Powered By Blogger

lördag 22 januari 2011

En bild i timmen = this is my day, of today

Sådär. Då var det klart. Och därmed kommer en bild i timmen a la today här och nu. 15 timmar = 15 bilder. Ganska stressigt eftersom en timme förflyter bra mycket snabbare än man tror. Ganska panikartat då klockan plötsligt slår hel och man känner sig helt oförberedd på att det är fototajm. Men absolut skitkul!

Även om ni säkert tycker det motsatta när ni får haka på under denna dag i mitt slappa ostrukturerade liv... Konceptet stal jag av favoritbäret Lingon som körde det igår, hennes inlägg hittar ni om ni klickar här. Mitt? Okej, nu kör vi på det då:


Klockan 9.00 Vaknar och går ut i köket där det första jag ser är söta enöga PimPim i en stol


Klockan 10.00 Med en kopp kaffe och datorn igång. Fixar bilder till inlägg


Klockan 11.00 Fortfarande vid datorn, nu med ett inlägg på gång


Klockan 12.00 mr Make har vaknat och stolpar ut i köket med Smilla som vinkar hej


Klockan 13.00 Disken är på väg att betas av, Bosse katt assisterar


Klockan 14.00 Tillbaka vid datorn en snabbsväng, assistent Bosse hakar på


Klockan 15.00 Vovvenad där Ajax bland annat får posera på stadens snyggaste graff, SvampBob på elskåp, en inte helt nöjd hund men en ganska schysst bild tyckte matte så då ställde hon upp


Klockan 16.00 Mr Make med hans välklädda (hmmm...) pingla FiFi på Telia


Klockan 17.00 med hundarna i hemmaförvar blev nästa uteanhalt matbutiken


Klockan 18.00 och tjolahopp, där kom båtfärden in i bilden. Mr make och herr bartender synar varandras zippotändare, som de alltid gör. Nördvarning?...


Klockan 19.00 från båt mot hemmet. Men däremellan kommer Pressbyrån och deras utbud av tatueringstidningar. För mr Make, jag hakar bara på som den snällaste frugan jag är... hmrrrfff...


Klockan 20.00 ute med hundarna och hittar detta lovely utrop i ett skyltfönster


Klockan 21.00 hemma igen, och såklart är prio ett da dator. Tillsammans med de skönaste varmaste strumpor jag någonsin ägt, en present från underbaringen Lite odd, och I fucking love dom! :o) Tack darling Lite odd!


Klockan 22.00 mr Make styr upp jobb via the mobilphone medan Ajax hund tycker det är sådär kul och ber om nya ”föräldrar” då hennes matte dessutom är ett fucking datafreak...


Klockan 23.00 NU påbörjar vi, the family Slöfock middagen. Joråsåatt... här är vi fullt normala...

Om någon vill plocka upp tråden och köra en bild om dagen imorgon så do it!

För egen del så ska jag inleda söndagen den 23 januari med att svara på kommentarer till tidigare inlägg eftersom jag inte hunnit det idag. Sorry...
Men det är då, nu är nu, med matlagningen i full gång.

Så godnatt för idag. Kram till er, stackare, som har lyckats ta er ända hit! :o)...

12 kommentarer:

  1. Skoja att se din dag. Hade jag tagit på min dag hade ni bara sett ett massa bärande av klinkers och bilkörning med släp. :D :D
    Smaklig spis!

    SvaraRadera
  2. Kul att se jag tror jag snor din idé någon dag..;) Å alla era missar och doggar är ju helt underbara! Att ni hade tre katter visste inte jag...hade fattat som en;) Den vita är ju såååå söt, men det är de allihop förresten;) Tycker de är kul att se Mr make som har en skön stil och sen små söta hundar tillsammans...man förväntar sig nästan en stooooor hund tillsammans med honom=)

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  3. Det här är ju kul tycker jag! Får se om jag får till det i morgon om jag inte är febrig igen för då blir det ju ingen vidare action ;)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Ska försöka komma ihåg att knäppa bilder av söndagen, får se hur det går! Eran Bosse-katt är ju bara för bedårande:) Så fin! God natt och kram!

