Powered By Blogger

torsdag 20 januari 2011

Varför är det så förbannat svårt?

Jag har funderat på det i veckor. Bestämt mig, börjat vela och ångrat mig. Tänkt igen, bestämt mig, börjat vela... Lagt det åt sidan och tänkt; imorgon, då! Varför är det så förbannat svårt? Jag pratar fenomenet rensa Mollyroben och sälja av.



Japp, det är jag... kan inte ens skiljas från det som inte passar mig. För tänk om jag går ner i vikt och då är det ju urdumt att jag har sålt de sakerna. Om det jag inte använder resonerar jag att det nog bara är tillfälligt. En dag, då minsann kommer det att bli favoritplagg istället...
Till saken hör att garderoben snart exploderar, det lär behövas våld av grövre slag, som minst innefattar en kofot, om jag ska få in ens ett enda plagg till.

Så nu får det vara nog. Nu är tanten riktigt förbannat trött på sig själv och därför blir det rensning. Pronto! Och för att jag inte ska komma undan den här gången så lovar jag härmed ett till salu-inlägg innan den här kvällen är till ända. Kärlek!

14 kommentarer:

  1. Heja heja!
    Har man inte använt det på 6mån-1år så kommer man inte göra det snart heller! Bara ut med det så får du in nya kläder i garderoben (o pengar till dem).

    Jag säljer allt som inte passar ÄVEN sånt jag älskar! Är det för stort så är det!!! eller för litet med för den delen! För om man lyckas gå ner igen är det så himla kul o kunna köpa nytt då!!!

    SvaraRadera
  2. Håller med Anna!
    Kom igen nu, Josanne :)
    Tips! Ta ut alla kläder och sedan hänger du tillbaka allt som du absolut vill ha kvar.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag förstår dig precis, är likadan. Dock känner jag mig som en samlare så jag säljer absolut inte plagg även fast jag inte använt dom på 1 år. De SKA hänga i min garderob helt enkelt!

    Spännande att se vad som åker ut...

    KRAM och Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Japp! Så ska det låta..
    jag har plockat ut fyra velourplagg till försäljning..

    kramar!!

    eller så får du komma hit och hjälpa mig rensa :-)

    SvaraRadera
  5. Känner såååå igen mig! Helt hopplös samlare är jag. Kanske man kommer använda sakerna nån gång.
    Lycka till
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Ska hålla utkik - jag tar ju alla tillfällen till påfyllning haha
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tänk hela tiden på de nya plaggen du kan ha råd att köpa. Inget annat. Kram!

    SvaraRadera
  8. Hej
    Brukar läsa din fina blogg. Har aldrig kommenterat förr men bestämde mig för att göra det nu.
    Känner också igen mig. Har svårt att skiljas från min Odd Molly plagg. Men en rensning måste man någon gång göra. Försöker själv sälja några plagg på Tradera just nu.
    Har ganska nyligen startat en blogg med inspiration av alla Odd Molly tjejer. Är också en "samlare". Har varit nöjd med att läsa alla era bloggar. Nu prövar jag att ha en egen. Så jag hoppas ni har plats för en till i "gånget".
    Här är in adress om du vill kolla:
    'http://ellishus.blogspot.com/

    SvaraRadera
  9. Bra!! låt inte plagg hänga oanvända utan sälj och köp nytt och använd ;-) att bara hänga där och inte göra någon nytt är bara dumt :-
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Många goda råd från kära Mollysystrar!! Avstår den biten..som du säkert förstår!
    Hoppas det går bra med ditt projekt, är på g här med till helgen tror jag!
    KRAM

    SvaraRadera
  11. Hej Josanne!

    Igår innan jag somnade låg jag och tänkte lite nytt om mitt Mollysamlande. Först och främst är de roligt att samla på dessa vackra plagg, jag njuter och blir glad över dem, blir glad över att se på och bära kläderna och en hel del blir inte använda på länge men ändå så gillar jag att de finns där. Tänkte att det går väl att jämföra sitt Mollysamlande med samlande av gammalt kinesiskt porslin, silver, konst etc. det är ju ingen skillnad egentligen. Nog för att dessa samlare säljer objekt ibland men då för att öka på samlingen med någonting ännu bättre. Men å andra sidan är ju tradera en källa till fynd så det är en evig tur att inte alla bara samlar utan rensar ut ibland. Själv ska jag banta för hur i hela fridens namn kan man gå upp i vikt av maginfluensa?

    Många kramar från en svamlande Eva
    Otto undrar dessutom om söta Ajax och Prinsessan Freja vet något knep för att hans tröga matte ska släppa ut honom för att förgylla livet för löpande tikar.

    SvaraRadera
  12. Nu läste jag Eva,s mycket kloka ord om samlande! Håller helt med henne där! Faktum är att min make ofta säger; en del samlar ju på konst, då kan väl du samla på Mollysar!! Det ger ju sådan glädje, eller hur! Å bara sälja lite då o då..
    KRAM

    Eva; har du provat med köttbullar till Otto??! Avledning menar jag i första hand, fast det brukar vara lite knepigt..
    KRAM

    SvaraRadera
  13. Hej Annelie!

    Det där med köttbullar kommer Otto att gilla och tack för din kommentar och så samlar vi glatt vidare.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  14. Anna SC: tusen tack för pepp! Som funkade kanon, hann läsa din kommentar innan jag började rensa och den fick minsann fart på tanten. :o) Kram!

    L8: jag bläddrade igenom snabbt och ryckte allt som jag spontant kände är sådant jag aldrig direkt tänker på att jag vill ta på mig. Gör ett nytt ryck i helgen. Nu är jag ju igång... ;o) Kram!

    Linaplina: jag skulle också vilja ha kvar allt egentligen, för det bor en samlare i mig också ;o) men av utrymmestekniska skäl är det omöjligt. Och av ekonomiska också med tanke på allt nytt som kommer... I-landsproblem :o) Kram!

    Lingonberrie: har det gått bra för dig vännen? Ses om några timmar. Tjohoooo!!! Kram!

    Viwi: det är tufft men nu har jag bestämt mig så nu ska det röjas... :o) Kram!

    Frösötös: haha... ;o) Kram!

    Elli: hej, vad kul, välkommen in i Mollywood! ;o) Kilar in till dig och tittar om en stund. Kram!

    Peggy: exakt! Tack för pepp vännen! Kram!

    Annelie: du har en klok make du! Min resonerar ungefär likadant fast jag känner att nu är det så trångt i garderoben så jag inte ens kan skåda alla mina samlarverk så då är det dags för ett rensarryck. :o) Kram!

    Eva: haha... ja du jag har också gått upp i vikt av maginfluensa, hur galet som helst. Bra åsikter om samlande men som jag skrev till Annelie så är det så trångt att jag inte ens kan se vad jag har längre och då är det dags att lätta lite på trycket. :o) Hoppas Annelies köttbulletips funkar så mr Otto slutar tänka på brudar. ;o) Kram!

    SvaraRadera