som sagt förbokningar gör att man blir stressad tycker jag. Me not like!
    Har fått tips om att man ska köpa koftor på sommaren så man slipper kliande ullkoftor.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja, jag hade förbokat 5 plagg men nu är det endast 2 st kvar. Känner mig så himla nöjd efter alla reainköp att jag inte alls har lust att tömma plånboken igen på vårplagg som inte ens känns aktuella att börja använda. Det kommer alltid fler tåg...

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Jag är kärringen mot strömmen då...har bokat upp fler och fler ; ) Började med 1, sedan blev det ett plagg till och häromdagen klickade jag in ytterligare ett plagg ha ha. Hoppas jag lyckas pricka in rätt plagg för den gamla facebooksrabatten jag sitter på. Priset varierar ju en anings mellan ka ching velour pants och Shivers dress. Men jag misstänker att jag kommer få shivers senare och då utan rabatten men men, det är den ju värd! Missade tyvärr biketten (om det nu är tyärr, jag har ju redan en...) Härligt ska det bli att få kränga på sig lite nya springplagg :)
    Me like!!!
    Rock slipparna är helt underbara, grattis till dig som lyckades knipa 2!!!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Näe du, inga förbokningar för min del som du vet! Tjurskallig som jag är, haha. Alternativt kan man ju säga att jag väntar tålmodigt.(för att vända på steken..)
    Skall bli roligt o se vad du får hem så småningom.. Har däremot fått hem två Ninotchka från rean. Jösses vad jag gillar dessa mycket!! Precis som du nämnde när du köpt din.. Nu vill jag dom andra färgerna också..
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Jag har bokat en grej och använt min Facebookkod så jag hoppas det blir lite billigare än här.
    Hann inte med den där söta råååsa annars hade den fått följa med.

    SvaraRadera
  8. L8: riktiga snyggingar du har ryckt åt dig darling! Jag Har allihop på min nyfiken-på-lista. Snart måste du faktiskt skaffa dig en blogg di också så man får se alla snyggingar som du adopterar... ;o) Kram!

    Linaplina: kul att du har lyckats hitta saker på rea... jag kan ha tittat ut plagg som det finns av både här ocdh där men när det väl vankas rea så är de borta med vinden... :o( Så nu vågar jag inte chansa på rea längre. Schysst att andra har bättre tur. :o) Kram!

    Lindiloo: det känns som att ditt kärringen mot strömmen beteende är mer genomtänkt än mitt klicka som en tosse utan att tänka efter... Ja visst känns det härligt med nya vårplagg. Om än att det verkar avlägset med vår just nu men vi närmar oss den trots allt, sakta men säkert... :o) När det gäller Rock slipparna så kolla AjaBaja, jag tror att de har alla färger men vet inte vilka storlekar de har kvar. Kram!

    Annelie: tjurskallig eller smart... tror egentligen på det senare. För hur ska man egentligen veta hur plaggen ser ut eller är i storlek när man bara har sett enstaka produktbilder... som vi ju dessutom vet kan skilja sig fett från verkligheten. Och ett lysande exempel på det är just Ninotchka. Som är så mycket snyggare irl än på bild. Grattis till dina 2! Jag skulle vilja ha den i powder också, eller vad färgen nu heter... Kram!

    Helen: jag blåste min Facebookkod på rean och nu kommer jag inte ens ihåg vad jag köpte... snacka om minne gånger noll... ja den råååsa är söt men tror den finns hos AjaBaja om du blir sugen. Kram!

    SvaraRadera
  9. Haaa-haaa! Den dagen den sorgen... men ibland är jag faktiskt nyfiken på att starta en blogg :) Min sysslings fru tycker vi ska gå ihop några stycken och starta en tillsammans... splittrad... vet inte... Kram!

    SvaraRadera