    SvaraRadera
  5. Så söta missa och vovvar!!
    Sov så gott!
    kram

    SvaraRadera
  6. Hej Josanne!

    Kul att följa dig en dag i livet så här med alla fina djuren, Mr Make och superfina sockorna. Ha en bra söndag, här är det fullt upp heeela dagen.
    Kramar till er från Eva

    SvaraRadera
  7. Kul med dina bilder. Fina kissar ni har och roligt att se dem alla tre.
    Din Mr Make har nog bland de snällaste ögon jag sett. =)
    Middag kl 23? Här i huset har vi ju ett litet barn som vaknar 06 oavsett när vi somnade så det hade inte funkat. =)
    Men har man inte det så är ju det man själv vill fullt normalt.

    SvaraRadera
  8. Åh vilket roligt inlägg, kan du inte göra sådär varje helg=)?? Kul att få se er, och era fina husdjur=)
    kram!

    SvaraRadera
  9. åhh, vilket kul inlägg, Josanne!
    Tycker ni om Kent (din makes t-shirt)?! Jag tycker dom är fantastiska. Kan du inte ta med oss på ett studiebesök på din makes jobb?! Har aldrig varit hos en tatuerar. Göra ett liknade inlägg som detta!
    Middag klockan 23:00... crazy! Haaa-haa!
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Kul inlägg med en dag i bilder.
    Ha en bra söndag!

    kram

    SvaraRadera
  11. Kul inlägg, måste jag testa någon gång, men inte idag, bakisdag nr 2 efter fredagskonferens....daaa.
    Ha en riktigt skön söndag
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  12. Jeanette: ja why not! Säger hon som har blivit helt såld på konceptet efter en dag... :o) Kram!

    Adela: ja gör det, kul! Haha... du är inte den första som förväntar sig en stooor hund med honom, fatta hur folk glor när han kommer med sin lilla FiFI och speciellt när hon har kläder på sig. Oslagbart skitkul att få bevittna. :o) Kram!

    Frösötös: åh, då måste jag ju hålla koll om du fick ihop det. Om inte så kanske vi kan samköra en dag istället? Kram!

    Linda: sådan matte, sådan katt = bedårande... haha!!! Håller tummarna att du fått ihop det. Håller koll hos dig under kvällen. Kram!

    Lingon: liak söta som sin matte... haha!!! ;o) Snart snart ska jag maila bild till dig, har glömt... Sorry!!! Kram!

    Eva: du får ta mig tusan inte glömma bort att vara rädd om dig också vännen!!! Kram!

    Helen: vi har faktiskt tre till... oppssss... så kan det gå när man räddar djur undan helvetet... Du får visa dina djur någon dag också. Om du vill såklart men jag vet ju att du också är en djurräddare. Ja middag kl 23 var långt ifrån normalt till och med för oss... :o) Kram!

    Filippa: haha... om jag gör det varje helg så tror jag att ni kvävs av tristess men absolut kommer det fler en bild i timmen framöver. Kul att du gillade det, då känns det ju mer relevant att köra det fler gånger också. Kram!

    L8: japp vi gillar Kent, framförallt jag har varit helsålda på dem länge länge. Sett dem live ett par gånger och det var under senaste konserten med dem som maken köpte t-shirten. Hmmmm... jag tror tyvärr att jag gör mig riktigt impopulär om jag hänger i studion och plåtar en hel dag... men om jag fjäskar fint först så kanske... lovar att jobba lite på det åtminstone. Ok? :o) Middag kl 23, crazy som fan, vi brukar äta liiite tidigare, senast kl 22... ;o) Kram!

    Septemberflikka: tack söta, det var kul att göra även om det visade sig ligga mycket mer jobb bakom det än jag trodde innan. Kram!

    Viwi: yes baby, do it! Skitkul! Bakis 2 dagar har jag också varit, fattar liksom inte hur det ens kan vara möjligt så trots att jag tycker synd om dig, skönt att höra att man inte är ensam. Kram!

    SvaraRadera